Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Симсон С51 не пали след основен ремонт.

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Симсон С51 не пали след основен ремонт.

Е то като ритнеш с извадена свещ се вижда имали искра - нема ли. Мен поскоро ми се чини ,че смуче въздух от фланците на карбуратора. Сложи фланеца на карбуратора на нещо равно и виж да не крив твърде много и му удари една шкурка върху стъкло докато светне целия....така направи и с другата повърхност (не помня при Симсона имаше ли преходна тръба или направо в цилиндъра влизаше карбуратора. Изрежи и гарнитури от картон.

Коментар

Както написах в началото ток имам за фланците не съм сигурен се са прави ще проверя, карбуратора влиза направо в цилиндъра и има си нова гарнитура.

Коментар

Конденатор,неправилно поставяне на тефлонови шайби при чукчето и съответно замасява,неправилно сложени семеринги(извадена пружинка),смуче въздух предкарбураторно.Ще ти дам една идея,по горе бе написал че мотора бил запалил,но в големите обороти само,като пуснеш газта и гасне.Вземаш едно шише 500мл да речем,пробиваш дупчица на капачката,пълниш го с вода и палиш двигателя,държиш постоянна газ,не на максимални обороти,ами на такова положение,че да не угасне.И докато работи,цвъкаш с шишето по гарнитурата при карбуратора,ако докато го обливаш,не се усети разлика в работата на двигателя,значи не смуче въдух,но ако загасне или се усети разлика в работата на двигателя,значи смуче от там.Поздрави!
        П.П Провери,докато някой друг рита манивелата,докато рита,дали не искри от чукчето и ни кажи.
        Fiat Panda 4x4 , Opel Astra 1.7 TDI , Opel Tigra 1.4 Ecotec

Коментар

Първоначално публикуван от drako_97 Преглед на мнение
          Ся за магнета да говоря чукчето го смених, разпоих кабелите и на ново ги запоих и маховика не съм ги изкарал с отвертки имам си ключ .
          Я го снимай тоя ключ,че нещо не ми е ясно за какво говориш.
          Вива: Което само доказва, че земята е била плоска, преди да я намотаят на глобус...

Коментар

Значи проблема е решен, от мястото на свеща изпускал компресия смених главата е всичко е ок. Благодаря на всички които споделихте мнение

Коментар

Първоначално публикуван от drako_97 Преглед на мнение
              Значи проблема е решен, от мястото на свеща изпускал компресия смених главата е всичко е ок. Благодаря на всички които споделихте мнение
              Те това не го вярвам.

Коментар

Така е, така е като миеш симсон с водоструйка виж кви ги вършиш

Коментар

Ако искаш вярвай на сила не те карам. Какво общо има с миенето на на мотора и изпускане на компресия от главата ?

Коментар

Как какво може да се е изкривила от струята

Коментар

проблем с палене на симсон 50cc

хора имам проблем с паленето на симсон 50cc няма манивела и на скорост непали капе масло от двигателя това ми е п1рвия мотор и несам много в час с мототехниката преди 4 дена си го купих ако може някой да ми помогне ще съм много благодарен между другото симсона е с 4 скорости ако има значение

Коментар

Ще ти помогне само майстор

Коментар

Значи закарах го на майстор и установихме, че карбуратора не пуска бензин. Измихме го с нафта хубаво и пак не става нищо, но когато сипя бензин в цилиндъра пали на скорост веднага и си се возя без проблем. Но когато го изгася трябва пак да пръсна бензин в цилиндъра, иначе няма палене. Не можем да разберем, защо като има бензин в цилиндъра и запали, карбуратора почва да пуска бензин, а иначе не иска... Ако някой знае как се оправя, да ми каже?
                          Последно редактирано от Helik; 13-05-14, 09:21. Причина: Ужасен правопис

Коментар

Колега pesho_97, поправих ви мнението, за да бъде разбрано от всички участници във форума. За в бъдеще, направете всичко възможно да поправите правописа си, защото той говори много за човека от другата страна на компютъра и е важен за формурането на мнението за вас. P.S. Използвайте главни букви в началото на изреченията, прекъсвайте ги с поставянето на точки и използвайте запетайки, това е
                            SUZUKI DRZ SuperMoto

Никога няма втори шанс да направиш първо впечатление ...

Коментар

Ниско ниво на поплавъка....или неработеща стартова система....има ли празен ход вобще тая Симсонка?

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X