Обява

Свий
Няма добавени обяви.

YZ250f 2002 Настройки карбуратор

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: YZ250f 2002 Настройки карбуратор

Там е проблема че никой не познавам с такъв мотор
    луд умора няма!!!

Коментар

Първоначално публикуван от fanatika_kz Преглед на мнение
      Там е проблема че никой не познавам с такъв мотор
      Проблема е че без достатъчно компетентен човек няма да се разминеш,пишеш че си изчистил карбуратора,ами ако не си го направил както трябва,ами клапаните ако не са правилно регулирани,намираш си човек който е наясно какво прави и всичко ще си дойде на мястото,иначе в момента става като оная реклама,кажи бе младеж как да го свържа.

Коментар

Първоначално публикуван от hristo jivota Преглед на мнение
        Проблема е че без достатъчно компетентен човек няма да се разминеш,пишеш че си изчистил карбуратора,ами ако не си го направил както трябва,ами клапаните ако не са правилно регулирани,намираш си човек който е наясно какво прави и всичко ще си дойде на мястото,иначе в момента става като оная реклама,кажи бе младеж как да го свържа.
        Ице то от такива като него повечето мотори във България са за ремонт , става нещо и давай ние не знаеме какво е и на всякъде отваряме дори и да не разбираме е не става така затова са тия майстори.
        Нukога не се отkазвай от нещо nредu да uзnробваш всuчкu възможнu начuнu , за да го nостuгнеш !

Коментар

Пич писнало ми е от МАЙСТОРИ................. явно затова повечето мотори в България са за ремонт.Не казвам че всички майстори са некадърни ама са рядкост кадърните.Предпочитам аз да си ремонтирам мотора а нали е затова форума да си помагаме или греша???
          Последно редактирано от fanatika_kz; 09-02-13, 11:07.
          луд умора няма!!!

Коментар

Пич писнало ми е от МАЙСТОРИ................. явно затова повечето мотори в България са за ремонт.Не казвам че всички майстори са некадърни ама са рядкост кадърните.Предпочитам аз да си ремонтирам мотора а нали е затова форума да си помагаме или греша???
            Давай смело тогава,но ти гарантирам че през компютъра работата не става,това което го пише по книгите не расте по нивите.

Коментар

Има майстори добри , даже ако не се лъжа има тема тук за похвали и недоволства от майстори напиши в кой район си и ще ти препоръчат , иначе става с много четене и практика !
              Нukога не се отkазвай от нещо nредu да uзnробваш всuчкu възможнu начuнu , за да го nостuгнеш !

Коментар

Ако искаш сам да го направиш ще имаш нужда от инструменти и помощта на "Мануел"
                Газоразпределителният механизъм си проверил. Провери свещта дали дава искра между електродите и на точното място преди ГМТ.
                След това ще трябва да свалиш карбуратора да го почистиш добре и с помощта на Мануел да провериш всяко едно нещо по него.
                Като си свалил карбуратора си провери и гуменият маншон между цилиндъра и карбуратора.
                Също така ще те помоля да направиш клип как се опитваш да запалиш мотора. Слагаш камерата или там с каквото ще снимаш да те снима теб и как риташ манивелата.
                EXC TPI 2019

Коментар

Първоначално публикуван от Stanislav WR Преглед на мнение
                  Има майстори добри , даже ако не се лъжа има тема тук за похвали и недоволства от майстори напиши в кой район си и ще ти препоръчат , иначе става с много четене и практика !
                  Дайте ,дайте и на мен бе хора един майстор,три години има-няма как го търся!Там в оная тема с майсторите пише за ИВА КХ, как познавала едни майсторчета ,които и правили мотора ,ама кото я питаха за адреса, беше отговорила ,че те си ремонтирали само техните мотори и се навили само нейния да пипат. Айде кажете къде да го търся, приветствам майстора на мотори! ААА... да не забравя и моя проблем е електрически ,поне така си мисля аз! Извинявайте ,че пиша тук,но проблема с дефицита на майстори наистина е голям и гледам ,че го пращате по майстори и всеки втоти ти казва иди на майстор....АМА ТО НЯМА БЕ ХОРА ,ПРОСТО НЯМА от това нямане аз станах такъв.
                  KX 450F 2008 HONDA CR-V 2000г 147к.с.

Коментар

Може би във твоя край няма кадърни , тук във Дупница има няколко.

Коментар

Първоначално публикуван от влади кх Преглед на мнение
                      Дайте ,дайте и на мен бе хора един майстор,три години има-няма как го търся!Там в оная тема с майсторите пише за ИВА КХ, как познавала едни майсторчета ,които и правили мотора ,ама кото я питаха за адреса, беше отговорила ,че те си ремонтирали само техните мотори и се навили само нейния да пипат. Айде кажете къде да го търся, приветствам майстора на мотори! ААА... да не забравя и моя проблем е електрически ,поне така си мисля аз! Извинявайте ,че пиша тук,но проблема с дефицита на майстори наистина е голям и гледам ,че го пращате по майстори и всеки втоти ти казва иди на майстор....АМА ТО НЯМА БЕ ХОРА ,ПРОСТО НЯМА от това нямане аз станах такъв.
                      Петър Каламов

Коментар

Георги Чумпов от Копривщица и Калама е добър от Карлово
                        Николай Гогов 0898676912

НЯМА ИДИОТО - УСТОЙЧИВИ НЕЩА. ПРОСТО ИДИОТИТЕ СА ТВЪРДЕ ИЗОБРЕТАТЕЛНИ!

Коментар

Кажете дали има и край Казанлък
                          луд умора няма!!!

Коментар

С Руснака споделил ли си има и вещи и в Черганово-Светльо,Юрганджиев , Румен Енина питане муе майката дано да съм бил полезен.

Коментар

Мерси колега
                              луд умора няма!!!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X