Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Спорове и препирни

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Спорове и препирни

Да, проблем ?

Коментар

Първоначално публикуван от Daniel Gyorev Преглед на мнение
      Аз не издържам вече да гледам хората как слагат началото на нови мъки! Ще купувам къща в Стара Загора, там поне населението е предимно оранжево настроено, че да има спокойствие
      Мноо правилно ще постъпиш и без тва в София няма кислород , като гледам хората започват да посиняват
      "Суетата, е любимият грях на дявола"!

Коментар

Първоначално публикуван от Наско Петков Преглед на мнение
        Жоро не се прави ,та нали и ти 50% си цвай
        Дааа, който не знае какво иска трябва да ги има и двете.
        Ако мине кризата ще си купя АТВ и траялка. Така гамата от OFFROAD превозни средства ще е пълна/джипка имам отдавна/
        Ама като гледам как затягат движението сред природата, по добре да си взема един кон - хем няма да ме глобяват, хем и вечер ще се прибира сам в къщи докато спя на самара
        Искаш ли да получиш умен отговор-питай умно!
        0894328706

Коментар

Първоначално публикуван от galin milanov Преглед на мнение
          Не това са аутсаидерите ако питаш мен ,ямаха ямаха ямахаа защо хвърли водите пак тии,със тебе гаранция нямаа в гората пак буташ си тиии
          Гледай ти каква лирика се ражда тук.
          Само да вметна, че ако yamashuna метне водицата KTM-а е блокирал преди 2-3 дни
          Ма верно за Kawite само си трайкате!
          WR400-in-in-in...
          LZ1RAO

Коментар

Първоначално публикуван от Kirchev Преглед на мнение
            Да, проблем ?
            Иесссс май!
            Kawasaki KDX 220 R (Jabcho tuning)>Gas Gas EC300>Beta 300RR

Коментар

Първоначално публикуван от galin milanov Преглед на мнение
              Не това са аутсаидерите ако питаш мен ,ямаха ямаха ямахаа защо хвърли водите пак тии,със тебе гаранция нямаа в гората пак буташ си тиии
              Пич незнам какъв мотор караш и къде караш и дали не си някой дето дава акъл и много знае а всъщност е на 15 и не се е качвал на мотор ама това дето го каза много ме зайнтригува.Ако можеш да го докажеш по някакъв начин много ще се радвам може и някоя снимка да качиш така за доказателство ако е удобно.
              0878424143
              0887424150

Коментар

Хм да ви кажа чесно досега не съм виждал японец да го бутат?!? Само КТМите си хвърлят водите. Имаше даже една тема на miki64. Който иска нека прочете

Коментар

Първоначално публикуван от BATKO PEPI WR Преглед на мнение
                  Пич незнам какъв мотор караш и къде караш и дали не си някой дето дава акъл и много знае а всъщност е на 15 и не се е качвал на мотор ама това дето го каза много ме зайнтригува.Ако можеш да го докажеш по някакъв начин много ще се радвам може и някоя снимка да качиш така за доказателство ако е удобно.
                  такаа значи на 20 съм и уж съм се качвал на мотор карам сузуки рм250, пук песничка за яАмахата я написах като отговор за песента сузана сузана пак компресия няма,капиш :п аиде първо ти намери снимков материал или видео за иок компресията на сузуки и после аз ще се поразровя и ще ти дам доказтелства за хората с ямашките които правят мусколи на краката от тикане :O Я-маха с крака Я-немаха

Коментар

Първоначално публикуван от petaca Преглед на мнение
                    След като две години карах ДР600 и после Доминатор сега Вр400 ми е като сбъдната мечта.За мене Ямаха е N1.
                    Петак Кво пише тука а? Ах ти мискинино, как така изневери на правата вяра!
                    WR400-in-in-in...
                    LZ1RAO

Коментар

Първоначално публикуван от anubis Преглед на мнение
                      Петак Кво пише тука а? Ах ти мискинино, как така изневери на правата вяра!
                      Ами глей кви "стругове" е карал преди това човека, мноо ясно че като се качи на нещо по-леко ще се кефи...но явно хубавите неща за него тепърва са предстояли...човек с късмет ей!!

Коментар

Хора, вище сега, няма смисал само да се оспорваме, ясно е че всеки мотор с добра поддръжка е читав и надежден. За мен най-добрият мотор си остава чисто новият. Всеки си има право на избор, това което му харесва и прочие, ктм си имат предимства, ямаха си имат предимства, сузуки си имат предимства... На последно време много зех да се замислям за новите RMZти. Казват че нямали балансиращ вал и били по добре направени - демек печелят в класация топ 3 ? В България няма голям пазар Сузуки, затова няма и части. Това за частите на ямаха и хонда и така нататък е малко глупаво ( говоря за това че нямало части по магазините ) защото ктм се карат от повече българи и затова има повече parts за тях. Досега никой който кара РМЗ не е писал в темата ? Дали ще може да се намери такъв да си каже мнението ...

Коментар

Хора, вище сега, няма смисал само да се оспорваме, ясно е че всеки мотор с добра поддръжка е читав и надежден. За мен най-добрият мотор си остава чисто новият. Всеки си има право на избор, това което му харесва и прочие, ктм си имат предимства, ямаха си имат предимства, сузуки си имат предимства... На последно време много зех да се замислям за новите RMZти. Казват че нямали балансиращ вал и били по добре направени - демек печелят в класация топ 3 ? В България няма голям пазар Сузуки, затова няма и части. Това за частите на ямаха и хонда и така нататък е малко глупаво ( говоря за това че нямало части по магазините ) защото ктм се карат от повече българи и затова има повече parts за тях. Досега никой който кара РМЗ не е писал в темата ? Дали ще може да се намери такъв да си каже мнението ...

На СУЗУКИТО но му трябват части.То не се ЧУПИ.
                          МОТОРА ТРЯБВА ТИ ДА ГО КАРАШ А НЕ ТОЙ ТЕБ 0888984256

Коментар

Хаха сериозно питам, замислям се следвъщият ми мотор да е РМЗ ?

Коментар

Първоначално публикуван от Pacharoza Преглед на мнение
                              На СУЗУКИТО но му трябват части.То не се ЧУПИ.
                              Само са огъва!
                              Kawasaki KDX 220 R (Jabcho tuning)>Gas Gas EC300>Beta 300RR

Коментар

Хаха сериозно питам, замислям се следвъщият ми мотор да е РМЗ ?
                                Един приятел кара RMZ 250-06 , освен че иска повече внимание към клапаните(всмукателните) ,мотора е направен добре , здрав е, с подходящи пиньони и настройки на окачването става и за ендуро каране(като изключим малкия резервоар). Досега само хубави впечатления имаме от него .Още не се е налагало да търсим части , но предполагам че е като останалите японци - бавно и мъчително .

п.п. Точно с този човек, веднъж си разменихме моторите , както си караме ,той спря и каза "зимай си КаТМата че след още малко ще си намразя мотора..."
                                Последно редактирано от yurgana; 30-07-10, 22:19.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X