Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Търся си работа

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Търся си работа

Е не, нали и мен малко трябва да ме устройват условията...
    Пази душата си, не гумите!

Коментар

Първоначално публикуван от Di4kata Преглед на мнение
      Е не, нали и мен малко трябва да ме устройват условията...
      С такива очаквания си сигурен контингент на Социалното министерство.

Коментар

Само ще ти кажа успех.3-4 хиляди лева на месец няма как да си докараш по никакъв начин.Аз работех до скоро и ми плащаха по 60 лева на ден да карам бобкат,ама се прецакаха работите,иначе беше доста доволно заплащането по 60 кинта на ден

Коментар

Първоначално публикуван от galev_90 Преглед на мнение
          Само ще ти кажа успех.3-4 хиляди лева на месец няма как да си докараш по никакъв начин.Аз работех до скоро и ми плащаха по 60 лева на ден да карам бобкат,ама се прецакаха работите,иначе беше доста доволно заплащането по 60 кинта на ден
          То че има има, ама трябва някой Харвард или Йеил да помогнат.

Коментар

Темата май приключи. Май и трябва ново име: Търся си работа за 3-4000 лв..
            Дичка ти си страшно хлапе. Още от самото начало те заподозрях .
            Ти си от типа хора търсещи съжаление от другите. Постоянно търсиш възхвала . В крайна сметка знаеш ли какво искаш Ориентирай хората, за да могат да ти помогнат, ако изобщо търсиш помощ.
            Ако намериш работа на която да плащат 4000 лв . брой ме и мен, а аз ще ти предостъпя половината от моята заплата.

Коментар

Първоначално публикуван от Жоро Витлиемоф Преглед на мнение

Темата май приключи. Май и трябва ново име: Търся си работа за 3-4000 лв..
              Дичка ти си страшно хлапе. Още от самото начало те заподозрях .
              Ти си от типа хора търсещи съжаление от другите. Постоянно търсиш възхвала . В крайна сметка знаеш ли какво искаш Ориентирай хората, за да могат да ти помогнат, ако изобщо търсиш помощ.
              Ако намериш работа на която да плащат 4000 лв . брой ме и мен, а аз ще ти предостъпя половината от моята заплата.
              Много си правИ аз рядко бъркам в преценката си...

Коментар

ОК - евентуално може да се навия за 3 000 лева, като в тая цена влизат и материалите, НО не на месец, а като приключите къщата. Аз смятах материалите - под 2000 лв. с транспорт, храна, бензин и всичко. Смятах да го правя сам или с приятели докато си почивам и ходя за риба вечер и сутрин, което най-вероятно и ще направим, но като каза, че търсиш работа реших да помогна.Между другото темата е http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...ad.php?t=40505, и ако има желаещи да се включат, къщата е отворена се ползва от който поиска като заслон. Малко помощ за стягането и никога не е излишна.
                Ако не свършва добре, значи не е свършило!
                0888 315 794
                LZ1UPI
                A1 (Rh+)

Коментар

Ах момче младо,хобаво че ти се работи амамаи нещо много малко искаш беее ..Не можах да разбера дане би тия пари да ги искаш аванс а ко ша каиш??
                  Най-добре е да имаш богати приятели!!!
                  Ако не ти дадат, барем няма да ти искат!!!

Коментар

Абе аз почнах сериозно темата, ама както и да е. Някой подхождат сериозно, други не чак толкова, но както и да е! Незнам за подигравка ли ме имате? Я по-добре я заключете, мерси за помоща! Необичам да ме базикат, ако някой има нещо сериозно предложение или някак може да помогне да каже, ако не... благодаря, неискам някой да ми казва какво мога, какво немога и най-вече, че ТЪРСЯ СЪЖАЛЕНИЕ.... Моля, да не се обиждаме, неискам на никой съжалението или да ми дарявате пари! Неразбирам, защо ми вдигате нервите?! Както казах, ако ще ми превръщате темата в общ чат с цел подигравка, моля модераторите да я заключат. Това не се случва за пръв път! Пускал съм и предишни теми, уш да питам, и в един момент така извъртате темата, че няма на къде! СТОП, моля!

Коментар

Големият ми син от 16 годишен работи по хотелите на Златни за по 400-450 лв на месец. Малкия от тая година за по 10 лв на ден, а е на 15... Лятото има работа по морето. Ще пообиколиш 2-3 дена и ще намериш. Ако не си претенциозен.
                      ПП. Ако някой чуе за работа за по 3-4000 лв на месец...да свирка. Зарязвам флота и идвам веднага. Аз откога ги чакам тея европейски заплати. Квалификации и дипломи имам бол. Не съм осъждан, не съм следствен, ДАНС са ме проверили за доходи, имам достъп до ниво "строго секретно", ръцете ми не са в г.....а.

Коментар

....Необичам да ме базикат, ако някой има нещо сериозно предложение или някак може да помогне да каже, ако не... благодаря, неискам някой да ми казва какво мога, какво немога и най-вече, че ТЪРСЯ СЪЖАЛЕНИЕ.... Моля, да не се обиждаме, неискам на никой съжалението или да ми дарявате пари! Неразбирам, защо ми вдигате нервите?! Както казах, ако ще ми превръщате темата в общ чат с цел подигравка, моля модераторите да я заключат. ...
                        В общи линии имате приличен правопис. Не, че няма грешки в текстта, но не са фрапиращи.

Но .... май не знаете значението на всички думи, които ползвате.

Проверете какво означава думата във Вашето изречение, която е в червено и преценете дали е употребена правилно!

Коментар

Аз все пак мисля, че Дичката е написал тия 3-4 хил., като майтап. Дайте все пак да се придържаме към темата му. Ако някой има кво да му предложи, да пише тук, да му се обади или на лично. Казвате му кво трябва да се прави, условия, квартира, заплащане и това е. Ако се разберете добре, ако пък не здраве. Иначе Дичка ако не е било майтап тва за парите и аз съм кандидат за тая заплатка. Юрист, много добър английски, международни изяви, бачкал съм и доста физическа работа/примерно товарене на дърва за огрев/, карал съм такси и така нататък
                          Последно редактирано от marin199; 25-06-09, 21:08.
                          http://forum.offroad-bulgaria.com/%5...g%20%5B/img%5DFreelander 1.8, 16 v

http://ftp.domainbg.com/stojan/Pictures/banner2.jpg
                          http://ftp.domainbg.com/stojan/Pictu...rget=_blank%3E

Коментар

Разбира се, че е майтап! Невиждам кой нормален човек, ще го приеме на сериозно. Ставаше на въпрос, че неочаквам някаква работа за 3-4 хиляди лева, а скромно заплащане от 20-25лв. на ден, това ме устройва! Но както и да е , ако има нещо, пишете или ми оставете телефон, аз ще ви се обадя.

Коментар

Защо сте обърнали темата с главата надолу незнам

"Диче, кажи какви пари очакваш за строителна работа. Можеш ли да работиш сам (или с помощник избран от теб) и надалеч от цивилизацията (разбирай с ток от генераторче и вода от туби и на 8 километра от най-близкото населено място)? При тия условия да бъркаш и лееш бетон, да сменяш покрив и да се къпеш в язовира? Ако отговориш правилно на посочените по-горе въпроси съм ти измислил нещо "

"Такаа, значи:
                              1-во: Сам или не, това зависи от работата!
                              2-ро: на далеч от цивилизацията не, но 8км не са много!
                              3-то: Ако генераторчето произвежда достатъчно ток - Да, за водата - Да, сам да бъркам и лея бетон? Неразбирам от покриви колега! А да се къпя в язовира няма проблем.

НООО, така като гледам сигурно трябва да ми предложиш 3-4 хиляди лева на месец при тези условия "

И аз ако бях също първично и закачливо бих отговорил така,ест не очаква това заплащане то е ясно...а просто очаква отговор за тези къртски условия какво ще получава.Все пак той си решава кое го устройва и кое не......И веднага страаааашните нападки,че искал да работи за 3000-4000лв,браво бе големи мъже сте бива ли така към едно хлапе....

Успех!!

Коментар

Разбира се, че е майтап! Невиждам кой нормален човек, ще го приеме на сериозно. Ставаше на въпрос, че неочаквам някаква работа за 3-4 хиляди лева, а скромно заплащане от 20-25лв. на ден, това ме устройва! Но както и да е , ако има нещо, пишете или ми оставете телефон, аз ще ви се обадя.
                                Имам приятел в Ловеч, който се занимава с дърводобив и май споменаваше нещо за работна ръка. Ще го питам и ако има нещо ще пиша, също ако в разговори изпадне нещо.

Успех.
                                http://forum.offroad-bulgaria.com/%5...g%20%5B/img%5DFreelander 1.8, 16 v

http://ftp.domainbg.com/stojan/Pictures/banner2.jpg
                                http://ftp.domainbg.com/stojan/Pictu...rget=_blank%3E

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X