Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Спорове и препирни

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• До: Спорове и препирни

Първоначално публикуван от tchoumpov Преглед на мнение
    Ха така пак Георги на топа на устата....Момци,ще ви дам малко материал за расмисъл,даа има разлика Мето и тя е,че за разлика от вас съм доста натрошен и помачкан(знаете зоткъде)и не ви прави чест да се изказвате така за мен///не ми се виси пак по ченгелите в Пирогов иначе на драго сърце бих се впуснал в приключение.Малко е смешно сравнението помежду ни.Ама има едно голямо НО,все пак знаете,че не ме слуша много кратуната и не дърпайте коча за кесиите(не се знае какъв ще го извади)
    Гоше добре,първо да кажа,че само му обяснявам на Пачароза какво мисля и не искам да обидя теб или някой друг.Живи и здрави след някой ден като дойде мотора за който вече сигорно си разбрал и видял мисля,че ще си оправдая думите изписани тук.Смея да твърдя и да защитя всяка моя дума изписана в този форум.Та така мисля аз и всеки си има право на това.Кратуната не те слуша знам,ама и нали знаеш,че има и вариянт коча да не извади нищо и да побегне като овца право надолу из Русековото или из Чумина(дето мечките пасат на ръчна) .
    КОЛАТА ВОЗИ ТЯЛОТО,А МОТОРА ДУШАТА!!!
    (YAMAHA DT 125-1981,SUZUKI DR 650R-1992,SUZUKI DR 600R-1989,HONDA CRF 450R-08,HONDA CRF 450R-09,KAWASAKI KFX 700-08).KTM EXC 250-06.

Коментар

...Нц,язе коч без палка още не съм виждал...,вярно,че я вади наесен само ама я вади и овчиците са доволни .
      MX "KRT".....MX KRECUL RACING TEAM....

Коментар

Щом ще си ги мерите снимайте да има доказателства.
        0878424143
        0887424150

Коментар

Хайде малко поразбутайте темата де МОМЧЕТА.Гошко,Методи хайде де.Не се страхувайте, малко интрижка на никому няма да навреди.Има време до срещите в гората,както виждате женския месец нещо ни играе номерца.Но;ше го намаа па ше омекнеее бре-е-е-е-е-е.Няма само аз да си пиша тука,таз тема ми е от любимите във форума.Хайде Гошееее,с тебе имахме недоразрешено спорченце,ама аз си чакам кротичко видьов денще изгрее и на моята нива слънчице.Не ми се оправдавай че си БИЛ натрошен,та то кой не е!????Пък и ако имаш некакви оплаквания и болежки то си има друга тема"ТРАВМИ".Тук се раждат спорове и препирни.Там може и ренгенови снимки да си качиш ако желаеш.
          [FONT=Comic Sans MS]Копривщица единствена!YZ450F"06 [/FONT]

Коментар

Първоначално публикуван от goranov Преглед на мнение
            Хайде малко поразбутайте темата де МОМЧЕТА.Гошко,Методи хайде де.Не се страхувайте, малко интрижка на никому няма да навреди.Има време до срещите в гората,както виждате женския месец нещо ни играе номерца.Но;ше го намаа па ше омекнеее бре-е-е-е-е-е.Няма само аз да си пиша тука,таз тема ми е от любимите във форума.Хайде Гошееее,с тебе имахме недоразрешено спорченце,ама аз си чакам кротичко видьов денще изгрее и на моята нива слънчице.Не ми се оправдавай че си БИЛ натрошен,та то кой не е!????Пък и ако имаш некакви оплаквания и болежки то си има друга тема"ТРАВМИ".Тук се раждат спорове и препирни.Там може и ренгенови снимки да си качиш ако желаеш.
            Ти с Георги не се заяда. Сега тунингова и после гледай какво става камани и дървета след него.
            МОТОРА ТРЯБВА ТИ ДА ГО КАРАШ А НЕ ТОЙ ТЕБ 0888984256

Коментар

Извинете, искам да питам нещо - вярно ли е, че преди години са забранили на Super Tenere XTZ 750 да участва в Париж-Дакар, защото просто никой не е можел да го бие и състезанието само по себе си е станало безсмислено ? Вярно ли е това? Моля, кажете! Аз имам мотор, но не съм чаааааак толкова голям моторджия и когато незнам нещо срам-несрам питам . Моля, отговорете ми!
              Ако ще нафтата и без пари да я направят, пак че краднем!
              Само DIESEL !!!

Мечтата на всеки леопард е да има гащи от курвенска кожа.

Коментар

Първоначално публикуван от Pacharoza Преглед на мнение
                Ти с Георги не се заяда. Сега тунингова и после гледай какво става камани и дървета след него.
                Бай Стояне нека има интрига уа.Той Гошето поне е сръдлив и е тамън за таз тема.Ще го чекна до край,па да пада след него каквото ще.Аз така или иначе съм някъде напред,за отзат не му мисля.

Коментар

Първоначално публикуван от мишоци Преглед на мнение
                  Извинете, искам да питам нещо - вярно ли е, че преди години са забранили на Super Tenere XTZ 750 да участва в Париж-Дакар, защото просто никой не е можел да го бие и състезанието само по себе си е станало безсмислено ? Вярно ли е това? Моля, кажете! Аз имам мотор, но не съм чаааааак толкова голям моторджия и когато незнам нещо срам-несрам питам . Моля, отговорете ми!
                  Не зная нищо по въпроса аз АВТОБУСИ не караммм.

Коментар

Първоначално публикуван от Pacharoza Преглед на мнение
                    Не зная нищо по въпроса аз АВТОБУСИ не караммм.
                    Да, много изчерпателен отговор, благодаря все пак. Мислех, че пустословието се наказва. За другите незнам, но аз лично вече си изпатих 1 път в началото.
                    Ако ще нафтата и без пари да я направят, пак че краднем!
                    Само DIESEL !!!

Мечтата на всеки леопард е да има гащи от курвенска кожа.

Коментар

Първоначално публикуван от мишоци Преглед на мнение
                      Да, много изчерпателен отговор, благодаря все пак. Мислех, че пустословието се наказва. За другите незнам, но аз лично вече си изпатих 1 път в началото.
                      В погрешна тема задаваш въпроса.Поздрави.

Коментар

Бай Стояне нека има интрига уа.Той Гошето поне е сръдлив и е тамън за таз тема.Ще го чекна до край,па да пада след него каквото ще.Аз така или иначе съм някъде напред,за отзат не му мисля.

Незнам аз ли съм сръдлив,ама ти наистина май искаш да съм ти отзаТ...па се чекни колко ти ду..а сака.
                        Прикачени файлове
                        MX "KRT".....MX KRECUL RACING TEAM....

Коментар

Първоначално публикуван от tchoumpov Преглед на мнение
                          Незнам аз ли съм сръдлив,ама ти наистина май искаш да съм ти отзаТ...па се чекни колко ти ду..а сака.
                          А бре Гошенце що така се излагаш бре моето момче.Я се загледай хубаво в снимкатанещо май ползваме кадри от личния си албум А.Намирам невероятна прилика между двете снимчици на съобщението ти.Я си погледни аватарчето,ха сега виж снимчицата по долу.И хоп истината лъсва на бял свят!!!Ясно си личи хубавото "ЧЕРВЕНО" екипченце което ти толкова си обичаш че гледам си тръгнал на любовни срещи с него.А батковото един съвет от мен;Ако искаш да заблудиш колегите то поне напиши Ямахата със СИНЬО.Хайде със здраве.

Коментар

Да е.а тааа прехвалена ямаха! Умрял кон е!
                            Kawasaki KDX 220 R (Jabcho tuning)>Gas Gas EC300>Beta 300RR

Коментар

Първоначално публикуван от Ivan Minkov Преглед на мнение
                              Да е.а тааа прехвалена ямаха! Умрял кон е!
                              В село Левски гара Ботев само мечтаете за тия коне адаш!

Коментар

В село Левски гара Ботев само мечтаете за тия коне адаш!
                                Хич не ми и трябват! Чупят им се краката, а и пърдят кат трактори!
                                2Т Forever!!!
                                Kawasaki KDX 220 R (Jabcho tuning)>Gas Gas EC300>Beta 300RR

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X