Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Suzuki RM 125 - клапа

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Suzuki RM 125 - клапа

здравейте колеги имам рм 125 но ми се счупи атаката в цилиндара и ми удари буталото някои знае ли откаде да намеря нова атакаили как да е оправя мерси предварително

До: suzuki rm 125

Първоначално публикуван от monivelev Преглед на мнение
    здравейте колеги имам рм 125 но ми се счупи атаката в цилиндара и ми удари буталото някои знае ли откаде да намеря нова атакаили как да е оправя мерси предварително
    Това май е доста често срещан проблем при тези рм-и... И на моя клапата му се е чупила по същия начин, както и на един друг приятел с рм 125. Моята казаха, че са я сменили като го купувах мотора обаче не знам от къде са ги купили, а иначе моя приятел я даде в Троян мисля и му я ремонтираха и си кара и до сега цял сезон. Обаче след като ти е направило такъв проблем не е лошо да се замислиш да си чистиш по-често клапите и да караш с по-хубаво масло

Коментар

днес е дадох на стргар каза 4е 6те е оправи клапите са доста 4исти явно собственика преди мен ги е чистил а за маслото го карам само с мотул

Коментар

Първоначално публикуван от skreeper Преглед на мнение
        Обаче след като ти е направило такъв проблем не е лошо да се замислиш да си чистиш по-често клапите и да караш с по-хубаво масло
        Е от тука идва целия проблем маи,аз това упражнение го правя 2-3 пъти годишно
        0888 074 049

Коментар

Според мен точно в маслото е проблема. Така стана и с моито сузуки след 1 лято каране с каквото масло ми падне ...

Коментар

маслото не е от значение по марка стига да е двутактово проблема идва от това че тези машини са на мото часове и се подменят доста части а кой го прави подменя се едно бутало което е с неясен произход прави се нова риза и мотора тръгва наполовина атаката я се погледне и после се чупили и тия и ония модели не били качествени

Коментар

верно е но всичко опира до пари атаката е оправих две караниа скара да видим до кога

Коментар

Първоначално публикуван от hristo jivota Преглед на мнение
                маслото не е от значение по марка стига да е двутактово проблема идва от това че тези машини са на мото часове и се подменят доста части а кой го прави подменя се едно бутало което е с неясен произход прави се нова риза и мотора тръгва наполовина атаката я се погледне и после се чупили и тия и ония модели не били качествени
                Щом няма значение марката .. ми да си го кара с Prista 2тза тоя мотор трябва масло 100% синтетик
                0888 074 049

Коментар

Малко снимки , информация и много въпроси за РМ има тук ......
                  http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...1&postcount=89
                  0888932647

Никога не се страхувай да правиш това, което не умееш. Помни, че Ноевият ковчег е направен от любители. Професионалистите са построили "Титаник".

Коментар

Първоначално публикуван от Наско Петков Преглед на мнение
                    Щом няма значение марката .. ми да си го кара с Prista 2тза тоя мотор трябва масло 100% синтетик
                    Наско ти като не разбираш.Може и със ГРЕС но трябва да е за лагери
                    МОТОРА ТРЯБВА ТИ ДА ГО КАРАШ А НЕ ТОЙ ТЕБ 0888984256

Коментар

верно е но всичко опира до пари атаката е оправих две караниа скара да видим до кога
                      Как я оправи тази атака? Ако не е тайна, щото тия болежки и при мен се обадиха.
                      Стратегия за Национално оцеляване - Да си толкова прост, че никой да не иска да се занимава с теб.

Коментар

До: Suzuki RM 125

Пусни една снимка да видим как и къде е счупена ...
                        Може и да измислим нещо ...

Коментар

Горе в тънката част. Върти се парченцето на оста, а клапата беше пропаднала надолу. При първа възможност като отскоча до вилата ще пусна снимка.
                          Стратегия за Национално оцеляване - Да си толкова прост, че никой да не иска да се занимава с теб.

Коментар

днес е дадох на стргар каза 4е 6те е оправи клапите са доста 4исти явно собственика преди мен ги е чистил а за маслото го карам само с мотул
                            Здравейте Колеги,
                            дайте телефон на въпросния стругар или някой който може да ми оправи клапата. Предварително благодаря.
                            Поздрави

Коментар

Първоначално публикуван от divaneto99 Преглед на мнение
                              Пусни една снимка да видим как и къде е счупена ...
                              Може и да измислим нещо ...
                              Ами това е! Сега мислим!
                              Прикачени файлове

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X