До: Зимата Подходящ сезон ли е за каране?
Че кво и е на зимата, сезон като сезон. Сега да спираме да караме ли?
Че кво и е на зимата, сезон като сезон. Сега да спираме да караме ли?

вярно тази зима нямаше много сняг но ние ходехме на чени връх специално да покараме на сняк на мен ми беше за пръв пат и ми беше много интересно даже като видя голяма преспа се хварлях от мотора в нея направо беше унокално е за това после бяха се изпортошили пласмасите ни за тая каджива дет я имах си ги смених без пари от един приател ми ги даде без пари от неговата тя беше блокирала много яако.На аванта екстра
..за жалост идва ЕСЕНТА , днеска и утре ги дават последните топли дни за годината!!! .... ша зазимяваме ли ?? или още е рано
, печът се чушки по дворовете ...прави се зимнина! , вчера поръчах и дръвца за огрев...., отиде си още един хубав мото сезон

. Идвате в моето село, зимате си по една къщичка за 2-3 бона.. Правите и ремонт за още 2-3 и вече тогава, мога да ви кажа, че ще се спуквате от каране. Сега на скоро дойдоха едни много богати хора от София, имат 2 АТВ, и 2 кросака... Лудница
. Има какво да видите, има къде да карате... Като валне малко и кал колкото искаш
. Заповядайте! Ако искате, ми елате на гости 1 ден, ще се разкараме и ще ви покажа за какво става на въпрос
Есента,зимата и пролетта са сезоните за каране според мен.Лятото го отписвам.Нямам търпение да падне първият дъжд.Като гледам тук в Труд как се заоблачава може събота и неделя да е кално
А дано де!В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.
Коментар