Таткобарба, искам да го направя хем качествено хем да е пригледно и определено да не се занимавам 2-ри път с този проблем, защото вече все повече и повече се съгласявам със поговорката "бързата работа, голям срам за майстора"  

, аз съм много начинаещ общо взето.
 , аз съм много начинаещ общо взето. 
  и още от малък фарфълак и аз покрай него бая километри съм навъртял с МЗ.
  и още от малък фарфълак и аз покрай него бая километри съм навъртял с МЗ. ).
 ). ), от тея с двете отделни седалки дето са, само че не от първите им модели, а от последните. На този модел, двигателя не е на тампони, а е твърдо хванат на рамката. При продължително каране особено по асфалт и ако не си с ръкавици, после като слезнеш и все едно мравки ти лазят по ръцете
 ), от тея с двете отделни седалки дето са, само че не от първите им модели, а от последните. На този модел, двигателя не е на тампони, а е твърдо хванат на рамката. При продължително каране особено по асфалт и ако не си с ръкавици, после като слезнеш и все едно мравки ти лазят по ръцете   .
 . - мога да те посъветвам да избягваш да въртиш гуми, особено на асфалт - има проблем във вала, на който е закачен предния зъбак на веригата - тоя вал просто се къса след време, явно не са му уцелили добре закалката.
  - мога да те посъветвам да избягваш да въртиш гуми, особено на асфалт - има проблем във вала, на който е закачен предния зъбак на веригата - тоя вал просто се къса след време, явно не са му уцелили добре закалката.  , от цялата работа остана да му ползваме само електронното запалване (другите работи ги продадох), и е доста сполучливо общо взето.
 , от цялата работа остана да му ползваме само електронното запалване (другите работи ги продадох), и е доста сполучливо общо взето. 

ще те посъветвам да прочетеш темата "Подготовка на МЗ ТС 250 за "Спортен сезон" " там има дооооооооооооста подробно всичко което съм направил по мотора, че дори и снимков материал
 ще те посъветвам да прочетеш темата "Подготовка на МЗ ТС 250 за "Спортен сезон" " там има дооооооооооооста подробно всичко което съм направил по мотора, че дори и снимков материал 

, видях там, че си сменил това-онова и добре си направил. А дисковете на съединителя бяха ли износени (просто ми е любопитно), защото аз май още не съм виждал износени дискове специално на този тип двигатели.
 , видях там, че си сменил това-онова и добре си направил. А дисковете на съединителя бяха ли износени (просто ми е любопитно), защото аз май още не съм виждал износени дискове специално на този тип двигатели. и със сигурност ще го посещавам често- има наистина много интересни неща.
  и със сигурност ще го посещавам често- има наистина много интересни неща. 

та се сетих за добрите стари времена и рекох да я подновя със свежа информация

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.
Коментар