Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Регулиране на клапите на 2Т мотоциклети

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

Братя всички карате ендуро а сте си купили 2т мотори за крос.И гледам какви хубави теми си разяснявате тук.Няма лошо за 2т-то ама минаваите на 4т вече.То не че е супер ама поне за нашето хоби май е най добре.Незнам все пак ама мисля че е по добре.

Коментар

Re: Регулиране на клапите на 2Т мотоциклети

Първоначално публикуван от КОКО
      Първоначално публикуван от краси
      сложна тема а
      и аз така си мисля, но все пак имам нужда от малко акъл и затова питам.

явно нещо пак ми правят проблеми мойте клапи на хондата (за тези които незнаят е CR 125 )

на ниските обороти мотора хич го няма, което ме води към мисълта че клапите са отворени на някакво положение и така си стоят на место или се движат ама съвсем малко.

има ли някакъв чалъм за настройката им, и по точно как става.
      в какво положение трябва да стоят нормално, кога трябва да започнат да се отварят, колко е максималното им ход и все въпроси от този сорт.
      Зависи на кои оброти искаш мотора ти да има сила,клапите са със различна твърдост.
      Пуснал съм една снимка с данни за стандартни клапи в личната си глерия че тук неможах.
      Ако те интересува за испускателната ще ти пусна и за нея.
      да изпускателната ме интересува !!!
      то на тези клапи които си пуснал няма какво да им се настройва

пусни я ако не те затруднявам
      Husqvarna WR125 94-->Honda CR125 97-->Yamaha YZ125 04-->KTM 200EXC 07-->KTM 250EXC 06-->KTM 250EXC 09

Коментар

Първоначално публикуван от LAMYTA
        Братя всички карате ендуро а сте си купили 2т мотори за крос.И гледам какви хубави теми си разяснявате тук.Няма лошо за 2т-то ама минаваите на 4т вече.То не че е супер ама поне за нашето хоби май е най добре.Незнам все пак ама мисля че е по добре.
        добре съгласен съм

ще ме спонсорираш ли със 3-4 хил. лева да си закупя един WR поне
        ...ако успея да продам хондата за 2 разбира се
        Husqvarna WR125 94-->Honda CR125 97-->Yamaha YZ125 04-->KTM 200EXC 07-->KTM 250EXC 06-->KTM 250EXC 09

Коментар

Митков няма такава мания да се кара със скъпи масла !!!

просто такова има тука и затова карам с такова, но определено ще го спирам да го използвам струва ми се, не защото е лошо а поради горните изброени фактори.

предполагам си доволен от полусинтетичния Шел който ни подариха на София, той си отговаря на JASO FC и според мен хич не е лошо масло ..... даже мирише страхотно както казват тия които карат зад мен

Коментар

До: Регулиране на клапите на 2Т мотоциклети

имам хонда 125 мбх пистов двигателят ми е същия като на емдуро 123 МТХ как да си регулирам испусквателните клапи ?

Коментар

MM в тази книга има ли нешто за реглаж на изпускателните клапите за Suzuki rm

Коментар

жакн

Как да разбера дали клапите отварят.Трябва да издърпва повече след като се отворят или какво?А намират ли се тея клапи и колко струват
                .

Коментар

Не е задължително да я сменяш а само да я почистиш и смажеш. Правил съм го на кавазаки 250 1997. При него е по-голяма играчка защото цялата система се състои от много елементи. На КТМ 125 1996-та съм купувал нова.....45 лв. само клапата.

Коментар

Ако има нагар не го чегъртай. Напръскай го със спрей за чистене на фурни или грилове и го остави да задейства известно време. Те размекват нагара.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                    X