Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Проблем с DRZ400e

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Проблем с DRZ400e

АХахаха чак толкова малко пари да са ме съмнява.Нов кит е 400 лв от сайта на сузуки.Мене ми е ясно,че няма да мина тънко ама пак поне и да дам повече знам за какво ги давам.200 ми звучи по добре.Ще търся де,а ако не намеря ще си поръчам от сайта на сузуки.

А м/у другото,след вчерашната проба(80км),по равно и баири нямаше дертове с прекъсване и заглъхване.Явно тая тъпа жица е правила целия проблем.
    Yamaha Dt 125 R > Suzuki DRZ 400 E > Beta Rev 3 "06" > KTM 520 EXC

Коментар

За 300 лв колко акумолатори можеш да купиш,всяка година с нов и никога няма да имаш проблеми с паленето.Стартера на DRZ-то е железен няма чупене.Ако откаже,леко бутане и до в къщи.
      DRZ 400S

Коментар

Сигурно си прав sestak Може и без да купувам да мина.Даже по добре ми звучи да го дам аз на жичкаджия да го провери и да смени каквото е нужно.Пък и е сега има да сменям масло,филтри + нова ангренажна

Ей сега в неделя ще правим разходка от Канзас до Трявна , така че ще му се накефя пак на тоя ДРЗ Да видя по хубавите пътечки как е без прекъсване

П.С.

Пешо ко видиш нейде ДРЗ-та с мене качен на него(с електрикаво зелено яке) да ма спреш да си вземеш бирата
        Yamaha Dt 125 R > Suzuki DRZ 400 E > Beta Rev 3 "06" > KTM 520 EXC

Коментар

Колега,аз имаш същия проблем като твоя.Малко след като купих дрз400е започна глъхненето,но при мен проблема главно беше от бързо-ускорителната помпа и палко инсталацията пипнахми,от тогава само каране.

Коментар

Последно редактирано от Гергин; 22-02-13, 14:07. Причина: недоглеждане
            Пийте червено вино! Дава здраве.
            А то ни трябва за да пием ракия!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
            X