Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Спорове и препирни
Свий
X
-
От: Спорове и препирни
+3Първоначално публикуван от qnis Преглед на мнениеМотора е хубав когато човек знае как да се отнася с него,незнам какви филми са ви на вас в главата,но при мен японците определено доминират
Коментар
-
Особенно усилвателите WR 450Първоначално публикуван от qnis Преглед на мнениеМотора е хубав когато човек знае как да се отнася с него,незнам какви филми са ви на вас в главата,но при мен японците определено доминират

Kawasaki KDX 220 R (Jabcho tuning)>Gas Gas EC300>Beta 300RR
Коментар
-
Тия другите фирми бяха направили тостер след като изпече филийка на нея се изписва КТМ.Бас държа че не е тяхно производство а поръчка към друг производител.Gilera RC-125 Honda Dominator 650 Yamaha TT-350 yz250f WR-450-03 WR-450-05 WR-250F
Коментар
-
От: KTM 300 EXC Six Days 2014
Ванка, къде се изгуби, не караш ли или само караш и нямаш време да пишеш?Първоначално публикуван от Chinela Преглед на мнениеРади, никога не е късно човек да стане за резил!!!
Сега не искам да пиша нищо, поне не и докато не му навъртя 15-20 мото-часа.
Единственото хубаво нещо е, че се оказа без никакъв проблем, освен тая дефектна свещ.Човешко е да се греши... Но това че грешиш, още не означава, че си станал ЧОВЕК!
"Когато някой не може да направи нещо, поради недостатък на сили, той вини за това случая."
Коментар
-
Ванката не се е загубил!!Ванката кара на шесдневката по нашите балкани,ами теб никакъв те няма! Уплаши ва една жена!!Първоначално публикуван от s_s1 Преглед на мнениеВанка, къде се изгуби, не караш ли или само караш и нямаш време да пишеш?Най-добре е да имаш богати приятели!!!
Ако не ти дадат, барем няма да ти искат!!!
Коментар
-
Тая шестдневка не свършили бре...Първоначално публикуван от Чичко Фър Преглед на мнениеВанката не се е загубил!!Ванката кара на шесдневката по нашите балкани!
........................
Иван Маринов
CRF 250 X
Не шансът определя съдбата на човека,а изборът!
Коментар
-
+1Първоначално публикуван от Ivan_J Преглед на мнениеАдаш, ти за кво изсипа една торба пари в КТМ и още две после за тунинг. Направо да беше си купил частите и да си сглобиш мотор сам! После можеше да си го кръстиш Chinela и да регистрираш търговска марка
Хем ще ти излезе по-евтино, хем бизнес ще развиеш.
И да почерпиш за идеята
Да го наречем официално "CHINELA 288 2T Edition 2014"....за специалистите модела ще бъде известен като "Сухой 288 2Т 2014-Q1".
Забележка: "288" в текста не е грешка...("...и главата на цилиндъра е фрезована...")Mitsubishi L200 DobbleCab
KTM XC 450 RW 2009
KTM 350 SX 2011
Коментар
-
Да се обзаложим по едно шише ракия че дълго няма да издържиш да караш 2т ръждилка,зарежи ги тия прехвалени мотори,мотора е 4т но без КТМ и Хонда.Първоначално публикуван от Chinela Преглед на мнениеТова е мотор създаден за ХАРД ендуро и с него е много по-лесно отколкото с 4 тактов.
За да оцениш обаче думите ми, ще се наложи да покараш такъв мотор поне една година.
Наскоро се качих да видя какво толкова има в 300 2т,нищо особено,с моя дъртия пенсионер излизам по леко.
Коментар
-
КТМ могат да правят само биберони с марката.Първоначално публикуван от ИСКРЕН Г. Преглед на мнениеС това ,че КТМ -а е Ready to race ,не съм много съгласен !
Коментар
-
Не искам да споря с никой , но вземете качете се на един 300 и го покарайте, но не за едно кръгче, а малко повече и тогава говорете. Писна ми от такива настолни професори само си давате излишното ви мнение и хулите марките. Принципно всеки му харесва нещо и затова на всички не може да ни харесват 2т само разбирам ви , но като не сте карали и не знаете за какво става дума не давайте тъпите си мнения само предизвиквате спорове.Нukога не се отkазвай от нещо nредu да uзnробваш всuчкu възможнu начuнu , за да го nостuгнеш !
Коментар
-
+1Първоначално публикуван от Stanislav WR Преглед на мнениеНе искам да споря с никой , но вземете качете се на един 300 и го покарайте, но не за едно кръгче, а малко повече и тогава говорете. Писна ми от такива настолни професори само си давате излишното ви мнение и хулите марките. Принципно всеки му харесва нещо и затова на всички не може да ни харесват 2т само разбирам ви , но като не сте карали и не знаете за какво става дума не давайте тъпите си мнения само предизвиквате спорове.
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.
Коментар