Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Сузуки др-з 250 Въпроси и проблеми

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Сузуки др-з 250 Въпроси и проблеми

По-несериозен форум няма. По добре да не се пита за нищо. Само объркване хората

Коментар

Поговорката за лъжливото овчарче сигурно я знаеш............

Коментар

И какво общо има тя с темата??????????

Коментар

По сериозен форум няма!И наистина само объркваш хората с тъпите ти мнения и теми.След като не си компетентен по дадена тема или въпрос по-добре не пиши нищо!А не чул недочул да пишеш глупости по темите!

Коментар

Добре вие като много знаете затова повечето говорите глупости като щял да се скапе ако му налееш 5 грама масло и някакви тем подобни. Добре, че има човек, който разбира от тези неща и мога да питам.От 1 година съм пускал теми на нито една нямам хубав точен отговор от веднъж. За да се стигне до него има говорене на глупости, после будалкане и чак тогава ако имаш късмет отговор. Не съм само аз който е на това мнение, че от форума с две думи нищо не става! ТРИЙЙТЕ ТЕМАТА

П.П Замислете се дали тези "глупави" въпроси не са задавани нарочно?!

Коментар

ТРИЙТЕ ТЕМАТА!

Коментар

Не си ме разбрал, имам предвид да внимаваш с такива екзотични идеи, че ще съсипеш мотора накрая.

Коментар

Дали ако сложа карбуратор от 2т мотор ще върви повече?

Коментар

rdlegy, от теб нищо не става, ти какво очакваш натрупал си 288 поста от които 70% сигурно са тъпотии и сега хората като ти видят потребителското име направо не им се занимава с теб и си правят майтап, форумът не може да предостави всичко на готово трябва и малко труд. Винаги се измъкваш с репликата "По-несериозен форум няма", намери по-добър щом е най-несериозния. Относно поговорката, да тя няма общо с темата но има общо с поведението ти, помисли защо.

Коментар

Сега...........Имайки предвид че уважавам форума и участниците в него,ще използвам възможно най ''мекия'' език който заслужаваш.
                      Виж сега,следя мненията ти от много време,не защото мога да науча нещо от тях,или защото ме кефиш,а защото се чудя как модераторите или по точно този,който отговаря за раздел ''Ендуро'' те търпи и още не те е пратил да специализираш в БАН.А мисля че е крайно време за това,понеже недорасли навлизащи в пубертета тинейджъри,който задават възможно най малоумните въпроси които могат да се измислят,да твърдят че точно от този форум нищо не става,ами това е вица на годината.Кажи на госпожата си в началното да ти дава повече домашни че иначе започваш свободни съчинения,в с тематика заключаваща се в ''блаблабла''.Аре чао.
                      Yamaha Yz450F
                      Suzuki Vitara V6 ''леко'' повдигната
                      Всичко с ''рошави''гуми!

Коментар

Повече няма да се занимавам с тоя форум-Ще ти бъда признателен..!

Коментар

Карбуратора ти трябва да е с ускорителна помпа. Няма смисъл да го подменяш, освен ако не е в час. Моторчето стандартно си е доста удошено - визирам кутията на въздушният филтър. Аз свалих седалката и отстраних гуменият шнорхел на самата кутия. Има промяна! можеш да си направиш този експиримент, не коства повече от 5 минути демонтаж, проба и монтаж.

Коментар

Всъщност почнахте да го подигравате, но аз на Honda-та имам също нещо, като "вентил" още един и на двете капли, но само от единия може да се помпа.Не знам точно за какво е, но човека е прав!!!
                            rdlegy
                            Като ти чета нещата, ми става интересно на колко години си реално?

ПП Мотора и без това си пипа маслото, слагай хубаво масло, сменяй го на предписаните часове и му се радвай!

Коментар

Слави това е папион, но и прилича на вентил не знам на мен ми е объркващо. Аз просто не издържах. Подигравка след подигравка и вече кипнах. Вярно глупави въпроси и отговори, но нали все пак го правя за да съживя малко темата и форума да има повече хора, които не са компететни и да четат глупавите ми въпроси, защото за вас може да са глупави, но за човек като мен някои не са. Вярно големи глупости говоря понякога, но пак казвам гледам да го докарам на приказка. Няколко пъти ви казах не ми се връзвайте в различни теми на това, което говоря. И аз съм се държал подигравайки някой въпрос, като го отговоря на темата по глупав начин. Просто се намирах на приказка и нищо друго, а вие бързахте да кажете,че е по-добре да мълча Обещавам от тук нататък се променям и спирам да приказвам глупости и разлигавени отоговри

П.П Дабчи този гумен шнорхел под седалката ли е или греша? Вярно и аз четох, че дрз-тата са малко запушени от към въздух, но повече въздух ще изисква и повече гориво? Обичам да не пипам нещата и да си ги държа оригинално. Според мен от оригиналното по-хубаво няма.

Коментар

Първоначално публикуван от rdlegy Преглед на мнение
                                ТРИЙТЕ ТЕМАТА!
                                Причина
                                SUZUKI DRZ SuperMoto

Никога няма втори шанс да направиш първо впечатление ...

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X