Обява

Свий
Няма добавени обяви.

TEMA ЗА ХВАЛБИ "ТУК ДА СЕ ПОХВАЛЯ!"

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• До: TEMA ЗА ХВАЛБИ "ТУК ДА СЕ ПОХВАЛЯ!"

Айде и аз да се похваля с ново моторче.
    Благодаря на Жоро Витлиемоф за съдействието
    Прикачени файлове
    Ако не бях луд, щях да съм ненормален!!!!!.

Коментар

Първоначално публикуван от xoc13 Преглед на мнение
      Айде и аз да се похваля с ново моторче.
      Благодаря на Жоро Витлиемоф за съдействието
      Честито със здраве да си го караш!

П.П. Задължително му сложи тава под картера, ако смяташ да го караш в гората!
      KTM Fen

Коментар

Снимката не е актуална виж датата тази е от обявата в нета несъм го снимал още.Иначе има.
        Ако не бях луд, щях да съм ненормален!!!!!.

Коментар

Честито колега и само хубави моменти с него

Коментар

То това не знам дали е за оплакване или за хвалба, ама един приятел взе че ми подари стария си ГПС. Пише GARMIN rino 120. Било радиостанция и ГПС в едно. Сега ще трябва да се образовам в нови насоки! Егати, в какво ме замесиха! Сега некакви програми трябвало да ми се качват на компютъра, па некакви карти, па ще трябва да се уча да работя с тая уйдурма . Тъкмо криво ляво се научих да се оправям с телефона дето пък ми го подари брат ми, и ето ти нова главоблъсканица!
            "Do not correct a fool, for he will hate you;
            Correct a wise man, for he will appreciate you."

Коментар

Честито Слави......дерзай.

Коментар

Първоначално публикуван от sl.daskalov Преглед на мнение
                То това не знам дали е за оплакване или за хвалба, ама един приятел взе че ми подари стария си ГПС. Пише GARMIN rino 120. Било радиостанция и ГПС в едно. Сега ще трябва да се образовам в нови насоки! Егати, в какво ме замесиха! Сега некакви програми трябвало да ми се качват на компютъра, па некакви карти, па ще трябва да се уча да работя с тая уйдурма . Тъкмо криво ляво се научих да се оправям с телефона дето пък ми го подари брат ми, и ето ти нова главоблъсканица!
                Честито колега - хубав подарък, ако има нещо да помогнем - свиркай.

Коментар

Честито Слави, абе да не са ти дали радиостанция за да те подслушват нещо все пак си секретен човек
                  Husqvarna WR125 94-->Honda CR125 97-->Yamaha YZ125 04-->KTM 200EXC 07-->KTM 250EXC 06-->KTM 250EXC 09

Коментар

Благодаря за пожеланията! То аз май повече се радвам на радиостанцията, щото с ГПС-а я свикна , я не. Най-много да се тресна някъде докато зяпам в екранчето.
                    Сетих се за една случка с местния кабелен бос. Той като се разхожда в планината носи по една раница с ГПС-и и радиостанции и май изобщо не му остава време да се наслади на природата от зяпане в екранчета и натискане на копчета. Та същия веднъж го возихме с един приятел с моторите в планината и беше най-искренно възмутен че караме без ГПС-и и радиостанции: "Бе вие как ги карате тия мотори без радиостанции, бе!!!" Даже се опита да ми натика една радиостанция в джоба, ама като му казах че може да се пльосна някъде и въобще да не се надява че ще му я платя като я счупя, бързо, бързо си я взе "Ааа щом ще падаш, дай си ми я." Викам му: " То аз още не съм решил дали ще падам и къде точно ще падам, ама вземи си я за всеки случай!"
                    "Do not correct a fool, for he will hate you;
                    Correct a wise man, for he will appreciate you."

Коментар

Айде и аз да се похваля, с новата си задна гума:

Michelin Desert. Гледам по форумите много ги хвалят, много били издържливи, ще видим. А ето какво още пише:
                      • Winner of every major rally in the world, from Paris-Dakar to the Nevada Rally
                      • Unbeatable performance in the most punishing conditions, on all types of terrain
                      • Highly resistant to cuts, even at temperatures above 120° Fahrenheit
                      • DOT approved for highway usе

Коментар

Честито ACCELERATOR.
                        Ама защо точно зимата си купуваш лятна гума за твърдо
                        Иначе за летния сезон е отличен избор.
                        2010 CRF 250 R

Коментар

Първоначално публикуван от Димитър Преглед на мнение
                          Честито ACCELERATOR.
                          и аз това се чудех това си е гума за твърд терен, сигурно е добра цената и сега
                          а какъв размер е, на какъв мотор ще я караш?
                          Husqvarna WR125 94-->Honda CR125 97-->Yamaha YZ125 04-->KTM 200EXC 07-->KTM 250EXC 06-->KTM 250EXC 09

Коментар

Мотора е Ямаха ТТ 600 (все още). Размера - 18" 140/90. Причините да взема тази гума са няколко:
                            - на първо място - цената - беше такава, че просто нямаше как да откажа (в нета гледам вървят около $130).
                            - тук по врачанския край преобладават каменистите пътища. Почти навсякъде е или едър камънак, или по-ситен, като чакъл. По тези камънаци мека гума за кал заминава за няколко карания
                            - не съм състезател, и не мога да си позволя да сменям гума според сезона (на сегашната просто й дойде времето), затова предпочитам да си взема такава, каквато ще ми върши работа през по-голямата част от годината. Все пак гумата е чисто нова, така че си мисля, че дори и в кал ще се държи прилично.

Коментар

Първоначално публикуван от Димитър Преглед на мнение
                              Честито ACCELERATOR.
                              Абсолютно вярно.Миналата година,аз също направих тази грешка,по същото време със същата гума.На леко хлъзгав терен,където другите минаваха без проблем,аз правех по двайсетина падания,а за кал да не говорим.Там си оставаш,насред локвата

Коментар

Това е дори гума за пясък - "Desert" !
                                Възможно най-неподходящия избор за зимата
                                Каучукът и е пригоден за по-високи температури !
                                Ендурото и сексът не са шега работа !
                                -------------
                                Животът се измерва с броят на издишванията !

http://sixdayscrazyjob.com
                                http://crazy-job.com

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X