Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Kawasaki KLR 650 1987 не пали на студено

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Kawasaki KLR 650 1987 не пали на студено

100% първо на топъл после на студен, на топъл:
    входящи - нищо не заврях от луфтомера а на изходящи заврях 0.5
    на студен около 16 градуса целзи :
    на изходящи заврях 0.15
    на входящи пак нищо
    на стария фиат темпра бяха подобно-същите реглажи с пулове

Коментар

Имах предвид белезите.
      "Eсли говно присыпать пудрой, мы получим говно, присыпанное пудрой."

Коментар

Взех нови пулове с 0.2 в посока да се появи луфт на kлапаните и се оказа, че единия пак ми няма луфт, а другия зорле 0.1 със новите пулове, което ме навежда на мисълта че ми са за ремонт леглата на лапаните , и докато вършех милион простотии изпуснах едната втулка на разпределителния вал при ангренажната верига, та ако знаете ми кажете от къде може да я извадя без да цепя целия двигател

Коментар

Като отвориш страничния капак .

Коментар

като смених пулчетата и дойде луфт по клапаните мотора запали като нов, а фтулчицата дето падна в картера я извадих с магнитна щекичка бъркайки през пропката, благодаря за съдействието

Коментар

От: Re: Kawasaki KLR 650 1987 не пали на студено

Първоначално публикуван от niki2572 Преглед на мнение
              ...човека 6-7 години яе карал безда пипа а при менсе случи за 3 месеца -3000км
              Тази техника си иска подръжка, сервизните периоди не са писани само за да запълват мястото в мануала. Толкова време само каране, накрая всичко се предава накуп.
              A Lone Rider

Коментар

Лошото е че ми казаха от Хладилника, че щом толкова голяма разлика има до новите пулчетата значи и главата ще ми е за ремонт след 2-3000 км докато не се износят леглата на клапаните, който са тръгнали щом се е случило това нещо.

Коментар

Лошото е че ми казаха от Хладилника, че щом толкова голяма разлика има до новите пулчетата значи и главата ще ми е за ремонт след 2-3000 км докато не се износят леглата на клапаните, който са тръгнали щом се е случило това нещо.
                  Това вече си е от клуба по евристика фантастика и прогностика. Нека първо да се случи а! Мери компресия. Ако се движи около предписаните стойности не се шашкай и карай. Не са толкова рехави тези машини чак.
                  0888932647

Никога не се страхувай да правиш това, което не умееш. Помни, че Ноевият ковчег е направен от любители. Професионалистите са построили "Титаник".

Коментар

клапаните са били натиснати с почти о.2 затова не е палил, след новите пулове с който запали сех пак нови с още о.1 защото луфтеца клонеше към 0 и не съм сложил най новите пулове но по сметки ще излезе на 0.15 мах, колкото кара, казаха, че е вероятно да изкара около 2-3000 и да е за ремонт главата, защото леглата били попрогоряли след като е каран така

Коментар

казаха, че е вероятно да изкара около 2-3000 и да е за ремонт главата, защото леглата били попрогоряли след като е каран така
                      Също така и даже по-вероятно вероятно е да падне метеорит. Да стане друг катаклизъм нЕкъв. Вероятности мноооого. Ама нека първо се случи пък ще му мислим.
                      0888932647

Никога не се страхувай да правиш това, което не умееш. Помни, че Ноевият ковчег е направен от любители. Професионалистите са построили "Титаник".

Коментар

Здравейте колеги дойде и моя ред да се включа в темата имам същия проблем с запалването на моето Кавазаки КЛР 650 и се обръщам с молба към колегата niki257
                        и към всички колеги в форума да опишат процеса на цялата тази история с реглажа на клапаните и хлабавината на клапаните и как трябва да постъпя какви ремонтни пулове да закупя та да върна живота на Кавата Благодаря ви на отзовалите се на помощ.

Коментар

https://www.youtube.com/watch?v=R2d-V4udwaA

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                          X