Братя всички карате ендуро а сте си купили 2т мотори за крос.И гледам какви хубави теми си разяснявате тук.Няма лошо за 2т-то ама минаваите на 4т вече.То не че е супер ама поне за нашето хоби май е най добре.Незнам все пак ама мисля че е по добре.
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Регулиране на клапите на 2Т мотоциклети
Свий
X
-
Re: Регулиране на клапите на 2Т мотоциклети
Първоначално публикуван от КОКОПървоначално публикуван от красисложна тема а
и аз така си мисля, но все пак имам нужда от малко акъл и затова питам.
явно нещо пак ми правят проблеми мойте клапи на хондата (за тези които незнаят е CR 125 )
на ниските обороти мотора хич го няма, което ме води към мисълта че клапите са отворени на някакво положение и така си стоят на место или се движат ама съвсем малко.
има ли някакъв чалъм за настройката им, и по точно как става.
в какво положение трябва да стоят нормално, кога трябва да започнат да се отварят, колко е максималното им ход и все въпроси от този сорт.
Пуснал съм една снимка с данни за стандартни клапи в личната си глерия че тук неможах.
Ако те интересува за испускателната ще ти пусна и за нея.
то на тези клапи които си пуснал няма какво да им се настройва
пусни я ако не те затруднявамHusqvarna WR125 94-->Honda CR125 97-->Yamaha YZ125 04-->KTM 200EXC 07-->KTM 250EXC 06-->KTM 250EXC 09
Коментар
-
Първоначално публикуван от LAMYTAБратя всички карате ендуро а сте си купили 2т мотори за крос.И гледам какви хубави теми си разяснявате тук.Няма лошо за 2т-то ама минаваите на 4т вече.То не че е супер ама поне за нашето хоби май е най добре.Незнам все пак ама мисля че е по добре.
ще ме спонсорираш ли със 3-4 хил. лева да си закупя един WR поне
...ако успея да продам хондата за 2 разбира сеHusqvarna WR125 94-->Honda CR125 97-->Yamaha YZ125 04-->KTM 200EXC 07-->KTM 250EXC 06-->KTM 250EXC 09
Коментар
-
Митков няма такава мания да се кара със скъпи масла !!!
просто такова има тука и затова карам с такова, но определено ще го спирам да го използвам струва ми се, не защото е лошо а поради горните изброени фактори.
предполагам си доволен от полусинтетичния Шел който ни подариха на София, той си отговаря на JASO FC и според мен хич не е лошо масло ..... даже мирише страхотно както казват тия които карат зад менHusqvarna WR125 94-->Honda CR125 97-->Yamaha YZ125 04-->KTM 200EXC 07-->KTM 250EXC 06-->KTM 250EXC 09
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар