Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Suzuki RM 125 - клапа

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Suzuki RM 125 - клапа

Напълно съм съгласен с последните 2 поста правиш ли си профилактиката редовно,слагаш ли хубаво масло няма проблем казвам го от опит имам същия мотор,така че не се плаши
    0888 074 049

Коментар

Благодаря за бързите отговори.
      Когато хората не могат да достигнат нивото ти,започват да те плюят!
      GSM - 0877851214

Коментар

Много е опасно когато човек си няма друга работа. Понеже много нещо се написа в тази тема и мене сън не ме хваща вече. Върнах се при майстора и той направи следното - постави ми чоп на клапата и така ще съм сигурен, че няма да пропадне никога/поне такава е идеята/. Пускам снимки и се извинявам за качеството, но откровенно ме домързя да ползвам фотоапарата. Ще се задоволим с тези от GSM-а. Направи ми направо две - замених и здравата!
        Поздрави
        Прикачени файлове
        Стратегия за Национално оцеляване - Да си толкова прост, че никой да не иска да се занимава с теб.

Коментар

Супер е станало, сега трябва да кажеш като ги монтираш ще има ли разлика от преди с оригинала
          Чуквам първа, чуквам втора, а на трета палиме мотора: http://bit.ly/1Y4WCAk

Коментар

Всичко е монтирано и работи. Доволен съм! Не хващам разлика. Ще пиша като изгоря 1 тубичка Yacoo - 100% пълна синтетика
            Стратегия за Национално оцеляване - Да си толкова прост, че никой да не иска да се занимава с теб.

Коментар

От: Suzuki RM 125 - клапа

клеги виждам че темата е стара но на мен сега ми изникна този проблем с клапите, много ви моля да ми дадете кординатите на майстора който ги прави,че немога да пиша и лини съобщения за да питам Pacharoza или petpet75

Коментар

Първоначално публикуван от frantic Преглед на мнение
                клеги виждам че темата е стара но на мен сега ми изникна този проблем с клапите, много ви моля да ми дадете кординатите на майстора който ги прави,че немога да пиша и лини съобщения за да питам Pacharoza или petpet75
                Колега Здравей,
                За съжаление от една година съм на 4 т и не притежавам мотора на който правиха клапите. При мен нещата се получиха добре и с редовно почистване + доработката с иглата поставена от майстора си го карах доста добре. Не са се чупили - противно на очакванията.
                За съжаление нямам координатите на майстора. Остава ти единствен вариянт - Pacharoza от Кърнаре.
                Не се отчайвай - има лек.
                Поздрави

Коментар

много ти благодаря за одговора колега бях се отчаял малко а ти можеш ли да се свържеш с Pacharoza че аз нямам право да пиша лс и ако се сещаш да ми кажеш долу горе колко пари ти изленаха клапите P.S. някой ден ако се засечем имаш една студена бира от мен или червено вино според сезона

Коментар

Идваш при мен с цилиндъра и парчетата и те водя при майстора.
                    Ще ме намериш на 0888984256
                    МОТОРА ТРЯБВА ТИ ДА ГО КАРАШ А НЕ ТОЙ ТЕБ 0888984256

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                    X