Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Спорове и препирни

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Спорове и препирни

добрее,абе трябва да се карат моторите а не да стоят в гаражите само за авторитет
    YAMAHA YZ450F / Mitsubishi Pajero 3000 V6 / Opel Astra/ suzuki samurai 1.3i

Коментар

Ии тей де за всички марки чухме по нещо,само за сузукенцата не.Какво мислите за тях ммм? между другото имам отварачка за консерви с логото на ктм много добра работа ми върши,ама друго нещо от същата марка не бих си купил ниугиш Японското му e майката (rock)

Коментар

Колеги, най-любезно Ви приканвам да се въздържате от лични квалификации.

Коментар

Стара ти е информацията. Преди два дни смених маслото и след още толкова пак май тряаа да го сменям, вчера сме навъртели към 160 км. ...кога , и аз незнам, онзи ден пак съм изгорил половин резервоар...може и да е спукан ,незнам. Тва че не се засичаме не значи че не карам. Но отчети на никой не даам
          "Суетата, е любимият грях на дявола"!

Коментар

Първоначално публикуван от galin milanov Преглед на мнение
            Ии тей де за всички марки чухме по нещо,само за сузукенцата не.Какво мислите за тях ммм? между другото имам отварачка за консерви с логото на ктм много добра работа ми върши,ама друго нещо от същата марка не бих си купил ниугиш Японското му e майката (rock)

К'во за СУЗУКИ !? Ще чакам да започнат да се продават RMX 450 Z втора ръка ,след няколко години че сега не мога да си купя... но за съжаление и там въпроса с части и аксесоари стои малко зле.
            Последно редактирано от yurgana; 26-07-10, 23:12.

Коментар

Най добрия е здрав мотор.Затуй няма коментар.
              МОТОРА ТРЯБВА ТИ ДА ГО КАРАШ А НЕ ТОЙ ТЕБ 0888984256

Коментар

Първоначално публикуван от Kirchev Преглед на мнение
                А това момченце с цвайката да замълчи и да не става смешен.
                А вий кой сте и за какво се борите?Щото него поне малко от малко сме го и виждали какво може и в карането,и в лопченето.Пък вас засега хич .

Коментар

Не знам за КТМ-а, но една събота и неделя търся заден пиньон за Ямаха ХТ225 и няма. Щом и Сашо Карчев няма, работата е зле. Нещата отиват на Карлово май. Баси и столицата, баси и Ямаха-та....не искам да ги чувам тез "органи" (пак музикалните имам предвид)
                  Honda XR600
                  Kawasaki KLX650
                  Honda XL600V Transalp
                  +359 888 6З5 9З4

Коментар

Всеки кара това което му е удобно, мазохисти карат ктм, останалите карат японски машини. А това момченце с цвайката да замълчи и да не става смешен. Такива като него много. КТМ-ите са направени за хора с повече финансиии, като протече помпата на съединителя трябват пари, а на останалите мотори само жилото се сменя. Предвид къдравите дискове, някъде из американските сайтове четох, че с тях се спирало по малко, площта на накладките била по-малко, не знам колко е вярно ама се замислете. Вярно са по красиви и отварят мотора ама ...
                    Кога за последно имахте КТМ и ви протече помпата, след като от неинформираност наляхте спирачна течност(както е обикновено при другите) а не хидравличен флуид, та се наложи да го смените за мотор със жило ? Сега се позамислете Вие върху въпроса за "хората с повече финансиии" ,защо имат повече финансиИИ ? Знаем добре че тези които имат пари, са известни с това че не си ги дават ей така за глупости и са доста пресметливи . Из американските сайтове не пише ли че трябва да се въздържате от това да казвате на изявени , с доказани технически познания и опит от състезания хора, какво да правят ?
                    Последно редактирано от yurgana; 27-07-10, 00:38.

Коментар

... А това момченце с цвайката да замълчи и да не става смешен. Такива като него много.
                      За мен ли става фума!???
                      Kawasaki KDX 220 R (Jabcho tuning)>Gas Gas EC300>Beta 300RR

Коментар

Като нямам настроение прочитам последните 2-3 поста тук и ...
                        WR400-in-in-in...
                        LZ1RAO

Коментар

Ем как да имаш настроение като караш ямаха (това в кръга на маЙтапа, ямахата си е марка с традиции,спор няма)

Коментар

Мнение на Kirchev
                            ... А това момченце с цвайката да замълчи и да не става смешен. Такива като него много
                            Aа между другото и аз съм с цвайка,нещо против цвайкотаците ли имате ммм :-00

Коментар

Ем как да имаш настроение като караш ямаха (това в кръга на маЙтапа, ямахата си е марка с традиции,спор няма)
                              Е ти ме уби.Анубис не се коси,ямашката ти е добра все пак беше моя.Докато я карах почнах да харесвам КТМ,така че внимавай да не минеш от оранжевия тим.

Коментар

Че ти ако направиш един преход до Емине и сигурно трябва да си носиш и масло за да го смениш нейде из път
                                ама то верно че за теб 160 км преход си е много )))
                                Който не кара той не пада :mrgreen:
                                http://vbox7.com/play:84a1f27e

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X