Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Тема за оплаквания - "Да се оплача"

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

Re: Тема за оплаквания - "Да се оплача"

на мене пак мотора ми изведнаж започна да цапа свещите тва започна на петак-13 от този ден нататак нещо не варви както треа
    KTM EXC 250 2т.1999г/BETA Tehno 250 Trial/KTM EXC 300 2006.

Коментар

Първоначално публикуван от rambo Преглед на мнение
      на мене пак мотора ми изведнаж започна да цапа свещите тва започна на петак-13 от този ден нататак нещо не варви както треа
      Ами то на този ден не се кара - само се медитира!
      Това основно правило който не го спазва си пати яко
      born to be wild
      Кольо Ковачев

Коментар

Да аз това го разбрах когато взех на един приател Ямахата малко да я поразтапча и го питам има ли бензин а той вика днес сутринта напълних резервоара до горе не се бой и има няма карах 1-2км и ми сварши бензина... после бутай и те едни баири .. направо ми се взе здравето :
        Димитър Тенев

Коментар

Докато си сглобявах декомпресора днес, реших да го пробвам, къде сибях заврял пръстите не знам ама ми притисна единия и ми откъсна нокътя на безименния, дано не съм пукнал и фалангата. Мамка му още 30мин. и щях да го досглобя и щях да покарам...

Коментар

Първоначално публикуван от CECO_KANGOTO Преглед на мнение
            И какъв е извода ... Цецо е влюбен , Иво е заблуден и Любо е загубен може и да не са в тази последователност , но е нещо такова

Всъщност за мен петак 13 към края му взе да става доста горещ и как да не е от кака на кака и така до сега ... абе имаше и други неща ама вече те са си за друга тема т.е. за друг форум
            Абе имало друго,Цецо си говори колко да не заспи,абе не знам кой е загубен да си забрави 10 пъти пликчето и също така да отиде да си плати маслото и да си тръгне,а него да си го остави в магазина,просто нямам думи,Цецо Професора !!!
            [B][URL="http://metric.rodim.ru"][IMG]http://metric.rodim.ru/a1_a1_11_12_2008_2_1a.gif[/IMG][/URL][/B]
            [B][COLOR=Red][SIZE=4]ИСКАМ БЪЛГАРИЯ ЧИСТА![/SIZE][/COLOR][/B]
            [IMG]http://ftp.domainbg.com/CECO_KANGOTO/Icon%202.jpg[/IMG]

Коментар

Здравейте приятели !
              Ами искам да се оплача от това , че вече от година и половина си търся мотор "избрания" , но все го изпускам или не мога да го намеря ..
              Днес , ходих да гледам Хонда ЦРМ 125 , която много ми допадна . Двигателя си пее , атаката като се отвори все едно някакъв голям крак изшути мотора отзад .. Голяма ряз , голямо нещо . Проблема беше , че съединителя му беше на ръба на износването , задния пиньон имапе 1 разстояние прсъ луфт ( метафорично казано ) , а задната гума беше за задължителня смяна ! Но уви мотор 1989 набор за 1500 лева с работа по него не ми се даваха , и продавача не се нави на 1300 ( Но чест му правя , че той си е пич , много точен беше към всичко и никъде не усетих да ме лъжи ... ) . Е ... поредното ходене , в което се връщам необорудвам с жребец .
              Друг момент беше , че изпуснах 2-3 мотора през последните месеци , за които ме е много яд ...
              Та сега съм се насочил към по-шосеено ориентиран мотор - ТДР 125 ( много добри отзиви за тези машинки има ) с Делтабокс рамичката ( по - новичките ) ... Дано пък скоро се оборудвам с една такава читава машинка ...
              Поздрави
              [URL="http://userbarmaker.com/"][/URL]

Коментар

До: Тема за оплаквания - "Да се оплача"

Аиде и аз да се оплача . Вчера паднах с един мотор и сега целя съм излющен и едвам движа краиниците си . ТУК ДА КАЖА , че екипировката е повече от задалжителна имам контузи на тези места дето седи протектора . Също така да се оплача , че утре ми е изпита за книжка и има вереочтност да не мога да отида
                http://ftp.domainbg.com/CECO_KANGOTO...%20EGOISTE.bmp

Коментар

Ще те пуснат няма страшно,Аз като бях на изпит за А-кат, си бях счупил ключицата няколко дни преди датата и ме пуснаха,от тогава преди важно събитие 1месец мотор не карам защото имам още 3-4 падания преди важни мероприятия,така че успех на изпита и се дръж мъжката.
                  MG RACING

Коментар

и аз да се оплача..мен пък не ме пуснаха да участвам на състезанието в софия
                    и то след като предварително се обадих още на обяд, предупредих че ще закъснея и попитах ще има ли проблем да тръгвам ли въобще.. отговора бе да тръгвам-че няма да има проблем -чак като стигнах на 10 километра от софия ми казаха че няма да ме допуснат да участвам -при това пътувахме 3 ма тези които закъснявахме..другите 2 ма ги записаха мен ме изгониха като .....та в 2 часа вечерта след като вече бях оставил другите двама,пообиколих из софия и си тръгнах на обратно по живо по здраво ..явно за някои хора това че си отделил време и средства и си бил 300 километра в едната и 300 в другата посока за да участваш и уважиш труда на организаторите е нищо ..и само и само да ти докажат колко са велики решават с лека ръка да не те допуснат до състезание..
                    ..не изках да развалям темата за състезанието с нещо толкова негативно дори въобще не ми се щеше и да го споменавам ..но все пак тази специално тема е за оплакване -а аз наистина съм много огорчен и обиден от случилото се..

Коментар

Що поне не звънна да хапнем по едно KFC или McDonalds

Коментар

ами..отщя ми се и хапване и всичко ..

Коментар

Първоначално публикуван от Венци- малкия Преглед на мнение

Ето Митков

как може да отидеш до София и да не посетиш KFC или McDonalds !!!
                          прекрасни заведения с уникална кухня, много си изтървал

немога да разбера какво толкова се възхищавате на тия заведения
                          мисля че в София има поне 50 хубави български заведения от които ще останеш далеч по доволен

извинявам се за оффтопика, нищо лично към Венци
                          Husqvarna WR125 94-->Honda CR125 97-->Yamaha YZ125 04-->KTM 200EXC 07-->KTM 250EXC 06-->KTM 250EXC 09

Коментар

Колеги не успях да взема книжка ... не защото не мога да карам , а защото се бях притеснил много от факта , че ми казаха , че "вече всички били си взели книжките " от тези , които бяха с мен на изпита ... много съм разочарован . И после защо срават ПТП ( катастрофи ) . Няма значение , дано следващия път тези които " вече са си взели книжките " да бъдат по малко

Митков , искрено ти съчувствам за случилото се . Много е гадно някои така да те разкарва от единя краи на България до другия
                            http://ftp.domainbg.com/CECO_KANGOTO...%20EGOISTE.bmp

Коментар

Първоначално публикуван от Венци- малкия Преглед на мнение
                              От снимките тук ;http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...t=12523&page=2 си личи защо!!!
                              Пия вино само по два повода: когато за вечеря има дивеч и когато няма.

Коментар

Първоначално публикуван от mitaka81 Преглед на мнение
                                От снимките тук ;http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...t=12523&page=2 си личи защо!!!

хе хе

ами да си сменя ника, на големия
                                Husqvarna WR125 94-->Honda CR125 97-->Yamaha YZ125 04-->KTM 200EXC 07-->KTM 250EXC 06-->KTM 250EXC 09

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X