От: центровка на КЛХ250
Сега на мен мед ми капе от сърцето като чета ама търсех под вола реле
и аз си мислех че при 3 атмосфери няма как да паля 10 от 10. Няма смисъл значи да ме сурнат с 50 км/ч на въже и да ръгна 5-та за няколко секунди да отчета компресия при неработещ декомпресьор. Значи сипвам бенз карам и черпя живи и здарви да сте
Сега на мен мед ми капе от сърцето като чета ама търсех под вола реле
и аз си мислех че при 3 атмосфери няма как да паля 10 от 10. Няма смисъл значи да ме сурнат с 50 км/ч на въже и да ръгна 5-та за няколко секунди да отчета компресия при неработещ декомпресьор. Значи сипвам бенз карам и черпя живи и здарви да сте
. Та главата е не използваема и търся да купя . В ebay един продавач от Гърция каза , че има една но я е дал за тестване та чакам тази седмица да каже дали е наред и остава за цената да се разберем . Цилиндъра е го закарах в цех за ремонт на глави и блокове в Бургас до КАТ, хората го погледнаха казаха , че е никасил и не може да се стърже , но били правили няколко блока на пистови мотори с ризи и нямало проблем . Ризата не била чугунена а някаква сме поръчвали ли ги им пристигали готови само ги престъргвали по размер за буталото след като я набият. Та намеря ли глава на прилична цена остава да поръчам едно бутало и да го закарам с цилиндъра , за да може да направят диаметъра на втулката според буталото . И всичко като е готово ще стискам палци биелата да не изкривена от ударите. Което ме навежда на мисълта има ли начин да проверя биелата без да цепя двигателя ?
Коментар