Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Спорове и препирни

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Спорове и препирни

Първоначално публикуван от petaca Преглед на мнение
    Е ти ме уби.Анубис не се коси,ямашката ти е добра все пак беше моя.Докато я карах почнах да харесвам КТМ,така че внимавай да не минеш от оранжевия тим.
    Евала Пеца! Ми да си кажа доволен съм от машинката.
    За сега не мисля да сменям марката но аз никога не съм бил роб на предмет!
    Ако нещо ми хареса просто го взимам. Нито съм механик нито про рейсър.
    За минаване към портокала нема страшно има 2-3 с такива в групата и те всеки път ме възпират от подобни мисли нема да казвам имена те си знаят
    А и тази тема е много яка, като некой палне фитила
    WR400-in-in-in...
    LZ1RAO

Коментар

Първоначално публикуван от anubis Преглед на мнение
      Евала Пеца! Ми да си кажа доволен съм от машинката.
      За сега не мисля да сменям марката но аз никога не съм бил роб на предмет!
      Ако нещо ми хареса просто го взимам. Нито съм механик нито про рейсър.
      За минаване към портокала нема страшно има 2-3 с такива в групата и те всеки път ме възпират от подобни мисли нема да казвам имена те си знаят
      А и тази тема е много яка, като некой палне фитила
      Интересен човек си ти анубис.... личи си че не си карал КТМ ! Точно пък ти говориш без да знаеш. Давал съм кръгче на приятели с моя мотор и си намразиха моторите, 2ма от тях карат ямахи и теб ще те дръпна в портокала, само да седнеш на седалката, да го подкараш и да усетиш с какъв контрол и удобство разполагаш на ктм-а! И да ти кажа, че не е добра идея да слушаш хора, които робуват на марките. Много ясно че ще ти кажат – най-доброто е тяхното - Ямаха.
      KTM Fen

Коментар

Дани чакай и аз малко да се включа че много го нападнахте Радо.Виж сега това че си вербувал по някакъв начин хората с това че си им давал да се возят на твоя КТМ си е твое решение но тези двама който са си намразили моторите малко ми звучи пресилено.А за единия от тях май се сещам той първо не беше ориентиран какво иска да кара и верно като покара твоя мотор толко си намрази неговия че даже му го откраднаха.А за другата страна защо не споменаваш нищо знаеш че има и такива дето пък минаха от Ктм към ЯМАХА и даже като гледам няма да е само един май ще има и още.Поздрави
        0878424143
        0887424150

Коментар

И на мен си давал ма аз се дърпам
          Ако трябва да съм сериозен, съм Ви казвал че за мен по-важното е да си карам в гората с Вас и да се кефя ако ще и с ЧЗ да е.
          Предишния ми мотор беше със стартер а този не е ТОВА Е НАЙ–Ш****ТО за марката не ми дреме.
          А дали си с Катма или с яка-маха на сипейчето се си се търкаляш
          По-важното е да стигнеш до там и да си в играта ако ме разбираш
          Да не говорим, че всичко се троши ако го караш по места, като „мечата дупка“
          WR400-in-in-in...
          LZ1RAO

Коментар

Първоначално публикуван от BATKO PEPI WR Преглед на мнение
            А за другата страна защо не споменаваш нищо знаеш че има и такива дето пък минаха от Ктм към ЯМАХА и даже като гледам няма да е само един май ще има и още.Поздрави
            Аз не издържам вече да гледам хората как слагат началото на нови мъки! Ще купувам къща в Стара Загора, там поне населението е предимно оранжево настроено, че да има спокойствие

П.П. Радо готви се психически за "Мечата дупка"!
            KTM Fen

Коментар

Стига с тия ямахи и КТМи .Време е вече да почнитем да говорите и за мотори малко.
              МОТОРА ТРЯБВА ТИ ДА ГО КАРАШ А НЕ ТОЙ ТЕБ 0888984256

Коментар

СУЗУКИ ! Най здравия мотор правен някога ( защо ли ? ). Който не е на мойто мнение нека ме поправи. След ямахата ще карам РМЗ450...

Коментар

То песен съм Ви написал даже!
                  Сузана, Сузана, Сузана компресия пак нямаш ти!
                  WR400-in-in-in...
                  LZ1RAO

Коментар

Не мога да разбера ,защо интригата е между КТМ и Ямаха?Други марки няма ли или това са фаворитите?

Коментар

Не мога да разбера ,защо интригата е между КТМ и Ямаха?Други марки няма ли или това са фаворитите?
                      Не това са аутсаидерите ако питаш мен ,ямаха ямаха ямахаа защо хвърли водите пак тии,със тебе гаранция нямаа в гората пак буташ си тиии

Коментар

Първоначално публикуван от Kirchev Преглед на мнение
                        А тоова момченце с цвайката да замълчи и да не става смешен. Такива като него много. ...
                        Питам та нящооооооо!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! За мен ли става дума!????
                        Kawasaki KDX 220 R (Jabcho tuning)>Gas Gas EC300>Beta 300RR

Коментар

Първоначално публикуван от Ivan Minkov Преглед на мнение
                          Питам та нящооооооо!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! За мен ли става дума!????
                          За теб ами!
                          Ако имаше друг мотор щеше да си на Iво място при профитата, а не както сега - при аматИОрите
                          Искаш ли да получиш умен отговор-питай умно!
                          0894328706

Коментар

И аз това се чудя,ама поне не си исписвам мастилото на клавиатурата
                            0888 074 049

Коментар

Малиии. още един цвайкаджия!!!!
                              Искаш ли да получиш умен отговор-питай умно!
                              0894328706

Коментар

Първоначално публикуван от Жоро Йорданов Преглед на мнение
                                Малиии. още един цвайкаджия!!!!
                                Жоро не се прави ,та нали и ти 50% си цвай
                                0888 074 049

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X