Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Спорове и препирни

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• До: Спорове и препирни

Първоначално публикуван от Kawasaki KLX Преглед на мнение
    Колега като си толкова компетентен , виж първо това и тогава говори
    Виж какво "синко", не мога да кажа, че разбирам като много други тук във форума! Но никога не съм каза, че моя KDX e боклук защото съм дал за ремонти и смени на части за него над собственната му себестойност!!!
    Няма и да кажа защото което съм го сменил и пипнал както трябва не е мръднало!!!
    Потдържа ли се мотора както трябва, тогава излизат дефектите и чак тогава може да се говори кой какъв е! Освен това ако не си забелязал да отбележа, че истински стойностните хора във форума не пишат вече заради такива безмислици! И аз осъзнах, че наистина няма смисал да се надпираш с хора които сигурно и не карат мотори!
    Kawasaki KDX 220 R (Jabcho tuning)>Gas Gas EC300>Beta 300RR

Коментар

Първоначално публикуван от yurgana Преглед на мнение
      и щото е от клуба "аз само карам и нищо не барам" , за тва сега тоо мотор е гроб , то си се събира като джакпод бе знаеш каква е истината, стига заблуждава хората които четат и не знаят за кво стаа въпрос!! с ръка на сърцето кажи , би ли купил тоо мотор на тоо приятел , щото май се продава ?
      Да бих го купил стига да имаше копче
      Който не кара той не пада :mrgreen:
      http://vbox7.com/play:84a1f27e

Коментар

ай стига си прайл сеир на ората , мноо добре знаеш че не точно така , изкара си една ракия от човека , ай наздраве

п.п. още не е създадена машината(каквато и да е тя) която само се експлоатира ,без да се обслужва подобаващо, и това да остане без последствия !
        "Суетата, е любимият грях на дявола"!

Коментар

Маааалииии Румба вии с тоя Ред Бул сте се заапали на кръв баааЯ си караи машината пекаиля хайванчетоПак кат не го аресваш да бутнем едно бартерче за моита куклаМа не ми се стои в партер

Коментар

Ха , вярно уе ...нали искаш японско ! че и наточено!!

Коментар

Колега "Kawasaki KLX" не разбирам защо си правиш извода, че сменяйки лагери на главините и обслужвайки си предницата КТМ-а е скапан. Аз това го правя на всеки мотор който си взема (а ако се задържи достатъчно това са си консумативи и се сменят периодично). От фактурата която си приложил (разбирам че този ремонт е правен на мотора някога в някоя бяла държава - май в Англия) се разбира че му е сменена биела и лагерите на вала - ОК. Ама и те са си консуматив (сменяни са средата на 2008 вече сме 2010 и кой знае на колко моточаса е мотора от тогава.
              А такъв мотор дето нищо не му било правено две години - айде няма нужда. Дори и на ендуро каране веднъж на година си трябва смяна на бутало и куп други профилактики. Да не говорим за крос машините.
              Само не мога да разбера за какво са тия дразки и постоянно нареждане на портокалите. Никой никого не кара да си купува каквото и да е. Хем нямаме пари за ямаха, хем за по-малко пари си вземаме мотор с повече екстри (EXC с регистрация и стартер се намира много по-лесно от аналогичен WR ) и после що се чупели. Ами не си купувайте КТМ, спестявайте още и си вземете каквото искате. Аз от всичките теми по въпроса никъде не видях някой собственик да твърди че КТМ-ите са супер здрави или нямат нужда от подръжка.
              Не виждам защо подобни въпроси са предпоставка за караници и разправии. Всички ние си имаме много готино хоби, кой с какъв мотор го практикува мисля че е без значение.
              Айде поздрави от Варна
              Kawasaki 125KX 1991 -> KTM 520 EXC 2001 -> КТМ 525 SX + SM 2005 -> KTM 200 EXC 2007

Коментар

Koлега, съгласен съм донякаде с теб но все пак това си е мнението на колегата КЛХ и той го споделя.Като пуснах темата имах желание да си спориме кой,кого,какво и тн. свързано с нашето хоби.Съжелявам ако някой го приемат твърде лично
                0878424143
                0887424150

Коментар

Абсолютно си прав, че всеки си има мнение и може да го изказва. Просто ми се стори неправилно да се твърди, че сменяйки консумативи дадената машина е калпава.
                  Всеки може да види темата на Митков за неговия КТМ, какви "дефекти " дава (ама човека си го поддържа по учебник).
                  Айде здраве да е, да си караме моторчетата.
                  Kawasaki 125KX 1991 -> KTM 520 EXC 2001 -> КТМ 525 SX + SM 2005 -> KTM 200 EXC 2007

Коментар

Ами ,че ако производителите започнат да си правят моторите "неразрушими" каде им е кяра? Нали трябва някои да купува части.
                    По малко, ама с хляб!

Коментар

Първоначално публикуван от IcOMencheV Преглед на мнение
                      Ами ,че ако производителите започнат да си правят моторите "неразрушими" каде им е кяра? Нали трябва някои да купува части.
                      Ами те сините почти са успяли да постигнат това дето си написал по-горе
                      0878424143
                      0887424150

Коментар

ти ся направо "рефреш-на" спора карайте си синтезаторите , и можете да си прекръстите темата на "бременските музиканти"
                        Последно редактирано от yurgana; 07-04-10, 22:39.

Коментар

Първоначално публикуван от BATKO PEPI WR Преглед на мнение
                          Сините амааа тезииии.
                          Прикачени файлове
                          МОТОРА ТРЯБВА ТИ ДА ГО КАРАШ А НЕ ТОЙ ТЕБ 0888984256

Коментар

Първоначално публикуван от BATKO PEPI WR Преглед на мнение
                            Разбира се! Сините правят редовно валове, а струшките от маслото може да ги предаваш на "Белканто" за да платиш ремонта му!
                            Kawasaki KDX 220 R (Jabcho tuning)>Gas Gas EC300>Beta 300RR

Коментар

аз уважавам хората които карат Я маха Я не маха ...те са си изкуствоведи , защото си е цяло изкуство да караш и поддържаш такава йоника

Коментар

Aбре хора аз леко да съживим темата и глей кво става Много се палите
                                0878424143
                                0887424150

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X