Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Въпроси за смяна на маслото на 2т

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Въпроси за смяна на маслото на 2т

Първоначално публикуван от mycynata Преглед на мнение
    Извинявам се много. Явно не съм разбрал нещо като хората предишните постове. Интересуваше ме само ако някой е имал подобен проблем с виенето на съединитела дали ще може да ми помогне от какво идва проблема, дали от маслото или самия съединител е заминал.
    Можеш да си сложиш масло за дизелови, но зависи какво. Аз го използвах, защото при мене е много горещо и е по-"дебело". За България няма да е допустимо. Сигурно питаш защото го имаш Фрии.
    Аз до сега не съм чул съединител да вие на 2Т. Те тракат. Явно ти е от скоростната кутия.

Коментар

Значи все пак се разбрал горе долу че става въпрос за двигателно масло. А колкото до проблема си е виене не е тракане и се появява само при голямо натоварване. Ще трябва да намеря време и да отворя скоростите и да видя за какво иде реч. Благодаря за отговора все пак.

Коментар

Първоначално публикуван от mycynata Преглед на мнение
        Ще трябва да намеря време и да отворя скоростите и да видя за какво иде реч. Благодаря за отговора все пак.
        Ако питаш мене братко по добре недеи.........закараи го някъде дето знаят какво правят да ти го оправят.

Коментар

Това също е вариант но понеже съм новичък още дали ще може да помоля и за някой изпробван сервиз, където разбират, защото и без това няма много такива мотори (поне до колкото знам). Чувал съм за някакъв сервиз в Суходол, но не знам нищо повече.

Коментар

Или са ти износени дисковете или пружините са отслабнали. Затова няма достатъчно притискане диск към диск и оттам идва и виенето.
            Husqvarna WR125 94-->Honda CR125 97-->Yamaha YZ125 04-->KTM 200EXC 07-->KTM 250EXC 06-->KTM 250EXC 09

Коментар

От: Въпроси за смяна на маслото на 2т

въпроса ми не е по темата,но не успявам да намеря информация,интересува ме на колко мото часа при любителско каране из полето на кросак (125-ца) трябва да се сменя буталото?Благодаря

Коментар

Първоначално публикуван от Robeto Преглед на мнение
                въпроса ми не е по темата,но не успявам да намеря информация,интересува ме на колко мото часа при любителско каране из полето на кросак (125-ца) трябва да се сменя буталото?Благодаря
                За кросови мотори си има раздел Мотокрос,а относно информацията която питаш,такава няма да намериш,все едно да питаш кога ще спре да свети слънцето.

Коментар

Разбирам колега,въпроса ми е доста относителен,но нещо ориентировъчно можете ли да ми дадете като отговор?Знам,че при състезателно темпо трябва да се сменят на около 10-20 мото часа или до колкото знам още по добре е преди всяко състезание,но за любителско каране и разходки,просто някаква насока ме интересува.Пак се извинявам за баналният ми въпрос,но ме интересуват тези неща искам малко да се ограмотя.

Коментар

Нали ти е написал колегата...може и да не се наложи изобщо да сменяваш бутало при такова каране.
                    ОФА ДБ 2.4 92 ML 270 CDI ETZ 250

Коментар

Ако никой тук не ти отговори с конкретна информация(не знам и дали е възможно) пиши в гуглето нещо от типа на how many moto hours changes 2 stroke piston и мисля, че ще намериш нужната ти ориентировъчна информация.
                      Последно редактирано от cross4funbg; 26-10-14, 13:30.
                      Life is good... on a dirt bike!

Коментар

Не барай мотора .

Коментар

Първоначално публикуван от pe6o74 Преглед на мнение
                          Не барай мотора .
                          Колега,може ли да бъдете малко по-конкретен и подробен,благодаря Ви

Коментар

Разбирам колега,въпроса ми е доста относителен,но нещо ориентировъчно можете ли да ми дадете като отговор?Знам,че при състезателно темпо трябва да се сменят на около 10-20 мото часа или до колкото знам още по добре е преди всяко състезание,но за любителско каране и разходки,просто някаква насока ме интересува.Пак се извинявам за баналният ми въпрос,но ме интересуват тези неща искам малко да се ограмотя.

Ако караш с качествено 2т масло,може да изкара 1 сезон а може и 2 всичко зависи от теб и колко пари ти се дават за масло и консумативи
                            0888 074 049

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                            X