Обява

Свий
Няма добавени обяви.

KTM LC2 97г.

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: KTM LC2 97г.

Първоначално публикуван от БИЖО БИЖЕВ Преглед на мнение
    Днес както обикалях магазините за конзолата която издирвам, попаднах на едно супер забутано магазинче, от което си купих една вътрешна гума за 8лв. 4/4,25 и като питах за конзола, продавача ми каза че отвън единия хората седящи на бира прави заварки с аргон да го питам. Питах го и оправи нещата за 5лв. Няма такива фенове...

Та остана папиона, гледах по каплата на ендурото Ямаха ХТЗ - 2,75 е каплата, но на КТМ-а е по тясна.

Един въпрос :

Как се казва щангичката която се захваща на кормилото. Има ли точно наименование? Защото издирвам и тази пущина но се чудя как се казва - bar?
    Нещо от сорта на "спънка".
    Държи кормилото стегнато. При падане по-често се криви това, отколкото кормилото.
    Yamaha WR 200

Коментар

Благодарско, даже мисля че е намерих и нея и ще се обзаведа скоро с нея.

Вчера реших да си оправя спуканата задна гума и си мислех че е откъснат вентил, но като я свалих намерих една дупка, и при по щателно разглеждане на задната гума видях пирон който беше забит перпендикулярно на гумата...извадих го и ще подлепя външната от вътре, как то вътрешната и ще имам 1 за резерва.

Какви лепенки ползвате, аз мисля да купя комплекти за лепене на гуми на колела. На времето като карахме колела правихме следното, вътрешната гума я изтърквах със шкурка, както и парчето гума, което ще ползвам за лепенка, мажа ги с лепило "Прома" изчаквам 5-6мин. и лепя, веднага я вкарвам в каплата и външната и надувам на макс. И така се получавах нещата. Предполагам на моторите ще е същата работа. Ще пробвам и ще пиша.
      Който оцелее ще закусва!

Коментар

Колега по абсолютно същия начин се лепи както си описал Къде си карал, че си го намерил този гвоздей Айде стягай мотретката и да караме, че имаш да наваксваш
        Чуквам първа, чуквам втора, а на трета палиме мотора: http://bit.ly/1Y4WCAk

Коментар

Гумата е направена още в понеделник Купих си нова за 8лв. също така си купих лепенки за колело за 0,90ст. (заедно с лепилото) и оправих и старата, така че имам вече резерва.

Мотора го карам всяка вечер след работа на тренировъчната и лека по лека му свиквам.

Благодарение на колегата "Тedo_STI" имам и щангичката която се захваща за кормилото.. те го те -Натиснете снимката за да я уголемите

Име:04082011390.jpg
Прегледи:1
Размер:114.9 КБ
ID:5294414

Сега ако някой даде жокер от къде да си намеря и меката част
          Който оцелее ще закусва!

Коментар

Виж тук http://e-enduro.com/index.php?cPath=71

Коментар

Първоначално публикуван от humvy Преглед на мнение
              Не че нещо, но тук са доста скъпи.
              Yamaha WR 200

Коментар

Давай тогава евтини алтернативи
                Който оцелее ще закусва!

Коментар

Аз моето си го взех за 5 лв. втора употреба, но е добро
                  Иначе човека, който познавам ги продава по 12 лв. нови с поръчка, но на теб не ти върши работа понеже си много далече
                  Yamaha WR 200

Коментар

В интернет търси Алекса Трейд там мисля, че бяха и те по 12 или 15 лв.

Коментар

При Алекса Трейд за различни марки са по 20лв само на Monster Enrgy са по 13лв.
                      Some call it a hobby, we call it a way of life!
                      Това че срещу теб са най-добрите, не означава, че трябва да се отказваш!

Коментар

Благодаря за препоръките, но сега видях че фирмата е от Троян, и с доставката ще дойде пак към 20лв. а мисля да проверя тия дни магазина на ул.Пиротска, там има едни по 20лв.
                        Който оцелее ще закусва!

Коментар

Купих си от магазина на ул.Пиротска гр. София. за 20лв, оранжево като за мен

Доволен съм и мисля да видя какво е положението на екстрим.

Утре мисля да метна мотора на ремаркето и да посетя едни приятели от гр. Кърджали, обещали са ми каране по Родопите и май това ще първото сериозно каране на мотора. Зареден е с масло (скорости и бензин) гумите са подготвени, верига смазана, ако не ми мине котка пътя мисля да направя един тур двудневен.

Ако има четящи от района 0885 50 69 00 Бижо Бижев, звънкайте да направим сериозна група. До неделя ще съм там.
                          Който оцелее ще закусва!

Коментар

Пожелавам ти успех!
                            Между другото с разделно ли е мотора или ти смесваш маслото ?
                            Yamaha WR 200

Коментар

Страхотно!!! Успех и приятно изкарване и чакаме с интерес да споделиш как са нещата с мотора пък и някоя и друга снимка от карането
                              Знаеш името, а не историята ми ! Знаеш какво съм направил, но не и как съм го постигнал !!!

Коментар

Успех!И не забравяй да отразиш карането.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X