Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Yamaha DT 125 проблеми със свещите

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Yamaha dt125 проблеми със свещите

въпросният семеринг при съединителя се сваля лесно, само трябва да идеш при някой стругар да ти направи скоба. иначе не мисля че маслото от картера отива за изгаряне, просто се стича надолу, поне при мен беше така. успех!

Коментар

Първоначално публикуван от BikerBoyy Преглед на мнение
      Колега, 200гр. масло е заминало от картера, а не от смесителя.. А
      И на мене ми прозвуча невероятно ако е от смесителя, затова го писах това горе като майтап. 200 гр са прекалено много да изчезнат. С моята YZ250 с тези 20л изкарвах около 120 -150 км.

Коментар

Първоначално публикуван от spotbeam Преглед на мнение
        С моята YZ250 с тези 20л изкарвах около 120 -150 км.
        Еее, наще моторчета не са толкова лакоми както кросарките, аз на скоростен преход с един резервoар(10л.) минавам по 200-250км. На ръчка отива към 6-7, зависи колко мерак имаш, стига и до 10л/100км.

П.П. Май започнах да разводнявам темата...
        Последно редактирано от BikerBoyy; 19-12-08, 17:29.
        Димитър Тенев

Коментар

днес си купих свещ NGK BR8ES от мото крос Пловдив и на кутииката на свеща пише Made in France, доколкото знам те са Японски.
          Тази свещ менте ли е ?

Коментар

Първоначално публикуван от PiTBuLL1912 Преглед на мнение
            днес си купих свещ NGK BR8ES от мото крос Пловдив и на кутииката на свеща пише Made in France, доколкото знам те са Японски.
            Тази свещ менте ли е ?
            Не се притеснявай от това. Може да е добра. Опитай
            Имам един познат който казваше, ако не пише "Правено в Китай" , значи не е оригинално.

Еее, наще моторчета не са толкова лакоми както кросарките
            Аз може и да греша в изчисленията. Сложих го при пълно натоварване. При мене излизаше на състезание 2 галона (8 литра) за окло 30-35 мили (46 - 55 км). Никога не съм се замислял при нормални условия.
            И аз може би се унесох извън темата.

Коментар

Първоначално публикуван от BikerBoyy Преглед на мнение
              Така че сменяй семеринга, взимай хубаво масълце(2т), една нова свещ и ще ти се оправи проблема.

Да мисля точно това да направя но имам един въпрос преди да пристъпя към ремонта какво представлява този семеринг обикновен ли е или някакъв специален? Защото ако е обикновен ще го има във всеки магазин за семеринги а ако е някакъв нестандартен ше има ядове докато го намеря. Нека някой които е разглобявал да обясни.

П.П. Предполагам се сещате че задавам въпроса защото при ваденето семеринга ще се повреди и трябва да съм сигурен, че ще мога да намеря нов .

Коментар

Абе не е съвсем обикновен. Търси или оригинален или по размер но качествен и термоустоичив поне до към 150С.
                0888932647

Никога не се страхувай да правиш това, което не умееш. Помни, че Ноевият ковчег е направен от любители. Професионалистите са построили "Титаник".

Коментар

Първоначално публикуван от PiTBuLL1912 Преглед на мнение
                  Тази свещ менте ли е ?
                  За френските свещи не се притеснявай - и аз след като си купих моите забелязах, че са френски, но проблем до сега не съм имал.

А за семеринга смятам, че ще намериш такъв по мото магазините. Иначе ако не намериш гледай да намериш обикновен, но от
                  по-скъпите, както каза колегата в предния пост термоустойчив.
                  Димитър Тенев

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                  X