Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Спорове и препирни

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: KTM 300 EXC Six Days 2014

Първоначално публикуван от biboqn Преглед на мнение
    Ейййй.Не мога да се сдържа.Това е перфектен МОТОР! Онова дето си го снимал е било добро,ама по времето на Ален Делон.Имал съм "Чудо" подобно на твойто. Няма база за сравнение.И за да не мислиш,че нямам база за сравнение ще ти кажа,че няколко месеца имах Хусаберг FE 570 и КТМ 300 EXC.Познай кой от двата разкарах.
    Оспамихме темата.....
    Ако желаеш може да направим съревнование между двата мотора,ти с ЕХС 300 аз със на Ален Делон мотора,и за да бъде по весело аз ще избирам мястото на което ще караме поради завидните години на Ален Делон.Съгласен.

Коментар

Ти си луд.

Коментар

Първоначално публикуван от hristo jivota Преглед на мнение
        Ако желаеш може да направим съревнование между двата мотора,ти с ЕХС 300 аз със на Ален Делон мотора,и за да бъде по весело аз ще избирам мястото на което ще караме поради завидните години на Ален Делон.Съгласен.
        Съгласен,но нека територията да е неутрална.Да не е Стара Планина,където караш ти,да не е и Рила и Пирин,където е на Чинела територия.Примерно Родопи.Заповядай догодина в Кърджали на обиколката на Студен кладенец.Аз ще съм там живот живот и здраве ще си поиграем.Макар,че мойто е не е Six Days не е 2014.....ама е с нови стикери......

P.S. И все пак това,че някой кара по добре от друг не значи,че кочината му е по добра от ........Убеден съм,че Пламен Кунев(Пацо от Варна),ще ми разкаже играта и със Simsson S 51 enduro с 4 скорости.....(ако е от тези с 3 скороси няма да успееее)
        P.S.И пак, като се замисля си прав! Гледам съседа си с Ауди А6 Allroad 2013 за 130 000 лв и си викам "ебати тъпака" аз с Витарата,къде се качвам пък той.....Как може да си купи такава тъпа кола а?

Коментар

• От: Re: От: KTM 300 EXC Six Days 2014

Някой да ти е споменал че е по хубав от КТМ-а,въпроса е че където излезе Чинела с мотор за 17000лв там ще изляза и аз без затруднение с мотор за 1000лв.
          Съмнявам се

Коментар

Тук било много весило брееее.
            Хеййй Живота ще ви мачка на всякъде с този "нов мотор"
            МОТОРА ТРЯБВА ТИ ДА ГО КАРАШ А НЕ ТОЙ ТЕБ 0888984256

Коментар

Имаше навремето един Туйков..............:-)
              Пия вино само по два повода: когато за вечеря има дивеч и когато няма.

Коментар

Първоначално публикуван от Спас Преглед на мнение
                Имаше навремето един Туйков..............:-)
                И все още го има ))
                0888 074 049

Коментар

Първоначално публикуван от Pacharoza Преглед на мнение
                  Тук било много весило брееее.
                  Хеййй Живота ще ви мачка на всякъде с този "нов мотор"
                  Стояне питай ги всичките тесни специалисти защо не можаха да минат през елементарните пътеки които им беше измислил на Кърнаре,ами не могат защото не могат да карат,ха-ха-ха,няма ЕХС няма МХС,Генчо с Балкана ги качва всичките пътеки а супер модерните ЕХС-та стоят на сянка под орехите,ха-ха-ха.

Коментар

Ванка,нали имаше една друга успоредна тема на тази за сладкодумни приказки,вземи ни премести творенията там че тук прекалено много я развеселихме тази а пък ми е интересно да споря със ливадни майстори които балкана го гледат от асвалта.

Коментар

Я да отидете в тази позабравена тема http://www.offroad-bulgaria.com/showthread.php?t=80133 да се включа и аз в интригата
                      МОТОРА ТРЯБВА ТИ ДА ГО КАРАШ А НЕ ТОЙ ТЕБ 0888984256

Коментар

Ей го катерача!!! Натиснете снимката за да я уголемите

Име:Изображение0213.jpg
Прегледи:2
Размер:131.7 КБ
ID:5525631
                        カワサキKDX200

Коментар

СПАМ.
                          Стояне питай ги всичките тесни специалисти защо не можаха да минат през елементарните пътеки които им беше измислил на Кърнаре,ами не могат защото не могат да карат,ха-ха-ха,няма ЕХС няма МХС,Генчо с Балкана ги качва всичките пътеки а супер модерните ЕХС-та стоят на сянка под орехите,ха-ха-ха.
                          Най вероятно защото този който е правил трасето го е правил много време. И аз да седна цел ден да дера на едно място и аз ще направя пътека където друг няма да качи, когато се е изморил и минава за първи път
                          На едно място се сравняваха ВР и КТМ и как с КТМ се излизало по лесно..... Няма как да сравнявате два мотоциклета който имат 12 години разлика. Взимате два който са от една година и тогава проверявате дали ще е 4Т или 2Т.
                          EXC TPI 2019

Коментар

Ще си замълча,няма смисъл.Само се чудя на Чинела,как не се е сетил да си купи 17 броя истински мотора,а вместо това е взел тая тъпа миризливка.Ейй акъл няма тоя човек.Тц тц тц,че и не пита,като не разбира.Четиритактов истински мотор.Не гори много,дето се вика и една газова може да му сложи.Ще преработи една бутилчица от пожарогасител....Истински тунинг..Става в Неделя, пълни си една двулитрова бутилка с гореща вода,полива бавно изпарителчето( да не хабим бензина),палим директно на газчица и ГААЗЗЗЗЗЗЗ...Пък той бензин, скъпо масло. А бе не му разбира......
                            Последно редактирано от biboqn; 08-10-13, 22:55.

Коментар

Всеки си кара мотора с който може. Джони Уокър с цвайка, бай ти Генчо с балкана, Живота с хт-то.
                              То и аз мога да ида до морето с ролер дето гори 1,5/100 и струва 1200лв, ама не ходя.

Като толкова не може да решите спора, намирате терен, определяте точни правила, за да няма сърдити после и каквото сабя покаже.
                              Husqvarna WR125 94-->Honda CR125 97-->Yamaha YZ125 04-->KTM 200EXC 07-->KTM 250EXC 06-->KTM 250EXC 09

Коментар

Първоначално публикуван от Краси Преглед на мнение
                                Всеки си кара мотора с който може. Джони Уокър с цвайка, бай ти Генчо с балкана, Живота с хт-то.
                                То и аз мога да ида до морето с ролер дето гори 1,5/100 и струва 1200лв, ама не ходя.

Като толкова не може да решите спора, намирате терен, определяте точни правила, за да няма сърдити после и каквото сабя покаже.
                                Какво значи това Краси?Избираме един Хиллклайминг.Викаме трима експерта даваме им по един опит с EXCто и XTто и им сравняваме резултатите така ли?

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X