Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Кривка за CR250

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Кривка за CR250

Аз имам KAWASAKI KX 85 R и при мен има 1 О-пръстен мисля че няма никакво влияние в/у вървенето на мотора

Коментар

Ами аз си бях поръчал оригиналното оплътнение и търсех врменен вариант значи азбестовото важе като свалих кривата нямаше и следа от него. Казаха ми че каквото и да сложа все ше го стопи и ще го издуха. Оригиналното струва 20 лева незнам кокло ще кара ама оня ден свалях кривата, че я носих да ми и я изправят след като се натъкнах на една скала и уплътнението не беше мръднало.

Незнам дали всякакви други пригодени пръстени ще вършат работа за дълго!?
      [IMG]http://www.maxmediabg.com/moto/bobi2_podpis.jpg[/IMG]

Коментар

Първоначално публикуван от borisgp Преглед на мнение
        Ами аз си бях поръчал оригиналното оплътнение и търсех врменен вариант значи азбестовото важе като свалих кривата нямаше и следа от него. Казаха ми че каквото и да сложа все ше го стопи и ще го издуха. Оригиналното струва 20 лева незнам кокло ще кара ама оня ден свалях кривата, че я носих да ми и я изправят след като се натъкнах на една скала и уплътнението не беше мръднало.

Незнам дали всякакви други пригодени пръстени ще вършат работа за дълго!?
        Ако не го сваляш често това уплутнение дето си си го взел може да кара много няма от какво да се исхаби
        0888 074 049

Коментар

Надявам се да изкара,че не е ефтино. Последния път бая я смазах кривата и я носих на някъв да я изпъва с някакъв странен уред. Ама каза, че се е късала ламарината като я е изпъвал понеже била мека та е заварвал нови парчета ламарина донесеми я в правилна форма малко поизпилена с на две места с флекс ама ....дано да държи де.

Някой не е ли изправял до сега крива или вече никой не кара двутактови мотори 600 лв. е една спортна иначе чисто нова ще ми я докарат ама на пролет 5-6 коня отгоре вдигала казват е те тогава ЦР-а нема да стъпва на земята

Коментар

Ами изправяли сме а и караме 2Т мотори
            ама като не четеш форума пишеш глупости
            а чети сега
            Husqvarna WR125 94-->Honda CR125 97-->Yamaha YZ125 04-->KTM 200EXC 07-->KTM 250EXC 06-->KTM 250EXC 09

Коментар

Не исках да те ядосвам, заключете темата все едно ама въпреки, че сме го коментирали това изправяне и технологиите не "чух" някой да каже : "Аз го направих с моя резонатор по такъв и такъв начин." е за туй стааше дума ма нема нищо де ша ма извиняаш!

Коментар

трябва малко фантазия, опит и умения
                Husqvarna WR125 94-->Honda CR125 97-->Yamaha YZ125 04-->KTM 200EXC 07-->KTM 250EXC 06-->KTM 250EXC 09

Коментар

Краси
                  трябва малко фантазия, опит и умения

Като при секса ама от всяко дърво свирка не става
                  Аз за тва отидох при тенекиджията

Коментар

Имах същиа проблем, едно момче от Кресна ми го направи перфектно.
                    Последно редактирано от Chinela; 11-01-09, 15:38.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                    X