Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Зимата Подходящ сезон ли е за каране?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Зимата Подходящ сезон ли е за каране?

Че кво и е на зимата, сезон като сезон. Сега да спираме да караме ли?
    Иво Георгиев
    Gworkshop

Коментар

Първоначално публикуван от toto_cagiva Преглед на мнение
      зимата е много яко да се кара но разбира се да си със хибави гуми кат навиеш масура да фърля яако сняг и кал а ако има някои зад теб е още по забавно вярно тази зима нямаше много сняг но ние ходехме на чени връх специално да покараме на сняк на мен ми беше за пръв пат и ми беше много интересно даже като видя голяма преспа се хварлях от мотора в нея направо беше унокално е за това после бяха се изпортошили пласмасите ни за тая каджива дет я имах си ги смених без пари от един приател ми ги даде без пари от неговата тя беше блокирала много яако.На аванта екстра
      Какво ?
      Абе пич, оправи си правописа бе !!!

Коментар

най добре за мен зимата е като се стопи снега и е яко кал на това му викам оф роат
        Оправданието е като гъз-всеки го носи със себеси !

Коментар

Винаги, когато можем със сина ми караме АТВ. Супер е. За мотор не знам.
          Човешко е да се греши... Но това че грешиш, още не означава, че си станал ЧОВЕК!

"Когато някой не може да направи нещо, поради недостатък на сили, той вини за това случая."

Коментар

зимата си е супер тръпката е на MAX но си трябват сетиозни гуми по възможност със шипове.бих показал и снимки на оригинални гуми със шипове но за сега оште не мога да прекачвам заштото съм нов и нямам тази екстра
            Гората ражда хора полето тикви !

Коментар

айде.....идва есен

..за жалост идва ЕСЕНТА , днеска и утре ги дават последните топли дни за годината!!! .... ша зазимяваме ли ?? или още е рано
              - почват се продажби на мотори , купувачите чакат по ниски есенни цени, печът се чушки по дворовете ...прави се зимнина! , вчера поръчах и дръвца за огрев...., отиде си още един хубав мото сезон

Коментар

До: айде.....идва есен

Незнам за другите ама почва най-якия сезон за каране есента яка калллллл

Коментар

Първоначално публикуван от ulkataa Преглед на мнение
                  Незнам за другите ама почва най-якия сезон за каране есента яка калллллл
                  +1 Аз няма да го зазимявам,те първа почва якото каране
                  [B][URL="http://metric.rodim.ru"][IMG]http://metric.rodim.ru/a1_a1_11_12_2008_2_1a.gif[/IMG][/URL][/B]
                  [B][COLOR=Red][SIZE=4]ИСКАМ БЪЛГАРИЯ ЧИСТА![/SIZE][/COLOR][/B]
                  [IMG]http://ftp.domainbg.com/CECO_KANGOTO/Icon%202.jpg[/IMG]

Коментар

За някой отмина хубав мото сезон. Но за някой като мене отминаха 3 месеца ебавки с скапани дилъри на части дето не могат да докарат един скапан вал по 1 месец д.а и смотаняците. Но есента е сезона когато като караш зад твоя колега не се вдига гадна прах и малко калчица. А после зима олеле най големия кеф от всичко.
                    KAWASAKI Let the good times roll

Коментар

Какво зазимяване сега идва кефа само купувам една нова гума и се почва в тая прах няма каране
                      Последно редактирано от Chinela; 12-09-08, 15:19.

Коментар

и аз смятам че пролетта и есента е най-доброто време за каране
                        през лятото се потиш като прасе а зимата се чупиш от студ
                        EnduroX Alba-Damascena 2019

Коментар

....мдаа така е все пак, за черното сега му иде времето ха-ха , земята става мека ..не се потиш ,шарено , всякви жълто-червени цветове в гората ...

Коментар

Леле, жалко, че няма ендуристи тук където аз живея. Иначе е природа, за офроад и сякакво каране е супер просто. Хиляди декри необработваща се земя. Просто е невероятно! Никой нищо неможе да ти каже... Абе купон . Идвате в моето село, зимате си по една къщичка за 2-3 бона.. Правите и ремонт за още 2-3 и вече тогава, мога да ви кажа, че ще се спуквате от каране. Сега на скоро дойдоха едни много богати хора от София, имат 2 АТВ, и 2 кросака... Лудница . Има какво да видите, има къде да карате... Като валне малко и кал колкото искаш . Заповядайте! Ако искате, ми елате на гости 1 ден, ще се разкараме и ще ви покажа за какво става на въпрос
                            Пази душата си, не гумите!

Коментар

Мотор не се зазимява Есента,зимата и пролетта са сезоните за каране според мен.Лятото го отписвам.Нямам търпение да падне първият дъжд.Като гледам тук в Труд как се заоблачава може събота и неделя да е кално А дано де!
                              п.с.:Заменям Пирели 32Т 120/100-18 за 100/100-18 или 90/90-18 или нещо подобно тесничко!
                              YAMAHA WR450F

Коментар

Аз моя лично го залетявам .Демек лятото почти не се кара а през останалите сезони яко каране.А най готино е между 0 и 10 градуса.ПОне за мен е така.
                                Пък да не говоря за каране в сняг но не повече от една педя че от там на горе си е зор не кеф.Абе миналата година уцелихме на зима ама да видим тази.................

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X