Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Евтин двигател за кросова рамка ?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Евтин двигател за кросова рамка ?

Първоначално публикуван от hristo jivota Преглед на мнение
    Виждал съм восход 200,съвременната версия на К ако му пасне цилиндъра и главата заспива,даже е с един ауспух което е още по
    добре.
    Дай да го видим и ние тоя возход 200
    0888 074 049

Коментар

Първоначално публикуван от Наско Петков Преглед на мнение
      И аз съм имал от всичките, даже по два. А от някои по три. А ти разбра ли, че си бай -Никой да казваш къде кои какво ще пише.
      Нямал си DKW 350 с чугунения двигател знаеш ли какво чудо беше,по добре да не ти приказвам,аз съм бай никой но искам като отворя раздел ендуро да не виждам теми за припаднали кросови мотори,все пак има правила които се спазват.

Коментар

Темата не е ли за бюджетен двигател с варианти изброени в първия пост и все соЦ?
        Ако е така няма нужда да си чешете з......те а ако се намира нещо по фешън и тънкана му го предложете на момчето , че и почерпка ще има предполагам
        Uaz 469 2.4 D MB
        KTM 600 ROTAX
        Hyundai Terracan 2.9 CRDI- 2 бр.
        Иво 0 9 8 осем 9 4 4 2 седем 9

Коментар

Дай да го видим и ние тоя возход 200
          Ха-ха,баш в твоя район е,хижаря на алтъ пармак,всяка седмица мотора е на фенера,не си ли го виждал,рамата е от сузуки.

Коментар

Дай да те направим модератор, и всички деца ди ги оттрежеш от форума. Да останат пенсионерите само.
            0888 074 049

Коментар

http://www.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi...3&slink=8ibdsk

Коментар

Това какво е?
                0888 074 049

Коментар

Дай да те направим модератор, и всички деца ди ги оттрежеш от форума. Да останат пенсионерите само.
                  Децата се правят на тарикати и си мислят че те са открили моторните спортове,като не им пише никой в темите ще се научат на уважение,ти ги подкрепяш и затова всеки ден цъфва по някоя нова тема в неправилното място.

Коментар

Децата се правят на тарикати и си мислят че те са открили моторните спортове,като не им пише никой в темите ще се научат на уважение,ти ги подкрепяш и затова всеки ден цъфва по някоя нова тема в неправилното място.
                    Ами спирай ми правата, щом пишат заради мен. )) Ще ти се ама няма, като пораснеш още малко и ще контролираш мачуганите.
                    0888 074 049

Коментар

Знаеш ли колко много ми пука,я по добре оцвъкайте всичко.

Коментар

Това какво е?
                        Намерих го,Восход сова 200
                        http://youtu.be/DOQqbS9W5nk

Коментар

Ето какво сглобих преди година и нещоНатиснете снимката за да я уголемите

Име:DSCF4358.jpg
Прегледи:1
Размер:267.7 КБ
ID:5633781[/QUOTE]

Екстра,Зид съм карал само веднъж,спомням си че беше с резонатор и си вървеше доста прилично,и механична предна спирачка с диск,защо не е с оригиналния си двигател,този ауспух където си сложил си мисля че ще му е малък.

Коментар

Преди доста години раздадоха няколко Зид-а на горските да обикалят с тях . На всички първото нещо , което се счупи бяха двигателите . Пробвал съм го и аз - имах етз 150 тогава и беше абсолютно дърво сравнен с него . Изглеждаше леко модерно , но и доста грубо . Също така и гореше много .

Коментар

Сетих се за едни машини дето ги гледах преди известно време. Мисля че все още има количества цели и някакви разпарчетосани.
                              http://www.offroad-bulgaria.com/showthread.php?t=172656
                              A Lone Rider

Коментар

Първоначално публикуван от pe6o74 Преглед на мнение
                                Преди доста години раздадоха няколко Зид-а на горските да обикалят с тях . На всички първото нещо , което се счупи бяха двигателите . Пробвал съм го и аз - имах етз 150 тогава и беше абсолютно дърво сравнен с него . Изглеждаше леко модерно , но и доста грубо . Също така и гореше много .
                                Това беше държавна поръчка,ти искаш качество за 1000лв,да ама не,та чисто нов горския дойде направо у нас,викам му не е ли в гаранция мотора трябва да се бара,той каза прави,центровка не беше наред ама болтчетата отгоре с червена боя да не се пипат,карбуратора не беше наред,съединителя също.Та оправих го мотора тръгна и така го кара доста време,та това ми е било единственото каране на такъв мотор,след това им раздадоха едни планети 5,работата с тях беше още по зле,тръгва от горското и стига точно до железния мост и финал,разстояние 1км,беше изгоряла бобината за високо напрежение.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X