Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Спукани гуми.

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Спукани гуми.

Първоначално публикуван от drink2much Преглед на мнение
    Тези снимки май са за тука!

Както каза колегата avzdrav тези приспособения на "добри" хора мога много сериозно да ни наранят.

А на тази резина на снимката се натъкнахме в с.Кичево Варненско!
    Направо нямам думи какви хора с какви очи има да направят такива неща.
    Аз съм българче.Обичам наще планини зелени.

Коментар

Това "явление" май се наблюдава из цяла България. Аз съм от Варна и карам ендуро 3-4 години. За този период съм пукал гума веднъж. Миналата седмица за два дни - два пъти. За второто място подочухме, че някой доброжелател е разхвърлил подобни приспособления. Май ще се минава на мусове.
      Kawasaki 125KX 1991 -> KTM 520 EXC 2001 -> КТМ 525 SX + SM 2005 -> KTM 200 EXC 2007

Коментар

Ръчичките да им иЗсъхнат на майсторите на тези шипове и дай боже да засечем някой ден такъв доброжелател, докато ги монтира.
        Последно редактирано от viki terzieva; 24-06-10, 17:04.

Коментар

А колко е приятно вместо песента на птиците да слушаш бесен рев на мотори.Мотори и АТВта трябва да се карат там където не пречат на някакви изолирани места ако може оградени....
          К мирной жизни не пригоден.
          Най обичам, обстановката да е максимално близка до бойната.
          ГАЗ 69 ГАЗ 53 ЗИЛ 157

Коментар

Но съм абсолютно против пукането на гуми по този начинДа оставиш някой със спукани гуми в балкана това не знам какъв идиот може да го стори.
            ГАЗ 69 ГАЗ 53 ЗИЛ 157

Коментар

Първоначално публикуван от Стария Преглед на мнение
              А колко е приятно вместо песента на птиците да слушаш бесен рев на мотори.Мотори и АТВта трябва да се карат там където не пречат на някакви изолирани места ако може оградени....
              То тогава същото трябва да се отнася и за джиповете,и със сигурност не е това начинът да осакатиш някой за да го спреш да минава от там за сега е въпрос на късмет че никой не е падал върху тези шипове.А между другото точно там не съм видял до сега други хора освен бракониери и дървари а те със сигрност не са там да слушат птичките

Коментар

Първоначално публикуван от eti Преглед на мнение
                То тогава същото трябва да се отнася и за джиповете,и със сигурност не е това начинът да осакатиш някой за да го спреш да минава от там за сега е въпрос на късмет че никой не е падал върху тези шипове.А между другото точно там не съм видял до сега други хора освен бракониери и дървари а те със сигрност не са там да слушат птичките
                Много си прав тук колега. Хората, които отиват да слушат птичките, са предимно туристи, а те едва ли ще поставят такива идиощини.
                Последно редактирано от viki terzieva; 24-06-10, 17:05.
                Аз съм българче.Обичам наще планини зелени.

Коментар

http://www.nalov.com/forum/lofiversi...hp?t14982.html

Погледнете какво е писал ГЛИГАНЧО
                  Последно редактирано от Chinela; 21-06-10, 19:17.
                  "Целувам я. По фара, разбира се - никой не почва да си целува мотора директно от резервоара - това е признак за ниска култура!

Коментар

Първоначално публикуван от dinkovv Преглед на мнение
                    http://www.nalov.com/forum/lofiversi...hp?t14982.html

Погледнете какво е писал ГЛИГАНЧО
                    Рано или късно ще стане белята с тия шипове.
                    Polaris Magnum 500
                    Mercedes ml320

Коментар

Подкрепям. Абе, момци, абе дали поне веднъж си зададохте въпроса ''аджеба, това нещо как си го заслужихме?'' Тука при мене има огромен горски масив, пълен с елени, глигани и сърни /Франция гъмжи от дивеч, за разлика от милата ни Родина/. И напоследък са се понавъдили няколко гАзАрчета-арабчета с мотори и Куад-ове, или както вие им казвате АТВ-та. И то се юри, како, по цел ден shock:, най-вече събота и неделя. И за капак гАзетата са извадили всичкото глушител от ауспусите и усещането е сякаш до теб излита изтребител на пълен форсаж . Е? Как е, майна? Гот ли е? Шипове няма да сложа, /има далеч по-убедителни методи и хора/ както и не подкрепям този, който ги е сложил там при вас. Не го подкрепям по две причини-
                      1. Не е много ефикасно.
                      2. Може да пострада някой, нямащ нищо общо с вас, а това е по-тъжното.
                      Планината е на всички, добре, съгласен съм, така е. А дали сте чували приказката ''не хвърляйте фасове в тоалетната, аз не ви с*ра в пепелника''. Съмнявам се, че са ви сложили шипове на мотопистата, нали? Но съм убеден, че също така не провеждат таксациите и ловните излети на нея?
                      Ако ще нафтата и без пари да я направят, пак че краднем!
                      Само DIESEL !!!

Мечтата на всеки леопард е да има гащи от курвенска кожа.

Коментар

Ей немам нищо против колегите с кросаци нека си карат както ние джиповете.
                        Мисълта ми беше че всякакви дупета купили им татковците „да ги е...а„АТВта и като ги подкарат тия не търсят разходка и преходи а ГАЗ до дупка и въртене и виене и какъв кеф им прави да вдигат шум не знам.Мишоци го каза за Франция примитивите обичат шума кючек ли ще дъни АТВли ще реве за примитивът е важен шумът който вдига това го кефи той не се наслаждава на гледки и майсторско каране той иска звук до дупка да му се изкефи тъпата тиква.Поздрави на нашио отбор
                        ГАЗ 69 ГАЗ 53 ЗИЛ 157

Коментар

Прегледах цялата им тема и съм меко казано изумен.Че на тез господа им пречат всички-АТВсти,мотористи,джипари,туристи,гъбари,че даже и бабата дето излезнала за съчки и тя им пречела.И сега какво като започне ловния сезон всички трябва да се съобразяват с ловците.Аз ли съм тъп,но ако един има проблем със всички то проблема си е негов,а не на мнозинството,което да го търпи.Щом така стоят нещата според другарите ловци,то не е ли по-лесно вместо да забраняваме на всички да стъпват в гората,за да не им пречат,да се забрани на тях да ловуват свободно.Къде по-лесно ще е да се ограничи един отколкото всички.

Коментар

Първоначално публикуван от ЛЕНИН Преглед на мнение
                            Прегледах цялата им тема и съм меко казано изумен.Че на тез господа им пречат всички-АТВсти,мотористи,джипари,туристи,гъбари,че даже и бабата дето излезнала за съчки и тя им пречела.И сега какво като започне ловния сезон всички трябва да се съобразяват с ловците.Аз ли съм тъп,но ако един има проблем със всички то проблема си е негов,а не на мнозинството,което да го търпи.Щом така стоят нещата според другарите ловци,то не е ли по-лесно вместо да забраняваме на всички да стъпват в гората,за да не им пречат,да се забрани на тях да ловуват свободно.Къде по-лесно ще е да се ограничи един отколкото всички.
                            Пречи този който от простотия вдига излишен шум прочети пак темата...
                            ГАЗ 69 ГАЗ 53 ЗИЛ 157

Коментар

Ето това е причината - адския шум /рев, дандания ....../. Още по-кошмарно е, когато е двутактова помия. М/у другото вчера чух, че май вече ще забранят двутактовите двигатели ИЗОБЩО, понеже не отговарят на никакви еко стандарти, те са даже под ЕВРО2. Ако това стане - вдигам банкет с много мезета и мастика. Някой заслушвал ли се е в музиката, която свири разкошния, направо космически боксер на BMW R-гамата? Е може ли този прекрасен глас да бъде сравняван с ужасния, непоносим рев на вашите мото подобия? Айде да видим, ако обикаляте Балкана с расов, тих мотоциклет, дали някой ша ви пука гумите? Ей, немога да разбера к'ъв кеф им прави този зловещ шум и това юркане като на корида фанта-фиеста . Т'ва като тези дето вместо да си пият кротко и да си правят мохабета, те вземат, че се наковат като мотики, после повръщат и се сбиват. И вашта работа е същата, после се сърдите като ви наритат /напукат гумите/. Ами каквото повикало такова се обадило. Да би мирно седяло не би чудо видяло. А м/у другото пак да попитам - виждал ли е някой ловен излет, или таксация на мотопистата?
                              Последно редактирано от мишоци; 21-06-10, 21:55. Причина: допълнение
                              Ако ще нафтата и без пари да я направят, пак че краднем!
                              Само DIESEL !!!

Мечтата на всеки леопард е да има гащи от курвенска кожа.

Коментар

Става въпрос за темата във форума,за който е дал линк колегата. Пречат им всички се казва там и че по време на ловния сезон в гората освен тях, не трябвало да има никой. Тва, че има простаци и из нашите редици си е вярно много и аз се дразня на техните изцепки, но да ми казват, че трябвало да се съобразяват всички с тяхна милост ловците, е няма да стане таз. Засега при нас няма и помен от подобни простотии, дано така е и занапред, но ха се е случило и да го разбера хубосника изобретател, отговорно заявявам, ще му подпаля имотеца барабар с него вътре.
                                Последно редактирано от viki terzieva; 24-06-10, 17:09.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X