Братя всички карате ендуро а  сте си купили  2т мотори за крос.И гледам какви хубави теми  си разяснявате тук.Няма лошо за 2т-то  ама минаваите на 4т вече.То не че е супер ама поне за нашето  хоби май е най добре.Незнам все пак ама мисля че е по  добре.

Обява

Свий

Няма добавени обяви.

Регулиране на клапите на 2Т мотоциклети

Свий

X
- 

Re: Регулиране на клапите на 2Т мотоциклети

да изпускателната ме интересува !!!Първоначално публикуван от КОКОЗависи на кои оброти искаш мотора ти да има сила,клапите са със различна твърдост.Първоначално публикуван от красисложна тема а 
 и аз така си мисля, но все пак имам нужда от малко акъл и затова питам.

явно нещо пак ми правят проблеми мойте клапи на хондата (за тези които незнаят е CR 125 )

на ниските обороти мотора хич го няма, което ме води към мисълта че клапите са отворени на някакво положение и така си стоят на место или се движат ама съвсем малко.

има ли някакъв чалъм за настройката им, и по точно как става.
 в какво положение трябва да стоят нормално, кога трябва да започнат да се отварят, колко е максималното им ход и все въпроси от този сорт.
 Пуснал съм една снимка с данни за стандартни клапи в личната си глерия че тук неможах.
 Ако те интересува за испускателната ще ти пусна и за нея.
 то на тези клапи които си пуснал няма какво да им се настройва

пусни я ако не те затруднявамHusqvarna WR125 94-->Honda CR125 97-->Yamaha YZ125 04-->KTM 200EXC 07-->KTM 250EXC 06-->KTM 250EXC 09
 Коментар
- 

добре съгласен съмПървоначално публикуван от LAMYTAБратя всички карате ендуро а сте си купили 2т мотори за крос.И гледам какви хубави теми си разяснявате тук.Няма лошо за 2т-то ама минаваите на 4т вече.То не че е супер ама поне за нашето хоби май е най добре.Незнам все пак ама мисля че е по добре. 

ще ме спонсорираш ли със 3-4 хил. лева да си закупя един WR поне 
 ...ако успея да продам хондата за 2 разбира се Husqvarna WR125 94-->Honda CR125 97-->Yamaha YZ125 04-->KTM 200EXC 07-->KTM 250EXC 06-->KTM 250EXC 09 Husqvarna WR125 94-->Honda CR125 97-->Yamaha YZ125 04-->KTM 200EXC 07-->KTM 250EXC 06-->KTM 250EXC 09
 Коментар
- 

Митков няма такава мания да се кара със скъпи масла !!!

просто такова има тука и затова карам с такова, но определено ще го спирам да го използвам струва ми се, не защото е лошо а поради горните изброени фактори.

предполагам си доволен от полусинтетичния Шел който ни подариха на София, той си отговаря на JASO FC и според мен хич не е лошо масло ..... даже мирише страхотно както казват тия които карат зад мен Husqvarna WR125 94-->Honda CR125 97-->Yamaha YZ125 04-->KTM 200EXC 07-->KTM 250EXC 06-->KTM 250EXC 09 Husqvarna WR125 94-->Honda CR125 97-->Yamaha YZ125 04-->KTM 200EXC 07-->KTM 250EXC 06-->KTM 250EXC 09
 Коментар
Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Коментар