С гледане на горивния процес в камерата ...... ако работите в развойния отдел на фирма "Кейхин".
Следете СО в газовете - ако сте от "Екогласност"
Ако искаш да си караш мотора - според зависи от атмосферните условия , надморската височина и още разни подобни - караш и наблюдаваш дали ти работи добре двигателя във всички режими , дали дава нормален разход на гориво и ако всичкото това е наред не го пипаш повече.
Двигателя работи добре когато не прекъсва , има мощност, не пуши и не гърми много ауспуха.......
0888932647
Никога не се страхувай да правиш това, което не умееш. Помни, че Ноевият ковчег е направен от любители. Професионалистите са построили "Титаник".
Колегата много точно ти е отговорил ти сам трябва да почувстваш мотора дали е наред,а иначе за изгорелите газове и т.н. не се вталясвяй толкова много въпроса е моторетката да върви
ОК съгласен съм донякъде, но не може да ме убедите че тези работи се правят на слух и на око! Има доста мотори с отвори по генерацията точно за мерене на CO-то, за какво ги слагат тогава?
Интересува ме как да разберем, че карбуратора е регулиран добре! Да следим CO то в изгорелите газове или да гледаме горивния процес в камерата?
Колега, приготвяш си 250 кинта, качвате мотора на диностенд (+ газ анализатор) и ще ти го регулират.Не е евтино, но засега се предлага само от един човек.
Колега, приготвяш си 250 кинта, качвате мотора на диностенд (+ газ анализатор) и ще ти го регулират.Не е евтино, но засега се предлага само от един човек.
кой, че не съм чувал, пък са ме питали та да ги пращам?
ПП: След около месец същия пич ще предлага официално и настройка на окачване.Говоря за монтиране на датчици по коловете и шока, с телеметрия и компютърен анализ.В момента се предлага само за пистови, но е поръчал и датчици за крос, които са с по-големи ходове.
Може естествено. Особено ако си зададеш въпроса коректно.
А сега попитай дали с тези настройки от долината ще си също толкова прецизно настроен във високите части на Рила например.
Нали прочете и това - "Настройване на характеристиките на двигателя на състезателни мотоциклети и чрез използването на телеметрия по време на тест сесии според индивидуалните характеристики на пистата, стила на управление и уменията на пилота - цена по договаряне.
За повете информация питайте или звъннете направо на Митко: 0878624011"
0888932647
Никога не се страхувай да правиш това, което не умееш. Помни, че Ноевият ковчег е направен от любители. Професионалистите са построили "Титаник".
Едно мое лично мнение според мен точно този тип настройки са излишни ако не си професионален състезател, за мен важното е мотора да върви да не прекъсва и гърми и т.н.
Може естествено. Особено ако си зададеш въпроса коректно.
А сега попитай дали с тези настройки от долината ще си също толкова прецизно настроен във високите части на Рила например.
Нали прочете и това - "Настройване на характеристиките на двигателя на състезателни мотоциклети и чрез използването на телеметрия по време на тест сесии според индивидуалните характеристики на пистата, стила на управление и уменията на пилота - цена по договаряне.
За повете информация питайте или звъннете направо на Митко: 0878624011"
Абсолютно си прав бате Жоро.Аз примерно в момента в който подмина хижа Марица, спирам и извършвам следната процедура:
1. Свалям седалката
2. Разхлавам болта който държи горната част на опашката и развивам долните два
3. Разхлабвам скобата на карбуратора откъм еърбокса и повдигам опашката заедно с еърбоксса
4. Охлабвам скобата на карбуратора откъм главата и го вадя
5. Развивам долната капачка на карба
6. Свалям мейн джета от 168 на 162
7. Свалям слоу джета от 42 на 40
8. Свалям горния капак и пускам иглата една позиция надолу
9. Пайлот скрю-то го връщам от -1.75 на -1.25
10.Сглабям всичко по обратната процедура и мотора се държи супер и на 2000 м
За всички останали които ги мързи да направят това, остава мъката да си тровят живота около час с глъхнещ мотор
ПП: Описаните процедури са за карбуратор Keihin F-CR 39
Последно редактирано от Гълъбин Колев; 18-02-11, 17:37.
Коментар