Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Проблем с DRZ400e

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Проблем с DRZ400e

Пак ми го прави тва прекъсване мамка му.Няма оправия......Вече почвам да си мисля да го карам на жичкаджия.Или инсталацията прави проблем или ......не знам.
    Yamaha Dt 125 R > Suzuki DRZ 400 E > Beta Rev 3 "06" > KTM 520 EXC

Коментар

Аз ти казах , че проблемът не е в стоп машинката на съединителя . Търси заека в друг храсталак.

Коментар

Днеска ми направи бая гаден номер в средата на нищото,далеч от цивилизацията.Колегата видя,че карбуратора се беше измъкнал съвсем леко от страната от към филтъра ......Приемам,че тва е бил един от проблемите,но не знам колко време съм карал с него.Макар,че чистихме карба мисля да го дам на майстор да види за кво иде рече вътре.Друго си е да барне майстор.

Коментар

Дано не попаднеш на "майстор" само !

Коментар

"Да чукна на дърво" с мойто ДРЗ да няма проблем,ама ако стане нещо отивам при баш майстора от Карлово.Има няма 120 км.
            DRZ 400S

Коментар

И аз .

Коментар

На колкото и човека да кажа за какво иде реч,всеки казва няма ти нищо на карбуратора... в тоците е проблема.И така утре евентуално на жичкаджия.Само дето в Казанлък не знам има ли свестен майстор.В Зарата ми хвалеха един,и ако тука не намеря отивам там.Така или иначе ми е на 20 мин. път.Ще погледна аз лулата на свещта за всеки случай преди да предприема нещо,защото имам леки съмнения в нея.Ако се е пречупила някъде или в определено положение не прави добър контакт с свещта.Жалко,че се появи този незнаен проблем.Като цяло мога да кажа,че тва е моя моя мотор.Приляга ми идеално,спокоен има мощ,качва екстриймите с такава лекота,икономичен.....много добър просто.Но все пак си мисля,че ако му сложа една манивелка няма да е никак зле,ей така за всеки случай.Гадно е да падне акумулатора в нищото

Коментар

Първоначално публикуван от pe6o74 Преглед на мнение
                  И аз .
                  DRZ 400S

Коментар

.Само дето в Казанлък не знам има ли свестен майстор.В Зарата ми хвалеха един,и ако тука не намеря отивам там.Така или иначе ми е на 20 мин. път.
                    Защо не заложиш на сигурно - обърни се на 180' градуса, и вместо до Зарата, пропътувай тези 20мин. само, че до Карлово
                    Там има един Пешо, който със сигурност ще ти помогне и ако не идеш на време, то след време пак до него ще опреш.

пп. Приеми написаното, като приятелски съвет!
                    Gas Gas ec 250

Коментар

Разбира се,че приятелски приемам съветите

Що да не ида до Карлово?Разбрах,че имало морга за мотори която искам да посетя да поровя.Все нещо интересно ще си намеря там,а и работа ще свърша с мотора.Само ако може някакви координато на въпросния "Пешо" .

Коментар

В Зарата има един пич Веско 0886321606 добри отзиви съм чувал за него
                        луд умора няма!!!

Коментар

Първоначално публикуван от ИСКРЕН Г. Преглед на мнение
                          Защо не заложиш на сигурно - обърни се на 180' градуса, и вместо до Зарата, пропътувай тези 20мин. само, че до Карлово
                          Там има един Пешо, който със сигурност ще ти помогне и ако не идеш на време, то след време пак до него ще опреш.

пп. Приеми написаното, като приятелски съвет!
                          Е кой ли е този Пешо Всички за него говорят, а пък аз не го зная, трябва да е много известен
                          SUZUKI DRZ SuperMoto

Никога няма втори шанс да направиш първо впечатление ...

Коментар

Така.Днеска почивах и реших да го поразглобя леко.Почти всички връзки които видях,целия стар изолирбанд,абе където мога да видя съм прегледал.Стария изолирбанд съм го подменил с нов.На копчето ми за гасене видях,че има гол проводник който опираше в кормилото.Поиспекох го с поялникя,капнах малко калай ,облепих с изолирбанда и така.Но не ще да работи (тва беше преди да го разглобя).Та буксичката му се беше измъкнала.Не съм правил голяма проба,нали в смисъл не обиколих кой знае колко много,2-3 км. обилокла.Бавно,бързо и няма проблем.Няма прекъсване няма нищо .Няма да оставя работите половинчати де.Чакам заплатата(че аванса ми замина бая бързо ) и ще ида аз до Зарата или Карлово за една профилактика на инсталацията.

Един въпрос извън темата.

Искам да му сложа ритач.Ако може някой да ме ориентира за цена и евентуално къде мога да намеря.

Коментар

При мото манията преди бях гледал ритачи 50 70 лв.
                              луд умора няма!!!

Коментар

И с този ритач за 50 лева какво ще ритнеш , знаеш ли ?

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 9,962 в 11:28 на 09-12-25.

Зареждам...
                                X