Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Сузуки др-з 250 Въпроси и проблеми

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Сузуки др-з 250 Въпроси и проблеми

Първоначално публикуван от mureto Преглед на мнение
    Максимум на 14години си!
    Или по точно деветдесет и детски набор.

Коментар

Първоначално публикуван от rdlegy Преглед на мнение
      Това е просто един форум и си говоря каквото искам тук. Не е като да ме познавате или нещо подобно. Аз съм скрит зад завесите Ще стана мишка като Живота и после след половин година ще се върна и ще почна да споря с някой от вас
      Гледай това да не го види някой модератор,или още по лошо ако се събуди някой супер модератор и го види,наистина ще те прати във ваканция половин година.

Коментар

Абе много интересно,модераторите сигурно са в почивка че още не са го баннали.
        Yamaha Yz450F
        Suzuki Vitara V6 ''леко'' повдигната
        Всичко с ''рошави''гуми!

Коментар

Първоначално публикуван от rdlegy Преглед на мнение
          Нали знаеш колко ми пука какво говориш. Това е просто един форум и си говоря каквото искам тук. Не е като да ме познавате или нещо подобно. Аз съм скрит зад завесите Ще стана мишка като Живота и после след половин година ще се върна и ще почна да споря с някой от вас
          Заслужаваш това мнение да ти го копирам и да го качвам във всяка твоя тема.

Коментар

Първоначално публикуван от ivo-police Преглед на мнение
            Заслужаваш това мнение да ти го копирам и да го качвам във всяка твоя тема.
            Идеята в същност не е лоша, аз съм за!
            Не е важно какво караш, а как го караш !

Коментар

Седем страници само глупости , една снимка няма , за пореден път се убеждавам , че колкото повече глупости се пишат , толко по-интересна и четена е една тема. А модераторите мисля , че си траят , за да се ползва темата като кошче , да не се спами по другите теми.
              В НАТО - Рамбо го бият , пребоядисан партизанин му носи вода

Коментар

Първоначално публикуван от motor_men Преглед на мнение
                Седем страници само глупости , една снимка няма , за пореден път се убеждавам , че колкото повече глупости се пишат , толко по-интересна и четена е една тема. А модераторите мисля , че си траят , за да се ползва темата като кошче , да не се спами по другите теми.
                Еми аз като пропиша все веселба става,ама пустото нали все съм трън в очите на супер модовете,все с последни предупреждения,хич не ме харесват ама е видно че без мен форума не действа.

Коментар

Ице недей, темата е вмирисана не се хаби - отново!
                  Не е важно какво караш, а как го караш !

Коментар

Първоначално публикуван от motor_men Преглед на мнение
                    Снимките бяха в мобиле няколко години до преди седмица . Даже , ако се разровя мога да ги намеря , защото ги бях копирал . Това си е нормален др 250 , модел 95 година с маслено охлаждане . Разликата е , че е жълт и с пластмасов резервоар .

Коментар

Хахахаха,и хлапето се кефи че имал почти нов мотор......
                      Yamaha Yz450F
                      Suzuki Vitara V6 ''леко'' повдигната
                      Всичко с ''рошави''гуми!

Коментар

Не , моделът си е др-з 250 и си е оригинално така . Просто обясних приликите и разликите . "З" - ът не е като на др-з 400 . При 250 модела е сложено за красота . Както им казват на американски : фейслифт , т.е. промяна на физиомутрата само .

Коментар

Интересна тема.Има какво да се научи.

Коментар

Първоначално публикуван от ИВАН - ЕТРОПОЛЕ Преглед на мнение
                            Ице недей, темата е вмирисана не се хаби - отново!
                            Аз зная че вмирисана,модовете също я виждат ама се кефят,само чакат да го благословя и да ме резнат,не че ми пречи де,този палячо малко да си беше мерил приказките,на мен ще ми разправя за мотори,аз имам стаж 21 години на мотор и поне 40 мотора зад гърбът си,и още не ми е увряла главата и пак ще взимам друг.Той с два пекливи мотора които са все в бокса ми дава наклон как да пикая.

Коментар

Какъв е проблема, че развеселихме малко форума

Коментар

Модераторите са великденска отпуска.7 страници а на този мотор поне 1 снимка да имаше.Изобщо дали има мотор или този си измисля ?13 годишните имат развито въображение...

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X