Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Киха през ауспуха!

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Киха през ауспуха!

От какво се получава това кихане? когато е на смукач мотора работи добре форсира се и е ок, но когато го върна и започва да киха и огасва.. не е от центровка защото съм с електронно.сменях свещ но пак киха?!?!
    Мотора ми е Ямаха ДТ 200 около 90г
    Последно редактирано от Silvestar; 27-09-09, 12:17.

До: Киха през ауспуха!

Първоначално публикуван от Silvestar Преглед на мнение
    От какво се получава това кихане? когато е на смукач мотора работи добре форсира се и е ок, но когато го върна и започва да киха.. не е от центровка защото съм с електронно.
    От някъде смуче въздух и обеднява сместа

Коментар

прегледаи карбуратора може някои жиглор да е задрастен
      vw passat B5 1.9tdi 1997 110 hp
      Suzuki GSR600 98 hp
      Nissan Pathfinder 174 hp
      0878222 три 3 шест

Коментар

Прегледай си маншона между карба и цилиндъра за пукнатини от които смуче въздух.Ако е здрав най вероятно ще ти се наложи смяна семеринг на колянов вал.

Коментар

Като се замисля.. от карба към филтъра маншона не е хванат с скоба, има място за скоба но не е хванат и е изкривен малко, най-вероятно наистина от там влиза въздух и когато е ебз смукач влиза само въздух и почва да киха а като дръпна смукача сместа се оправя днес ми даде много интересен разход за няма и 30км ми изгори 2.5Л вярно че е по писта ама се пак..

Коментар

А защо не го оставиш да поработи на смукач, като загрее го върни.
            [I][B]S мЭн - kOйТо иSкА, sРЭЩу мЭн - kОйТо мОжЭ !!![/B][/I]

Коментар

мислиш че непробвах ли? работи още 10-тина секунди и започва да глъхне, кихва 1-2 пъти и огасва

Коментар

Първоначално публикуван от lalev Преглед на мнение
                От някъде смуче въздух и обеднява сместа
                +1
                0888 074 049

Коментар

Сложих свинска опашка на маншона от филтъра към карба, там дето се захваща за карбуратора, ама пак киха

Коментар

пробваи да намажеш със силикон този който е от
                    кърбуратора до цилиндъра
                    може тои да ти е изгорял и от там да дърпа въздух
                    или го омотаи с нещо целия
                    успех

Коментар

Сложих свинска опашка на маншона от филтъра към карба, там дето се захваща за карбуратора, ама пак киха
                      Там се хваща със скоба! Със винска опашка едва ли може да стегне както трябва.
                      Стратегия за Национално оцеляване - Да си толкова прост, че никой да не иска да се занимава с теб.

Коментар

Знам че се слага скоба, днес ще купя скоба и ще я махна тая опашка, но и маншона ми се струва къс, невлиза баш до края на карбуратора ами стои на ъгъла почти.. ще пробвам да му смъкна иглата защото беше на 5/5 резки ние я сложихме на 2/5 и днеска ще я сложа на 4/5 да пробвам да видя дали ще се оправи че така не ми е интересно да карам то неможе като му подам по-бързо да ускори ами ускорява и ме тресе чуди се какво да прави..

Коментар

колега мисля че проблема е в карборатора мотора остава без гориво щом работи на смукач така вкарва много гориво затова е повишил разхода трябва да се почисти всяка магистрала и всеки жигльор проверка на ниво в поплавъкова камера ниво на игла от горе до долу максимум втора трета дупка болт за въздух навиваш до край и развиваш два и половина три оборота карборатора трябва да е плътно захванат в маншона и филтърната кутия както и да има изправен филтър ако не се оправи търсиш специалист успех

Коментар

Изправен филтър ама йок.. стана 1 седмица се чудя и един приятел днеска ми подсказа като му кзах че филтъра ми е 1 метална мрежичка и още една много финна метална мрежичка.. и той вика сложи дунапрен и финната метална мрежичка и трябва да се оправи защото от тия мрежи пропуска много въздух така и ще направя утре дано да се оправи маншона е плътно хванат за карбуратора, всички жигьлори са изчистени всичко е продухано, има 1 свободна дупка на въздуха, смисал там дето се навива болчето! Утре ще пиша какво е станало

Коментар

... има 1 свободна дупка на въздуха, смисал там дето се навива болчето! ...
                              Не разбрах добре - все пак болтчето там ли си е, или го няма и стои дупка?
                              Другото, което си мисля е, че дори и без никакъв филтър (имам предвид на карбуратора откъм страната на филтъра дори нищо да няма, включително маншон и прочие) пак трябва да работи. Ако има проблем, то той би бил или с карбуратура (неправилна смес), или между карбуратора и цилиндъра ...
                              Hristo Draganov
                              http://htftp.domainbg.com/HD/

И аз искам България чиста ! ! !

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X