Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Въпроси за смяна на маслото на 2т

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: На колко време се сменя маслото на 2т

Ще ги повишаваш ама след като се запася Като си купя поне 5 литра може да си ги дигаш ама докато не ми свършат запасите После пак ще ги смъкнеш.
    Аз лично не виждам смисъл да давам сумати пари за Мотул ( не че не съм давал давал съм) ама не смятам, че Максимата отстъпва по какъвто и да е критерий на мотула. Само дето е доста по евтина пък и в магазина на гоблин ми е много кеф да пазарувам щото обслужващия персонал е много печен. Не като в някой други магазини дето като влезеш и се сърдят, че си им развалил почивката.
    Аз като карах 2т си го сменях и аз на половин сезон, ама тогава не карах чак толкова. Иначе ако сега трябва да сменям поне на месец веднъж щях да го правя.
    KAWASAKI Let the good times roll

Коментар

Първоначално публикуван от Goblin Преглед на мнение
      Странна работа. Ще знам да си повиша цените на maxima-та

Литър Maxima MTL е с около лев по-скъп от литър обикновено двигателно мотоциклетно масло пак на Maxima. И два пъти по-евтин от синтетичната Maxima.
      Ама ти не се лови за думите ми бе, и да не вземеш да дигаш цените.. Ако го купя от обикновенният магазин литър двигателно масло ми излиза $1.25 - !.50, а ако купя масло за 2Т скоросни кутии от съответният магазин ми излиза $5.50 - 6.00. Тука всичко което е в специализиран магазин, цената му е специализирана също. Психика.
      Когато навремето отворих мануала за мотора, не можех да повярвам на очите си - пишеше "да се използва двигателно масло"

Коментар

Е, значи говориш за автомобилно двигателно масло, щом е по долар и нещо. Краси говореше за мотоциклетно, та за това се учудих
        Издъних се на Тюринг теста

Коментар

Откак влезе вода в кутията и ми прецака чисто новото Мотул за 2т скоростни кутии, му налях минерално Шел за дизели. Няма никакви проблеми за 2-3 часа каране. След това като загрее скортостите започват трудно да се свалят надолу.
          Вече разбрах откъде влиза водата и мога да му сложа по-хубаво.
          Гоблине, намери си някой дистрибутор във Варна, че да купуваме от теб. С куриери не ми се занимава.

Коментар

Мммм...
            Ми добре, ще търся

Коментар

Само дето е доста по евтина пък и в магазина на гоблин ми е много кеф да пазарувам щото обслужващия персонал е много печен. Не като в някой други магазини дето като влезеш и се сърдят, че си им развалил почивката.
              Кажете къде се намира магазина, за да може да се възползваме ако не е тайна разбира се

Аз ли съм най-глупъв като давам 18 лв. за "Моторекс" за скорости и 30 лв. Моторекс за бензина?!
              [IMG]http://www.maxmediabg.com/moto/bobi2_podpis.jpg[/IMG]

Коментар

София, бул. "Цар Борис 3" номер 321.

Това е в кв. Княжево, намира се между предпоследната и последната спирка на трамвай н.5. Като вървиш нагоре към последната спирка се пада от ляво, първата къща която е изкарана на шосето (предишните са малко по-навътре).

Коментар

Въпрос за смяната на масло в скоростите

Искам да попитам за смяната маслото на скоростите на 2тактов мотор.Мотора е Хонда цр250, колко масло се сипва, може ли някъде да се провери по някакъв начин ?? А и това от снимката отбелязано с номер 2 какво е ??
                  Прикачени файлове
                  2 stroke power

Коментар

До: Въпрос за смяната на масло в скоростите

От болта отстран на мотора се следи до каде да е маслото а от долу се източва.След като го източиш наливаш около 500грама и оттам нататък бавно и внимателно на развит болт(тоз от страни за нивото)следиш да прокапе завиваш и всичко е готово.На CR 250 до 1990 е 650 милилитра а на горе е 750 милилтра доколкото си спомням.
                    ГЛАВИ МЕ БОЛИЧКАТА

Коментар

Първоначално публикуван от neweso Преглед на мнение
                      От болта отстран на мотора се следи до каде да е маслото а от долу се източва.След като го източиш наливаш около 500грама и оттам нататък бавно и внимателно на развит болт(тоз от страни за нивото)следиш да прокапе завиваш и всичко е готово.На CR 250 до 1990 е 650 милилитра а на горе е 750 милилтра доколкото си спомням.
                      Благодаря
                      2 stroke power

Коментар

До: Въпроси за смяна на маслото на 2т

Здравеите колеги интересуваме за малко по старита мотори 2т 93г какво масло трябва да му сложа в скоростите.Благодаря ви предварително.

Коментар

Първоначално публикуван от neweso Преглед на мнение
                          Събра +- 600 милилитра.
                          2 stroke power

Коментар

Прочетох темата, и искам само едно нещо да попитам, защото не ми стана много ясно. Мога ли да сипя масло за дизелов двигател, примерно на кастрол, в скоростите на мотора ми (Априлия Туарег 125) и ще повлие е ли това по някакъв начин на мотора ми. При мен проблема е, че на много стръмен байр със засилка и мръсна гас мотора спира по средата и след това няма продължаване на горе. Като натисна съединитела, подам гас и го пусна се получава някакво виене за малко. Майче това не е много правилно което правя, но много искам да го кача този байр. Ще може ли да ми помогне някои или да сменям мотора за по голям. Благодаря предварително.

Коментар

Колега що за мнение е това, и какви са тези въпроси !!!
                              може ли да сложиш масло за дизел и защо немога да кача баира.
                              Не ме карай да ти отговарям по начин който няма да ти хареса !!!
                              Husqvarna WR125 94-->Honda CR125 97-->Yamaha YZ125 04-->KTM 200EXC 07-->KTM 250EXC 06-->KTM 250EXC 09

Коментар

Извинявам се много. Явно не съм разбрал нещо като хората предишните постове. Интересуваше ме само ако някой е имал подобен проблем с виенето на съединитела дали ще може да ми помогне от какво идва проблема, дали от маслото или самия съединител е заминал.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X