Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Търся си работа

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Търся си работа

Първоначално публикуван от Жоро Витлиемоф Преглед на мнение
    E да си на повече, да си на повечееее, колко повече? А семеен ли си ? А самостоятелен ли си ? Грабнал ли те е животът или всичко ти е на готово ?

Дичка сериозно седни и пресметни нещата които не си обмислил. Заплата = квартира + разходи за ток вода и телефон + храна + пътни разходи + джобни пари ( ако отидеш в София може да са ти нужни пари и за наркотици зависи в каква среда ще попаднеш ) Да не се обадиш на вашите да ти пратят пари за погасяване на дългове Като си от село не е ли по добре за тези два месеца да помогнеш нещо на вашите ? Знам че ти е трудно, но си мисля че с това дето си го намислил няма да ти стане по лесно. Само ще скочиш в някъкви филми " приятелство " дрън - дрън . Отдавна сиренето е с пари.
    Да, семеен съм, имам дете на 3 г., работя на две места и съм доволен от това което правя, от хората с които го правя и които изпълват живота ми. Нищо в него не ми е дошло на готово и не съжалявам за което.. та така. Мисли позитивно момче и вярвай в хората
    p.s. мисли и за образование и езици, все повече ще се цени това...
    Последно редактирано от emanuilis; 25-06-09, 21:33.
    Chevrolet Aveo, 1.2 - 4 х 4, почти
    „Ако Дракула беше веган, щеше да се казва - Брокула..."
    LZ1EMS

Коментар

Ей пич,щом ще идваш в София ако не намериш нищо до понеделник , звънни един телефон 0887917088, за 20-30лв на ден може и да измисли нещо кумеца ми, той има строителна бригада, но в момента е в Гърция и не мога да ти кажа нищо на 100%.
      П.П Ако си намериш нещо успех. За 20-25лв ще си намериш работа в строителството , можеш да бъдеш сигурен.
      Можеш да изгубиш, само това което не можеш да си купиш.

Коментар

Първоначално публикуван от Ivanov Преглед на мнение
        В общи линии имате приличен правопис. Не, че няма грешки в текстта, но не са фрапиращи.

Но .... май не знаете значението на всички думи, които ползвате.

Проверете какво означава думата във Вашето изречение, която е в червено и преценете дали е употребена правилно!

Точно поради волно или неволно написаните 3-4 хиляди лева, темата се развива във всякакви посоки.

Но както някой, някога е казал: "Език мой, враг мой!"
        Последно редактирано от Chinela; 26-06-09, 08:59.

Коментар

Мерси, Искрене! Ще запиша номера, и ще звънна, ако не се намери нещо.
          Пази душата си, не гумите!

Коментар

Di4kata,ако бях аз щях да му поискам 6000...8000 марки.и то без майтап-па да оди той да си се къпе в язовира...Знай,че безпаричието не е нищо в сравнение с това да загубиш гордостта си и да мразиш себе си..Иначе работа ще си намериш-на когото му се работи винаги има работа..
            P.S. Момчето не ще риба,иска въдица да си налови риба,така че не му пращайте по 5лв.
            [SIGPIC][/SIGPIC]0877368068 Зарие Дестанофф
            Всеки ден гледам "Отечествен фронт"...макар,че не го дават всеки ден...хъ-хъ.:|

Коментар

Приятел преди 2 години и аз мислех само за работа бях на 15 и работих на автомивка цяло лято...Трябваше ми време да осъзная, че време за работа има. Не пренебрегвай приятелите и не поставяй работата на 1 во място цял живот ще работиш. Гледай си кефа сега пък пари колкото има толко . Иначе бих те посъветвал за работа да погледнеш някоя автомивка взимат се хубави пари Успех !

Коментар

Голяма стегнация ей... От 5 дена съм в София, на какви ли не обяви не звънях, и братовчеда къде ли не звъня, и навсякъде искат да имаш поне 18г., иначе може и да се намери нещо.... Но така като гледам, скоро няма да се намери, доколкото разбрах, в момента работодателите освобождават работници, а не наемат.

Коментар

Di4kata, довършвам си къщата, на 6км. от Пловдив. Има двор за оправяне към 4декара. Маркучи за поливане, райграс, павета, камъни за местене, улуци и к'во ли не още, бе има работа за целия китайски народ. Може да се спи в къщата. За душ ще измислиме нещо... има 4 бани...не довършени. Ако не намериш нищо по добро за два месеца мога да отпусна едни 1000лв.
                  Фаровете за мъгла правят колата 2м по-дълга, 10г. по-млада и 200 коня повече.
                  Вальо. О888 557Ч7Ч
                  Silverado 1.3 i

Коментар

Първоначално публикуван от drukman Преглед на мнение
                    Di4kata, довършвам си къщата, на 6км. от Пловдив. Има двор за оправяне към 4декара. Маркучи за поливане, райграс, павета, камъни за местене, улуци и к'во ли не още, бе има работа за целия китайски народ. Може да се спи в къщата. За душ ще измислиме нещо... има 4 бани...не довършени. Ако не намериш нищо по добро за два месеца мога да отпусна едни 1000лв.
                    Дичка, ето това е "твоето" предложение.
                    Ако не приемеш предложението на Вальо, да знаеш, че не си сериозен и ще трябва да идвам до Девенци, да ти дърпам ушите.
                    Хващай пътя към Пловдивско и там си уреждайте трудовите взаимоотношения и задачите.
                    Успех.
                    proud founder of Anna Veith fan club Bulgaria
                    NISSAN Terrano II R20 2.7 TDi [A1 Rh+]
                    Заедно в борбата срещу злокачествените мозъчни тумори

Коментар

А ето я работата! Хайде Дичка казвай, че си почнал да заключвам темата!
                      Все, что делаешь, надо делать хорошо, даже если совершаешь безумство.
                      A2 (+)

Коментар

Дичка,

Аз са съжаление само със съвет мога да ти помогна в момента.

В живота ще срещнеш много черногледи хора. Хич не им обръщай внимание! Ти си знаеш какво искаш, а те да си приказват каквото искат!

Работа ще си намериш щом искаш да работиш. Моята дъщеря реши че ще отиде да живее в България преди месец и половина ... и започна работа на 1ви Юли ... сама си намери работата ... така че който търси намира ... даже и в тази криза. И моля отбележи, че заплащането и е 1/10 от това което получва тук, но щом си е наумила какво иска да прави и го прави (не знам на кой се е метнала такава твърдоглава ).

Така че в момента ти кариера няма да правиш на тези години ... прецени къде искаш да работиш и кое е по-важно в този етап на живота ти - колко пари изкарваш, къде живееш, дали имаш приятели и роднини наоколо, дали искаш да направиш нови приятели, дали искаш да се доближиш към културата от която си произлязъл (в случая на дъщеря ми), дали искаш да се запознаеш и сприятелиш с таква колоритна личност като Drukman (мисля това би си заслужавало може би приемането на неговата оферта, но от друга страна ще си сам в къщата :-)) и т.н. и т.н. ... и което мислиш че е най добре за теб го направи!

Успех!
                        Ти си това,на което се правиш, затова внимавай на какво се правиш! (Кърт Вонегът)

Коментар

Колега, може ли 1-2 дена да го обмисля, защото сега едно приятелче ми звънна за една работа, и ако не стане, ще приема работата. Дано да не съм те разочаровал с отговора си. Просто сега се прибирам от София, искам 1-2 дена да почина, и може пак да тръгвам.

Коментар

Дичка и аз поразпитах тук-таме и големия ти проблем е че не си нвършил 18г. Т.е. ако започнеш работа и те спипат от инспекцията по труда глобата(разбирай рушвета) за твоя работодател щи са солени и за това се дърпат(поне хората с които аз говорих).По принцип можеш да работиш и легално , но ще е на скъсен работен ден и съответно за без пари така че единствения ти шанс е да работиш нелегално (което изключва София и големите градове) та в тоя ред на мисли предложението на Вальо е перфектно-осигурена ти е квартира(което е голямо перо),няма как да ви хванат,а и парите не са лоши (трудно ще намериш сезонна работа на твоите години за повече от 500лв на месец).Помисли сериозно!
                            Последно редактирано от ЕМО; 06-07-09, 13:01. Причина: допълване
                            Това на снимката естествено не съм аз.Обикновено тия изпълнения ги правя без да искам!

"... ние ще направим това не защото е лесно , а защото е трудно! "
                            Джон Кенеди

Коментар

Дичка, бъди сигурен, че няма да изпуснеме сроковете за 2-5 дена. Аз не бързам.
                              Фаровете за мъгла правят колата 2м по-дълга, 10г. по-млада и 200 коня повече.
                              Вальо. О888 557Ч7Ч
                              Silverado 1.3 i

Коментар

Първоначално публикуван от Di4kata Преглед на мнение
                                От 5 дена съм в София, на какви ли не обяви не звънях, и братовчеда къде ли не звъня, и навсякъде искат да имаш поне 18г.,
                                Тук си много прав.И аз питах къде ли не и кой ли не... всички работодатели искат навършени 18 +договор,осигуровки и т.н. аз вече съм се отчаял... Желая ти Успех от все сърце

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X