здравейте колеги имам рм 125 но ми се счупи атаката в цилиндара и ми удари буталото някои знае ли откаде да намеря нова атакаили как да е оправя мерси предварително
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Suzuki RM 125 - клапа
Свий
X
-
До: suzuki rm 125
Първоначално публикуван от monivelev Преглед на мнениездравейте колеги имам рм 125 но ми се счупи атаката в цилиндара и ми удари буталото някои знае ли откаде да намеря нова атакаили как да е оправя мерси предварително
-
Първоначално публикуван от skreeper Преглед на мнениеОбаче след като ти е направило такъв проблем не е лошо да се замислиш да си чистиш по-често клапите и да караш с по-хубаво масло0888 074 049
Коментар
-
маслото не е от значение по марка стига да е двутактово проблема идва от това че тези машини са на мото часове и се подменят доста части а кой го прави подменя се едно бутало което е с неясен произход прави се нова риза и мотора тръгва наполовина атаката я се погледне и после се чупили и тия и ония модели не били качествени
Коментар
-
Първоначално публикуван от hristo jivota Преглед на мнениемаслото не е от значение по марка стига да е двутактово проблема идва от това че тези машини са на мото часове и се подменят доста части а кой го прави подменя се едно бутало което е с неясен произход прави се нова риза и мотора тръгва наполовина атаката я се погледне и после се чупили и тия и ония модели не били качествениза тоя мотор трябва масло 100% синтетик
0888 074 049
Коментар
-
Малко снимки , информация и много въпроси за РМ има тук ......
http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...1&postcount=890888932647
Никога не се страхувай да правиш това, което не умееш. Помни, че Ноевият ковчег е направен от любители. Професионалистите са построили "Титаник".
Коментар
-
Първоначално публикуван от Наско Петков Преглед на мнениеЩом няма значение марката .. ми да си го кара с Prista 2тза тоя мотор трябва масло 100% синтетик
Може и със ГРЕС
но трябва да е за лагери
МОТОРА ТРЯБВА ТИ ДА ГО КАРАШ А НЕ ТОЙ ТЕБ0888984256
Коментар
-
Първоначално публикуван от monivelev Преглед на мнениеверно е но всичко опира до пари атаката е оправих две караниа скара да видим до когаСтратегия за Национално оцеляване - Да си толкова прост, че никой да не иска да се занимава с теб.
Коментар
-
До: Suzuki RM 125
Горе в тънката част. Върти се парченцето на оста, а клапата беше пропаднала надолу. При първа възможност като отскоча до вилата ще пусна снимка.Стратегия за Национално оцеляване - Да си толкова прост, че никой да не иска да се занимава с теб.
Коментар
-
Първоначално публикуван от monivelev Преглед на мнениеднес е дадох на стргар каза 4е 6те е оправи клапите са доста 4исти явно собственика преди мен ги е чистил а за маслото го карам само с мотул
дайте телефон на въпросния стругар или някой който може да ми оправи клапата. Предварително благодаря.
ПоздравиСтратегия за Национално оцеляване - Да си толкова прост, че никой да не иска да се занимава с теб.
Коментар
-
До: Suzuki RM 125
Първоначално публикуван от divaneto99 Преглед на мнениеПусни една снимка да видим как и къде е счупена ...
Може и да измислим нещо ...Стратегия за Национално оцеляване - Да си толкова прост, че никой да не иска да се занимава с теб.
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар