Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Търся си работа

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Търся си работа

Здравейте, колеги! Знам, че може би е малко тъпо да пускам такава тема, но ако някой може да ми помогне, ще съм му много благодарен!
    Извинявам се, ако темата не е за тук или за където и да е! Ако модераторите решат, нека да я изтрият! Здраве да е !

Търся си работа! Казвам се Данаил, на 17г. съм, 172см., от гр. Червен бряг, здраво и яко момче съм. Мога да върша всякаква тежка работа! Уча ресторантьорство и хотелиерство, и туризъм. Нямам никакъв стаж в тази област. Работата няма значение в кой град е, разполагам с летния сезон до 15 септември. Работил съм до сега предимно по строежи. Знам, че работата се е затегнала много и няма работа, но аз съм длъжен да ви попитам, тъй като от питане глава не боли!

Ако имате въпроси, тук или на ЛС.
    Пази душата си, не гумите!

До: Търся си работа

Няма за какво да се извиняваш!!! Това че си търсиш работа на тези години е похвално.
    Лошото е, че и аз съм на този хал от доста време и не мога да ти помогна директно.
    Последно редактирано от cveti; 04-07-09, 12:45.

Коментар

За съжаление не мога да ти предложа нещо..
      обаче..

Друже!!!

шапка ти свалям за това, че не се свениш от труда

и ..

и дори да не си намериш работа днес, утре ще си намериш мястото, на което да тежиш..

и там ще тежиш така, че като станеш на дърти години, ще си ЧОВЕКА, дето знае и може всичко..
      а това е стоиност, вярвай ми!

изключително ми хареса това, което си предложил от себе си.

стискам ти палци - ти ще успееш

малко са тия момци, в това гадно време и с тези объркани ценности.

искрено ти желая успех.

Здрав бъди, и оптимист!!!

Коментар

Браво Дичка ти си пич без грешка!
        Сигурен съм че ще си намериш мястото в живота,и съм сигурен че ще намериш работодател който ще те цени и ще ти дава заслужена заплата и уважение.Бъди сигурен че са малко хората които работят с желание.Повечето гледат да отбият номера,а това си личи и всичко се отразява.
        Аз с удоволствие бих те взел на работа при мен в гората ама ме удари кризата и май ще отивам я в сивата я в черната икономика,по добре да си по далече от мен.
        Успех момче!!!!!!!!

Коментар

Eeeee Дичка, ако всички дето написаха и ще напишат " Браво Дичка " ти дадат по 5 лева, щеше да си напред с материала. Ама уви няма. Ще трябва да се задоволиш само с браво . Свиквай и за напред да е така . Имам в предвид като се хванеш на работа да ти казват браво, но с празна ръка, а ако имаш и някой лев да дадеш дето си работил цена няма да имаш. Тези дето много работят и се хвърлят напред с главата, май си навличат само гнева и омразата на колегите си. Сега е модерно да се скатаваш.
          Ама знам защо още нямаш предложение за работа. Пропуснал си да напишеш колко килограма тежиш.
          Последно редактирано от Жоро Витлиемоф; 24-06-09, 22:30.

Коментар

Уф, не отчайвайте момчето, къде да намери работа в тзи северозападнала България? Мислил ли си да се изнесеш нанякъде? Разрешение от инспекция по труда? Все малки камъчета за които трябва да се мисли, успех и от мен.
            Най обичам да ми обясняват как няма да стане!

Коментар

Не се отчайвам въобще! Всеки който ме познава, знае че като си наумя нещо го правя, а и не съм мързелив. Винаги са ме хвалели всички! След няколко дена заминавам за София да търся работа, ако намеря... намера, ако пък не ще прибегвам към други градове.

Г-н Витлиемоф, не всичко е пари! Вярно, че днешно време са най-важното, но за мен най-важното са приятелите и тяхното уважение. Защото, ако стане нещо мога да разчитам единствено на тях, парите няма да ме подкрепят, и да ми дадат надежда! Пари се изкарват, приятели трудно се печелят!

Г-н Джартов, много съм сръчен с резачката да знаете . Дано само да не сте горски, тогава не съм сръчен Иначе, това ми е нещо като хоби, тежка работа, но пък много ми харесва и съм работил такава работа!
              Мерси много на всички за подкрепата, а това колко килограма съм - 72кг.!
              Ако все пак има нещо, пишете.

Коментар

Колко очакваш да спечелиш за лятото? Имам нещо в предвид.
                Фаровете за мъгла правят колата 2м по-дълга, 10г. по-млада и 200 коня повече.
                Вальо. О888 557Ч7Ч
                Silverado 1.3 i

Коментар

Момче парите лятото са на морето ,заплащането е добро.Отиди и бробвай.Все пак успех ...
                  0887 526 564/ 0897 933 755 /

Коментар

Първоначално публикуван от lyubo73 Преглед на мнение
                    Момче парите лятото са на морето ,заплащането е добро.Отиди и бробвай.Все пак успех ...

Беше. За Златните е късно, а около Свободния университет и Ален мак хората напускат защото не им дават заплатите от 2 месеца.
                    За заеми и кредити поискани от лица с които нямам кръвна връзка не отговарям.

Работя бързо, евтино и качествено. Можеш да избереш две от трите опции.

Коментар

Първоначално публикуван от Di4kata Преглед на мнение
                      След няколко дена заминавам за София да търся работа, ако намеря... намера, ако пък не ще прибегвам към други градове.
                      Дичка,
                      Остави телефон за контакт. На летището наемаха сезонно преди няколко години за товаро-разтоварителна дейност и мисля че беше добро заплащането. За това мога да проверя днес към края на работния ден.

Другото което можеш да направиш е да питаш по заведенията за барман или сервитьор. Разбрах че нямаш опит в тази свера - така ли е? И за това мога да питам на няколко места дали си търсят и дали биха взели без опит.

Коментар

Първоначално публикуван от Di4kata Преглед на мнение

... но за мен най-важното са приятелите и тяхното уважение. Защото, ако стане нещо мога да разчитам единствено на тях, парите няма да ме подкрепят, и да ми дадат надежда!

а това колко килограма съм - 72кг.!
                        .
                        Видя ли написа килограмите и предложенията леко полеко започнаха.
                        Иначе за приятелите не си прав. Тези дето ги разправяш, ги има само в ученическите години, когато всичко е шапка на тояга. След това важи лозунгът: " За какво са приятелите, освен да ти изпият и изядът парите и да ти нае*ат жената " Запомни го това и след 10 години ми се обади пак.
                        И незабравяй към краят на лятото да пуснеш тема " Как ме прецакаха с парите "
                        Съжалявам Дичка, но това е суровата действителност.

П.П. Казвал съм ти и преди. Ако още веднъж се обърнеш към мен с Г-н, ще ти дам картон .

Коментар

Дичка, при мен в мойто село има работа по бригади. Аз лично съм на 16 и ако искаш ще измислиме нещо да бачкаш с мен, аз почвам от неделя.

пП. От с.Рударци съм. Пернишко. Пиши по скайп, има го в профила !

ПП.2
                          OffRoad-a - за някои е страст, за други хоби, за трети професия, а за мен - начин на живот !!!

Коментар

Не очаквам да спечеля милиони, а някакви пари колкото да не съм капо цяло лято. Каквото и да изкарам ще знам, че съм си ги изкарал аз, а като ги харча и ще е по-сладко.
                            Благодаря Ви, колеги!

Добре, извинявай Жоро! Все пак, не се познаваме, не сме на една възраст за да ви наричам така. Но, щом е така, няма проблем!

Телефона ми е: 0883/545-988
                            Скайп: npofesopa

Поздрави, Данаил!

Коментар

Дичка,
                              Жоро е много прав...и мъдър.
                              Ти имаш енергия и желание да рабогиш...каквото и да е , на някаква си цена.Бих ти пратил и повече от пет лв....вместо браво, но ще си позволя да ти кажа нещо:
                              ...научи се да правиш нещо добре - само едно нещо, но добре , максимално добре!!! - и учи език , когато се почувстваш добър в това което можеш .....отиди в нормална страна, там да си продаваш труда и здравето.
                              Тук останеш ли , ще ти остане мъдростта на Жоро...и изгубеното време и години в лутане и празни надежди.

.....това е от мен.Мисля си , че ако се замислиш ...ще разбереш думите ми.
                              СИЛНИТЕ КРАДАТ ОТ ЧУЖДИ ДЪРЖАВИ, СЛАБИТЕ - ОТ СВОЯТ НАРОД !

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X