Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Зимата Подходящ сезон ли е за каране?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: айде.....идва есен

Първоначално публикуван от ilkomotor1 Преглед на мнение
    ....мдаа така е все пак, за черното сега му иде времето ха-ха , земята става мека ..не се потиш ,шарено , всякви жълто-червени цветове в гората ...
    Колега хаиде да вървим за мотор за да не пропуснеш наи хубавия сезон за каране

Коментар

До сега в тези жеги карах по един или два пъти седмично, но сега се почва якото каране.Есента и пролета за мене е най хубавото време за каране.

Коментар

Никакво зазимяване !!! Аз даже вчера поръчах три АТВ-та , които не случайно са поръчани сега ... за да има ЯКО СПОРТ през зимата ! Зазимяват само така наречените " кафе мотористи " или както ние ги наричаме тук " бандата на счупените " !
        http://ftp.domainbg.com/CECO_KANGOTO...%20EGOISTE.bmp

Коментар

Първоначално публикуван от nik0272 Преглед на мнение
          До сега в тези жеги карах по един или два пъти седмично, но сега се почва якото каране.Есента и пролета за мене е най хубавото време за каране.
          +1

Коментар

Няма спор, че Есента е много по-добър сезон за каране от Лятото
            Suzuki TS 200R - 1996, Suzuki Dr 250 SHC - 1991, Suziki RMZ 450 - 2007, Yamaha YZ 450F - 2010...

Коментар

..за жалост идва ЕСЕНТА , днеска и утре ги дават последните топли дни за годината!!! .... ша зазимяваме ли ?? или още е рано
              - почват се продажби на мотори , купувачите чакат по ниски есенни цени, печът се чушки по дворовете ...прави се зимнина! , вчера поръчах и дръвца за огрев...., отиде си още един хубав мото сезон

Момче,стегни се бре идва най-хубавия сезон за хард ендурото-есента.Пък и с малко повече кураж и малко по-малко акъл ще прекараме и зимата на две гуми по горите.Е вярно мина лятото и покрай него приятните съботни разходки из горските дебри,ама всеки сезон си има своя чар
              Това беше от мен,поздрави Виктор.
              Hyundai Terracan 2.9CRDI 163p.s. LSD 2004
              Hyundai Coupe 2.7 V6 2003
              Vw Passat 2.8 V6 4Motion (Torsen) 2000
              Gilera RX 125 Arizona

Коментар

Не знам , ама вчера камъните отнесоха хиляда псувни.Когато обаче дойде ред на мазната кал си мечтаех за камъни!Явно ще трябва още да се работи.
                Това на снимката естествено не съм аз.Обикновено тия изпълнения ги правя без да искам!

"... ние ще направим това не защото е лесно , а защото е трудно! "
                Джон Кенеди

Коментар

Аз цяло лято я чакам тази есен и сега с нова моторетка още по голям кеф
                  Aprilia RX 125=>KTM EXC 200=>VW Golf Mk3 TDI...
                  Gas Gas EC 200

Коментар

Имаше една тема преди ама май сте я позабравили и сега пишете същите неща отново

Зимата Подходящ сезон ли е за каране?
                    Husqvarna WR125 94-->Honda CR125 97-->Yamaha YZ125 04-->KTM 200EXC 07-->KTM 250EXC 06-->KTM 250EXC 09

Коментар

теми има вече почти за всичко !!! .... да закрием форума ли???

Коментар

не !
                        просто не е нужно да се отварят нови теми при положение че има съществуващи такива със същата тематика !!!
                        Husqvarna WR125 94-->Honda CR125 97-->Yamaha YZ125 04-->KTM 200EXC 07-->KTM 250EXC 06-->KTM 250EXC 09

Коментар

Форума е частен и собственика си решава дали е за закриване или не

Има тема вече по въпроса и това че идва нова есен не е причина да отваряме нова такава и да пишем нещо пък каквото и да е.
                          2010 CRF 250 R

Коментар

До: Зимата Подходящ сезон ли е за каране?

Аз направо по-темата:според мен който си е запален и опитен моторджия, за него не представлява трудност да кара през който и да било сезон.Аз например вчера ходих да карам на нашето трасе, направих обиколка и половина и се отказах защото хем нямам гуми,хем не съм свикнал да карам по-кал и хлъзгави терени, но в най скоро време живот и здраве ще вземем и гуми.За да мога да се уча по каквито и да било пътища.
                            Последно редактирано от Жоро Донечки; 18-09-08, 09:39.
                            [I]Радослав Димчовски[/I]

Коментар

Ами.......като се замисли човек всеки сезон си е подходящ за каране,ама ако зимъска при минус 10 градуса ви посочат масата със печени свински мръвки и руино червено вино маи доста от хората които са навити да карат ще си кажат:

-Абе даи да изядем мръвките и да изпием виното,а пък утре ако поотпусне времето ще покараме.

Коментар

Първоначално публикуван от spl77 Преглед на мнение
                                Ами.......като се замисли човек всеки сезон си е подходящ за каране,ама ако зимъска при минус 10 градуса ви посочат масата със печени свински мръвки и руино червено вино маи доста от хората които са навити да карат ще си кажат:

-Абе даи да изядем мръвките и да изпием виното,а пък утре ако поотпусне времето ще покараме.
                                Бих покарал,защото не пия но при -10 няма да мога да разбия маслото,така че ще кажа да поизчакам да поумекне и сядам на мръвки

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 0 потребители онлайн. 0 потребители и 0 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X