Аз сега да се похваля Взех си бендикса от магазина на Гоблин, за което му благодаря МНОГО. Покрай бендикса се оборудвах с 2 туби масло и охладителна течност на Максима. Сега остава и да ми се обадят от магазина за да ми кажат дали има лагери за окачването.
Добрата новина е за маен и за всички които имаха нервите да ме изтърпят да караме заедно(те си знаят защо)
Краси До: TEMA ЗА ХВАЛБИ "ТУК ДА СЕ ПОХВАЛЯ!"
Оооо страхотан машинка, честито, гледах лятото на морето такова, половин час неможах да откъсна очи от него. Колко струва ако не е тайна?
Не е тайна ест в бг този модел се продава на цена от 535лв,но от usa всичко е по евтинко,авиомоделизма е страхотно хоби и има страшно много почитатели както и на ендурото и мотокроса
Аз сега да се похваля Взех си бендикса от магазина на Гоблин, за което му благодаря МНОГО. Покрай бендикса се оборудвах с 2 туби масло и охладителна течност на Максима. Сега остава и да ми се обадят от магазина за да ми кажат дали има лагери за окачването.
Добрата новина е за маен и за всички които имаха нервите да ме изтърпят да караме заедно(те си знаят защо)
Честито!най после да огрее слънце и на твойта улица, няма вече бутанеееее.
Коментар