Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Киха през ауспуха!

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Киха през ауспуха!

закарай го на майстар и ще ти го оправи
    предполагам си по навит да метнеш 20 лева и да не се
    занимаваш с глупости
    в краина сметка ти решаваш
    поздрави и успех

Коментар

Попринцип си прав, наистина вече предпочитам да ги дам тия 20лв, ама 1-во няма да са 20лв, 2-ро няма на кой добър майстор да го закарам.. имаме един който се занимава с мотори, всеки ден съм при него защото сме приятели и като го гледам как работи и както вече няма работник при него а той е прекалено зает и по цял ден не се появява, има 3 мотора които чакат от 3 месеца да се направят и няма кой да ги направи.. затова се захващам аз, трябва да видя някой който се занимава с ел.инсталаций ама на коли защото на мотори няма поне тук в Търново..

Коментар

Ейсега говорих с Боби,каза че тия като моята ямахи са много капризни и правят проблеми с тоците, и че наистина няма от къде да се гласи центровката електрониката прави всичко и каза му го закарам, цената за нова електроника е 170лв с 2 години гаранция а за пренавиване на плочката 70лв, Няма от каде да намеря 170лв на този етап, някой ако има електроника да казва
        Последно редактирано от Silvestar; 14-10-09, 15:49.

Коментар

пусни обява в отдела :"Купувам"
          там може да имаш късмет да намериш
          успех

Коментар

Мерси колега ще ми е нужен ама май ще го махам, там за 750лв някъде.. немисля че са му много само това му е проблема Но ще е хубаво да му намеря някоя електроника, евтино, но ме самнява че някой ще има 2 рака а и не се знае и тя каква ще е значи аз немога нищо да направя по тая центровка.. трябва ми едно друго реле да си намеря и съм сигурен че ще се оправи но трябва да го снимам 1-во и да обясня за какво е.. ама като незнам?

Коментар

Намерих електроника от резачка STIHL смятам с един съyченик да пробваме с нея но ми се струва ,че ще стане като HONDA CR250 защото е много оборотна вие как смятате

Коментар

Никой ли незнае дали е възможно да се сложи електроника от резачка?

Коментар

Имаше една тема преди, че някой беше слагал.
                  Разрови се малко а може и темата да е изтрита вече, не знам.
                  Последно редактирано от Chinela; 16-10-09, 18:53.

Коментар

Рових, рових и не намерих нищо свързано с резачка и електроника.
                    Последно редактирано от Chinela; 16-10-09, 18:52.

Коментар

Пусни една снимчица на тая електроника да я видим де.

Коментар

и аз рових
                        явно темата е изтрита

Коментар

По принцип трябва да може да се насади, ако няма големи несъответствия в диаметри, височини и т.н. И ток ще дава и ще върви. Проблем до известна степен ще бъде това , че резачковата електроника е смятана за един вид свещи а ямахата е с други. За да поизгладиш това несъответствие нагласи междуелектродното разстояние на свещта според предписанията на резачката.

http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...ad.php?t=36374

И трите моторетки /Минито, Ямахата, и Урала/ от тази тема са с присаждани запалвания и бръмчат до ден днешен.
                          0888932647

Никога не се страхувай да правиш това, което не умееш. Помни, че Ноевият ковчег е направен от любители. Професионалистите са построили "Титаник".

Коментар

Що не съберете някой лев и не си вземеш каквото си трябва. След някой месец ще продадете мотора на някой и горкия нещастник ще кара резачка пък ще е платил за мотоциклет! Само предлагам, пък то всеки сам си знае!
                            Стратегия за Национално оцеляване - Да си толкова прост, че никой да не иска да се занимава с теб.

Коментар

Това че електрониката е от резачка незначи че и мотора е резачка няма смисал да наливам в него пари защото аз няма да го държа вечно.. даже съм го пуснал за продан цена 700лв който иска да го взима да си присади електроника, аз няма да се занимавам..

Коментар

Първоначално публикуван от lalev Преглед на мнение
                                От някъде смуче въздух и обеднява сместа

здр колега недостиг на въздух или на гориво а може и от горивото да е на мен ми се случва същото от бензина беше имаше вода в него и затова ми кихаше....

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X