Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Водна помпа ямаха вр 400ф

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Водна помпа ямаха вр 400ф

Вчера ходих до един склад на ул.Любляна и случайно видях един сервиз за мотори и атв-та.Влязох да проверя с, какво се занимават.Правят ли ремонти ,но просто за информация.Та момчето с ,което говорих ми каза за тази пружина ,която се навива на резбата и тъкмо щях да питам тук във форума за нея.Но щом върианта с втулката е по надежден ,ще се спра на него.
    Втулката продава ли се по моторджийските магазини или трябва да я поръчам на стругар да я направи?
    Питам ,защото аз си го представям по два начина.
    1.Завива се втулката на сегашния отвор на картера и се слага пробка с по-малък диаметър.
    2.Разпробива се отвора на картера.Навива се нова резба.Тогава завивам втулката и използвам пробката, която имам.
    Ако първия вариант може да стане, ще се справя сам,но ,ако трябвя дя се разпробие и да се навие нова резба ,ще ми трябва майстор.Моля да ми препоръчате човек ,който ,ще свърши това качествено.
    Аз ще сваля двигатела за да е по удобно да се монтира втулката ама въпреки това няма ли опасност да влязат стружки в двигатела?

Коментар

Колега че ще влязат стружки в двигателя то е ясно ама виж коя резба е прецакана тази на пробката или тази на картера.И друго колко и да не ти се вярва на едно ХТ му навихме малко тефлон на пробката и така си го кара и до днес това беше преди 2 години.Просто и ефикасно се оказа в случая защото нали няма налягане просто трябва да не изтича маслото.
      0878424143
      0887424150

Коментар

Пепи , прецакана е резбата на картера.Все още не е изпуснала.Когато отвих пробката на нея имаше около половин "пръстен" от резбата на картера.
        Последно редактирано от ivpro; 03-11-11, 23:01.

Коментар

Правиш нова резба с по голям метчик и по голям болт на пробката и край на проблема.

Коментар

Първоначално публикуван от ivpro Преглед на мнение
            Вчера ходих до един склад на ул.Любляна и случайно видях един сервиз за мотори и атв-та.Влязох да проверя с, какво се занимават.Правят ли ремонти ,но просто за информация.Та момчето с ,което говорих ми каза за тази пружина ,която се навива на резбата и тъкмо щях да питам тук във форума за нея.Но щом върианта с втулката е по надежден ,ще се спра на него.
            Втулката продава ли се по моторджийските магазини или трябва да я поръчам на стругар да я направи?
            Питам ,защото аз си го представям по два начина.
            1.Завива се втулката на сегашния отвор на картера и се слага пробка с по-малък диаметър.
            2.Разпробива се отвора на картера.Навива се нова резба.Тогава завивам втулката и използвам пробката, която имам.
            Ако първия вариант може да стане, ще се справя сам,но ,ако трябвя дя се разпробие и да се навие нова резба ,ще ми трябва майстор.Моля да ми препоръчате човек ,който ,ще свърши това качествено.
            Аз ще сваля двигатела за да е по удобно да се монтира втулката ама въпреки това няма ли опасност да влязат стружки в двигатела?
            Прави се по-голяма втулка и ползваш същата пробка.Ще ти пусна на ЛС един телефон.Човека ще ти свърши работа,поне аз съм доволен как го направи при мен.
            offroad фен
            1983 XL500R ->1996 XR600R ->2004 WR450F ->2008 KLX450R ->2009 BETA 450RR Factory ->2009 KTM 990 Adventure + 2013 Husaberg FE450
            TOYOTA Hilux 3.0 D-4D

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
            X