До: TEMA ЗА ХВАЛБИ "ТУК ДА СЕ ПОХВАЛЯ!"
 Айде и аз да се похваля с ново моторче.
Благодаря на Жоро Витлиемоф за съдействието
Айде и аз да се похваля с ново моторче.Благодаря на Жоро Витлиемоф за съдействието
Айде и аз да се похваля с ново моторче. . Тъкмо криво ляво се научих да се оправям с телефона дето пък ми го подари брат ми, и ето ти нова главоблъсканица!
. Тъкмо криво ляво се научих да се оправям с телефона дето пък ми го подари брат ми, и ето ти нова главоблъсканица!

. Тъкмо криво ляво се научих да се оправям с телефона дето пък ми го подари брат ми, и ето ти нова главоблъсканица!
. Тъкмо криво ляво се научих да се оправям с телефона дето пък ми го подари брат ми, и ето ти нова главоблъсканица! Честито колега - хубав подарък, ако има нещо да помогнем - свиркай.
 Честито колега - хубав подарък, ако има нещо да помогнем - свиркай.

все пак си секретен човек
 все пак си секретен човек  

Благодаря за пожеланията! То аз май повече се радвам на радиостанцията, щото с ГПС-а я свикна , я не. Най-много да се тресна някъде докато зяпам в екранчето.
 Благодаря за пожеланията! То аз май повече се радвам на радиостанцията, щото с ГПС-а я свикна , я не. Най-много да се тресна някъде докато зяпам в екранчето. 

това си е гума за твърд терен, сигурно е добра цената и сега
 това си е гума за твърд терен, сигурно е добра цената и сега 
 - беше такава, че просто нямаше как да откажа (в нета гледам вървят около $130).
 - беше такава, че просто нямаше как да откажа (в нета гледам вървят около $130).

,а за кал да не говорим.Там си оставаш,насред локвата
,а за кал да не говорим.Там си оставаш,насред локвата 

Това е дори гума за пясък - "Desert"  !
 Това е дори гума за пясък - "Desert"  !  

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.
Коментар