Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Помощ,вентилатор за KMX
Свий
X
-
До: Помощ,вентилатор за KMX
Знаеш ли... това което ми направи впечатление, но реших че нещо не съм видял е че ти е на обратно вентилатора... така духа срещу радиатора... по този начин ли е по-добре? Или ако си е на същото място но на обратно сложен т.е. да дърпа въздух от страната на радиатора. Не мога да видя дали това е възможно от снимката.
EDIT: вентилатора си е най-обикновен made in china продукт, но щом ти върши работа, значи е твоя вентилатор!
Коментар
-
Напротив - не духа срещу радиатора. Сложен по този начин изсмуква въздуха откъм радиатора и го праща назад, т.е. откъм предницата накъм задницата на мотора (както и трябва да бъде).
Стига разбира се посоката на въртене на перката да е в стандартната посока - на всички вентилатори има обозначено с две стрелки накъде се върти перката и накъде отива въздушната струя.
Имам даже същия вентилатор и е много мощен (и малко шумен обаче) - ползвах си го даже в офиса да ме охлажда мен
Hristo Draganov
http://htftp.domainbg.com/HD/
И аз искам България чиста ! ! !
Коментар
-
Първоначално публикуван от MM Преглед на мнение.....и го захранвах с презареждащи се батерии 10 на брой
Защо не го захрани от акумулатора, а реши за ди обременяваш живота с тия 10 батерии???2015 KTM EXC 450 six days Argentina
Toyota Land Cruiser KDJ 125
Коментар
-
Офтопик:Първоначално публикуван от vladko33 Преглед на мнениеЗащо не го захрани от акумулатора, а реши за ди обременяваш живота с тия 10 батерии???
Брей как си приличат нашите никове
Коментар
-
Еми може и той да е тройкаджияПървоначално публикуван от vladi333 Преглед на мнениеОфтопик:
Брей как си приличат нашите никове
Все, что делаешь, надо делать хорошо, даже если совершаешь безумство.
A2 (+)
Коментар
-
Хехехе, не бе cveti, аз съм отличник. Въпроса е да погледнеш на нещата малко по....разгърнато.Първоначално публикуван от cveti Преглед на мнениеЕми може и той да е тройкаджия

3+3 колко прави ???
2015 KTM EXC 450 six days Argentina
Toyota Land Cruiser KDJ 125
Коментар
-
Първоначално публикуван от HD Преглед на мнениеНапротив - не духа срещу радиатора. Сложен по този начин изсмуква въздуха откъм радиатора и го праща назад, т.е. откъм предницата накъм задницата на мотора (както и трябва да бъде).
Стига разбира се посоката на въртене на перката да е в стандартната посока - на всички вентилатори има обозначено с две стрелки накъде се върти перката и накъде отива въздушната струя.
Имам даже същия вентилатор и е много мощен (и малко шумен обаче) - ползвах си го даже в офиса да ме охлажда мен
Е може и да не съм видял добре... но ако е срещу часовниковата, тогава ще духа срещу радиатора... Както и да е щом работи значи това е вентилатора!
Коментар
-
Защото нямаПървоначално публикуван от vladko33 Преглед на мнениеЗащо не го захрани от акумулатора, а реши за ди обременяваш живота с тия 10 батерии???
DCRT®
Коментар
-
И без да му гледаш стрелките с обозначенията върху него ще ти кажа, че върти ПО часовниковата стрелкаПървоначално публикуван от mr_n00n3 Преглед на мнениеЕ може и да не съм видял добре... но ако е срещу часовниковата, тогава ще духа срещу радиатора... Както и да е щом работи значи това е вентилатора!
Обикновено всички вентилатори духат КЪМ тези четирите пластмасови ребърца отзад, които държат статора към корпуса. Аз от моторетки не разбирам кой знае колко, но и аз като Краси съм компютърджия
Hristo Draganov
http://htftp.domainbg.com/HD/
И аз искам България чиста ! ! !
Коментар
-
Е даа за да спрем спама по темата
ще кажа, че си прав а и аз май трябав да си потърся очен лекар... каналчето за кабела се вижда ясно - стрелките не ги гледам защото от край време си имам проблем очите и ако не са с някакъв цвят няма да ги видя (т.е. ако са просто леко гравирани във вентилатора), но кабелния канал трябва да е отдолу т.е. от страната на процесора... Така, че явно не съм видял - чак сега се сетих... Сори за офтопика... Просто съм се нагледал на разни неправилно сложени вентилатори по различни компютри...
Коментар
-
От: Помощ,вентилатор за KMX
Колега би ли казал какъв е твоя вентилатор или поне е бил?(марка,модел)Първоначално публикуван от Николай Преглед на мнениеИаз имах същия проблем и направих доста подобрения докато установя че контролера не ми отчита вярно,и сега освен че имам два вентилатора от компютър зад радиатора сложих и алуминиев радиатор подобен на масления на XR за който съм предвидил да сложа термореле от BMW 75-83градуса утре ми пристига и то.Сложи си поне вентилатори много помагат досега не съм имал проблеми за разлика от други на които им извря водата.

Всичко с вентилаторите излиза 0.6кг.струва си ефекта е голям.

Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Коментар