До: На колко време се сменя маслото на 2т
Ще ги повишаваш ама след като се запася
Като си купя поне 5 литра може да си ги дигаш ама докато не ми свършат запасите
После пак ще ги смъкнеш.
Аз лично не виждам смисъл да давам сумати пари за Мотул ( не че не съм давал давал съм) ама не смятам, че Максимата отстъпва по какъвто и да е критерий на мотула. Само дето е доста по евтина пък и в магазина на гоблин ми е много кеф да пазарувам щото обслужващия персонал е много печен. Не като в някой други магазини дето като влезеш и се сърдят, че си им развалил почивката.
Аз като карах 2т си го сменях и аз на половин сезон, ама тогава не карах чак толкова. Иначе ако сега трябва да сменям поне на месец веднъж щях да го правя.
Ще ги повишаваш ама след като се запася
Като си купя поне 5 литра може да си ги дигаш ама докато не ми свършат запаситеАз лично не виждам смисъл да давам сумати пари за Мотул ( не че не съм давал давал съм) ама не смятам, че Максимата отстъпва по какъвто и да е критерий на мотула. Само дето е доста по евтина пък и в магазина на гоблин ми е много кеф да пазарувам щото обслужващия персонал е много печен. Не като в някой други магазини дето като влезеш и се сърдят, че си им развалил почивката.
Аз като карах 2т си го сменях и аз на половин сезон, ама тогава не карах чак толкова. Иначе ако сега трябва да сменям поне на месец веднъж щях да го правя.
Ще може ли да ми помогне някои или да сменям мотора за по голям. Благодаря предварително.
Коментар