Обява

Свий
Няма добавени обяви.

За поддръжката на по старите машини ?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: За поддръжката на по старите машини ?

Първоначално публикуван от koko72 Преглед на мнение
    Благодаря утре ще си купя такава свещ да вадя какав е разултата слагах какви ли не но неможе да се форси както трябва.
    Наско твоята сващ някаква специална ли е 8 ца или обикновенна защото днес ми предлагаха една по каталог ама струва 35 лв.Затуй питам каква е твоята

Коментар

Първоначално публикуван от koko72 Преглед на мнение
      Наско твоята сващ някаква специална ли е 8 ца или обикновенна защото днес ми предлагаха една по каталог ама струва 35 лв.Затуй питам каква е твоята
      Обикновенна е мисля че 16 лв я купих.И на мен ми предлагаха такава скъпа но аз взех тази и нямам проблеми даже не ми се беше налагало да я свалям 5-6 месеца скоро я свалях да я почистя и беше в много добро състояние вземи си по ефтината и няма да съжаляваш
      0888 074 049

Коментар

Абе хора за какви цени говорите
        в щатите една NGK BR8EG струва 4$ и мотора работи прекрасно с нея.
        Не си давайте парите за глупости. Ако имате проблеми с мотора свещта няма да ви ги реши ако ще да е от 100$
        Husqvarna WR125 94-->Honda CR125 97-->Yamaha YZ125 04-->KTM 200EXC 07-->KTM 250EXC 06-->KTM 250EXC 09

Коментар

Първоначално публикуван от Краси Преглед на мнение
          Абе хора за какви цени говорите
          в щатите една NGK BR8EG струва 4$ и мотора работи прекрасно с нея.
          Не си давайте парите за глупости. Ако имате проблеми с мотора свещта няма да ви ги реши ако ще да е от 100$
          Прав си - имам подобен проблем, на два резервоара ми пробива свещ(рм250). Пробвах какви ли не ........ Включително и NGK BR8EG. Да, работи много добре, но и тя 2 резервоара, а ми струваше 14лв...... Сега карам с "denso w24es-u" струва 3,50лв , издържа ми пак толкова и работи също така добре. Даже "denso w22ep-u" ме изкара малко повече, но като че ли не се изрязваше добре.
          Тааааа, ходя си със свещите и ключа ииии така ..... Бих пробвал и други, ако някой ме насочи с повече опит на рм250
          Последно редактирано от viki terzieva; 11-05-10, 10:22.

Коментар

Първоначално публикуван от pitbulltrade Преглед на мнение
            прав си - имам подобен проблем , на два резервоара ми пробива свещ(рм250) пробвах какви ли не ........ вклучително и NGK BR8EG, да работи много добре но и тя 2 резервоара, а ми струваше 14лв...... сега карам с "denso w24es-u" струва 3,50лв , издържа ми пак толкова и работи също така добре, даже "denso w22ep-u" ме изкара малко повече но каточели не се изрязваше добре.
            тааааа ходя си със свештите и ключа ииии така .....бих пробвал и други ако някои ме насочи с повече опит на рм250
            Момчета, прави сте. Днес и аз си взих такава свещ. Перфектна е, струва 10 лв. Има много кожодери. Моторът днес го запалих. Работи много добре, така че наистина няма смисъл от такива скъпи свещи.
            Последно редактирано от viki terzieva; 11-05-10, 10:17.

Коментар

Вие сте си добре с тези широкоразпространени модели и марки,а кажете ми моля ви се какво да правя с моя фантик98,като не зная каде да му търся части.ако имате идеи ще съм ви много благодарен.

Коментар

Не знам дали му е тука мястото,но каква е разликата между иридиевата свещ от обикновенната.

Коментар

Разликата е в електрода - и като материал, и визуално се различават.
                  Има и платинени, но те са една идея по-нисък клас от иридиевите.

Иридиевите са изключително подходящи за капризните на свещи двигатели.
                  Ако лесно се дави мотора и често ти избиват свещите, с иридиевата този проблем се решава в значителна степен.
                  При липса на такъв проблем спокойно може да си се кара с обикновена, задължително с модела препоръчван в каталога, единствено с топлинното число може да варирате, но в ниски граници.

Коментар

Благодаря за точния и ясен отговор.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                    X