До: Кривка за CR250
Аз имам KAWASAKI KX 85 R и при мен има 1 О-пръстен мисля че няма никакво влияние в/у вървенето на мотора
					Аз имам KAWASAKI KX 85 R и при мен има 1 О-пръстен мисля че няма никакво влияние в/у вървенето на мотора
 Надявам се да изкара,че не е ефтино. Последния път бая я смазах кривата и я носих на някъв да я изпъва с някакъв странен уред. Ама каза, че  се е късала ламарината като я е изпъвал понеже била мека та е заварвал нови парчета ламарина донесеми я  в правилна форма малко поизпилена с на две места с флекс ама ....дано да държи де.
 Надявам се да изкара,че не е ефтино. Последния път бая я смазах кривата и я носих на някъв да я изпъва с някакъв странен уред. Ама каза, че  се е късала ламарината като я е изпъвал понеже била мека та е заварвал нови парчета ламарина донесеми я  в правилна форма малко поизпилена с на две места с флекс ама ....дано да държи де. 600 лв. е една спортна иначе чисто нова ще ми я докарат ама на пролет 5-6 коня отгоре вдигала казват
 600 лв. е една спортна иначе чисто нова ще ми я докарат ама на пролет 5-6 коня отгоре вдигала казват е те тогава ЦР-а нема да стъпва на земята
 е те тогава ЦР-а нема да стъпва на земята 

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.
Коментар