Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Зимата Подходящ сезон ли е за каране?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Зимата Подходящ сезон ли е за каране?

Тук моеже да оставите коментар по анкетата ако искате
    170
    да
    81.76%
    139
    не
    18.24%
    31
    [url]http://snimka.bg/album.php?album_id=64575&photo=1[/url]

Определено зимата е подходящ сезон за каране - хем тренираш поднасяне по завоите, хем като паднеш падаш на по-меко, хем няма да се потиш от жегите и т.н. и т.н. (има още много причини, ама ме мързи да пиша нещо)
    Hristo Draganov
    http://htftp.domainbg.com/HD/

И аз искам България чиста ! ! !

Коментар

Разбира се че подходящо за каране!!
      Че какво и е лошото на зимата?!!
      Е, ако си със неподържана кола, с изтъркани летни гуми и т.н. - вече е друго нещо!
      Ама ние не говорим за това, нали?!!
      יעבור
      «И това ще мине»

Коментар

Еййй, вярно, че и кола може да се кара зимата, аз пък направо за моторетките се сетих
        Hristo Draganov

Коментар

Първоначално публикуван от HD
          Еййй, вярно, че и кола може да се кара зимата, аз пък направо за моторетките се сетих

Коментар

Първоначално публикуван от HD
            Брей, тя темата била в мотори!!
            Ама като се замисли човек - такъв въпрос задават и много "карачи" на коли!!
            А по темата - и колело може да се кара зимата, с вериги отзад!!
            יעבור
            «И това ще мине»

Коментар

Карането зимата в сняг е доста по трудно и изморително но удоволствието е просто несравнимо

Коментар

Абе като се замисля, зимата е готино да се кара, ама лятото е по-готино, защото зимата все пак си ограничен - например не мога да се кача с мотора (ако имах мотор) до връх Ботев, не мога да си отида до старата къща (на един баир в една полуизоставена махала) и т.н. и т.н.
                Въобще зимата по баирите или из горите е доста затруднена ситуацията ...
                Затова пък си имаме и зима и лято, за да можем да се накефим максимално
                Hristo Draganov

Коментар

всичко добре

само да не е -15° :x
                  Husqvarna WR125 94-->Honda CR125 97-->Yamaha YZ125 04-->KTM 200EXC 07-->KTM 250EXC 06-->KTM 250EXC 09

Коментар

да зимата е подходиащ сезон за каране аз си карам циала зима мотора какав е проблема през зимата малко по бавно караш.

Коментар

зимата е много готино за каране. само чакам да стане над 0та и хваштам гората има кал,лед,сняг и е супер.
                      Андрей Андреев

Коментар

Според мен зимата е повече за шоу а не чак за "каране" под каране разбирам 100-150 км! Зимата повече да си возиш Д-то и да се кефиш на завоите с поднасяния, колко по лесни са през този сезон
                        Иначе се кара винаги, до колкото съм гледал снимки на приятели от форума се кара и във 30-40 см. сняг
                        Така че имаш ли мерак зимата, слагай нещо само да не дишаш директно студения въздух едни по-дебели ръкавици за по 2,50 лв. парчето да топлят и газ до ламарината докато не се изсулиш някаде като с пистов мотор (много е весело, дори бих казал адски забавно (като изключим натъртения задник естествено ))
                        [CENTER][B]Не търся пътя, а ходя там където го няма, за да оставя следа след себе си ![/B] [FONT=&quot]®
                        [/FONT]________________________________________
                        [CENTER] [I][SIZE=1]..Победите се постигат с рискове и компромиси а не със очакване на момента..
                        [/SIZE][/I][FONT=Lucida Console][SIZE=1][B]..[/B][/SIZE][/FONT][FONT=Tahoma][SIZE=1]Давай наставления само на този, който търси знания, осъзнавайки своето невежество. Оказвай помощ само на този, който не умее понятно да изказва своите заветни думи. Обучавай само този, който е способен, узнавайки за единия ъгъл на квадрата, да си представи останалите три[/SIZE][/FONT][FONT=Lucida Console][SIZE=1]..[/SIZE][/FONT]
                        [/CENTER]
                        [/CENTER]

Коментар

През зимата някои дори карат по голи задници...Даже се снимат...
                          Никому угода, на никого напук.

Коментар

Първоначално публикуван от дима тонева
                            През зимата някои дори карат по голи задници...Даже се снимат...
                            Тия филми сме ги гледали и ние , ама то маи на това друго му се вика

Коментар

Снежецът си е дар Божий.Има мноо fun
                              Карам като мълния, се в дърветата се целя!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X