От: Помощ, за сваляне на прешлени на верига.
Поддържам мнението на Емо. С пирончето и поръчните инструменти човек се спасява в гората. Скоби за вадене и керниране имам таман две. И никого не съм върнал още. Не си правете експрименти с моторетките и собственото здраве. Банкя не е толкова далече.
Поддържам мнението на Емо. С пирончето и поръчните инструменти човек се спасява в гората. Скоби за вадене и керниране имам таман две. И никого не съм върнал още. Не си правете експрименти с моторетките и собственото здраве. Банкя не е толкова далече.
.Аз използвам горе-долу същата техника само , че вместо планка подлагам вложка от гедоре(осмица-пасва най-точно) и вместо с чук маам с брадвата(тя ми е част от бойната готовност
).За избиване на оста(нита) съм си отрязал предната част на пробой 3мм , а него (за всеки случай) го хващам с чираци(също част от инструмента който нося). За заменяне на прецаканото звено съм предвидил едно вътрешно звено плюс две звена с фиби.Определено най-гадната и трудна част е да накараш оста да потъне на нивото на прешлена(голям бой пада-експериментирал съм с ДИД и Рентал-с Рентала става по-лесно). До сега само съм експериментирал(сиреч сухи тренировки) защото винаги съм гледал така да си поддържам мотора , че полеви ремонти да не се налагат(и в повечето случаи карането минава без проблеми).
Коментар