Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Търся си работа

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Търся си работа

Разбира се, че разбирам! Не успорвам думите му! Но, неможе всички да сме учени! Аз не съм от тези, неискам да работя като някакъв плъх, и по цял ден да седя на едно място и да подписвам документи. Аз съм момче от село, и това не ми в кръвта. Затова и неискам някаква счетоводна работа, аз казах какво предлагам, сега като нестава..., нестава! Здраве да е!

Поздрави, Данаил!
    Пази душата си, не гумите!

Коментар

Първоначално публикуван от pe4en Преглед на мнение
      Жоро е много прав...и мъдър.
      .
      E чак пък мъдър, не. По скоро трезво гледащ на нещата или други биха казали черноглед. Но поправете ме ако не съм прав.

А за да не бягам от темата: Дичка успех с търсенето на работа. Като се видим, ще ти дам 5 лв. Аз лично бих си изживял детските ( младежките ) години. Животът е пред теб, ще имаш достатъчно време да работиш.
      И да знаеш, че който ти каже че парите не са всичко те лъже. Здравето не е здраве, когато нямаш пари да си го купиш. И винаги се старай да имаш в умерени количества, защото тези с многото неспят спокойно, тези с прекалено малкото също

Коментар

На "Златни пясъци" работи ли ти се ? Имам приятели със заведения там и обещаха да ти потърсят нещо ( може и да не намерят , но поне ще опитаме ). Предполагам , че нямаш къде да спиш около Варна и затова им зададох задача работата да е с осигурена квартира .
        Ако излезе нещо ще ти звънна .Поздрави .
        ‎По 2 литра са само млякото и сока !
        WJ 4.7

Коментар

Дичка,
          Ти имаш енергия и желание да рабогиш...каквото и да е , на някаква си цена.Бих ти пратил и повече от пет лв....вместо браво, но ще си позволя да ти кажа нещо:
          ...научи се да правиш нещо добре - само едно нещо, но добре , максимално добре!!! - и учи език , когато се почувстваш добър в това което можеш .....отиди в нормална страна, там да си продаваш труда и здравето.
          Тук останеш ли , ще ти остане мъдростта на Жоро...и изгубеното време и години в лутане и празни надежди.

.....това е от мен.Мисля си , че ако се замислиш ...ще разбереш думите ми.
          Така е в малко по-далечна перспектива...
          Дичката, обаче иска да живее в реално време - тук и сега (засега)...
          "Eсли говно присыпать пудрой, мы получим говно, присыпанное пудрой."

Коментар

Оффф Дичка за барман или сервитьор не търсят хора.
            За товаро-разтоварителна дейност по летището:
            Swiftport или Летище София - трябва да се потърсят координати и да се пита дали в момента набират хора. Потърси в интернет, на мен на работа са ми блокирани подобни сайтове Влез в сайта на Летище софия изнамери телефони и звъни. Хамалска работа - мъкнеш тоя кашон от т.А до т.Б не е лека, но си плащат хората и това е. За сезонна работа е екстра.

Както виждам доста "съвети" и "акъли" ще получиш в тази тема, но хубаво е че знаеш какво искаш за момента. Аз работя от 15 годишна. Всяко лято бачках като сервитьорка. Срамна работа няма. Успех ти желая

Коментар

Благодаря, на всички ви колеги!
              Stank
              ,благодаря ти много! Ако се намери нещо само кажи, ще хвана влака колкото може по-рано!
              marlqnda, благодаря ти! Ще поразгледам, ще звънна и така. Пък ще видим какво ще стане

Шапка ви свалям, дори не ме познавате, а веднага се включихте да ми помагате . Знам, че днешно време е така - "За благодаря и мерси, не ме търси!", едва ли с една благодарност ще мога да ви се отплатя, но... с това разполагам.
              Моля ви, не се набутвайте да ми звъните, само оставяйте телефони, ако изкочи нещо, аз ще ви звънна! Мерси!

Поздрави, Данаил!

Коментар

Първоначално публикуван от Жоро Витлиемоф Преглед на мнение
                Иначе за приятелите не си прав. Тези дето ги разправяш, ги има само в ученическите години, когато всичко е шапка на тояга. След това важи лозунгът: " За какво са приятелите, освен да ти изпият и изядът парите и да ти нае*ат жената " Запомни го това и след 10 години ми се обади пак.
                И незабравяй към краят на лятото да пуснеш тема " Как ме прецакаха с парите "
                Съжалявам Дичка, но това е суровата действителност.
                Дичка,
                Ти имаш енергия и желание да рабогиш...каквото и да е , на някаква си цена.Бих ти пратил и повече от пет лв....вместо браво, но ще си позволя да ти кажа нещо:
                ...научи се да правиш нещо добре - само едно нещо, но добре , максимално добре!!! - и учи език , когато се почувстваш добър в това което можеш .....отиди в нормална страна, там да си продаваш труда и здравето.
                Тук останеш ли , ще ти остане мъдростта на Жоро...и изгубеното време и години в лутане и празни надежди.

.....това е от мен.Мисля си , че ако се замислиш ...ще разбереш думите ми.
                Не бих желал да коментирам много... ще кажа само, че съм на доста повече от двадесет и седем години (17 +10?) и все още мисля като момчето. Кураж и... не губи никога ,,светлината в очите си". ("I Never Thought That You’d Lose That Light In Your Eyes"). Рано или късно ще бъдеш оценен за това което си, от когото трябва...
                Chevrolet Aveo, 1.2 - 4 х 4, почти
                „Ако Дракула беше веган, щеше да се казва - Брокула..."
                LZ1EMS

Коментар

[QUOTE=emanuilis;778978]... ще кажа само, че съм на доста повече от двадесет и седем години (17 +10?) и все още мисля като момчето.QUOTE]

E да си на повече, да си на повечееее, колко повече? А семеен ли си ? А самостоятелен ли си ? Грабнал ли те е животът или всичко ти е на готово ?

Дичка сериозно седни и пресметни нещата които не си обмислил. Заплата = квартира + разходи за ток вода и телефон + храна + пътни разходи + джобни пари ( ако отидеш в София може да са ти нужни пари и за наркотици зависи в каква среда ще попаднеш ) Да не се обадиш на вашите да ти пратят пари за погасяване на дългове Като си от село не е ли по добре за тези два месеца да помогнеш нещо на вашите ? Знам че ти е трудно, но си мисля че с това дето си го намислил няма да ти стане по лесно. Само ще скочиш в някъкви филми " приятелство " дрън - дрън . Отдавна сиренето е с пари.

Коментар

Жоро, с пари е това сирене, само че аз сирене не ям, така че няма да се метна!

Коментар

Първоначално публикуван от Di4kata Преглед на мнение
                      Жоро, с пари е това сирене, само че аз сирене не ям, така че няма да се метна!
                      Дичка и аз сам твоя хал на обектите пално работа аз поне там си прекарвам лятото

Коментар

Диче, кажи какви пари очакваш за строителна работа. Можеш ли да работиш сам (или с помощник избран от теб) и надалеч от цивилизацията (разбирай с ток от генераторче и вода от туби и на 8 километра от най-близкото населено място)? При тия условия да бъркаш и лееш бетон, да сменяш покрив и да се къпеш в язовира? Ако отговориш правилно на посочените по-горе въпроси съм ти измислил нещо
                        Ако не свършва добре, значи не е свършило!
                        0888 315 794
                        LZ1UPI
                        A1 (Rh+)

Коментар

Такаа, значи:
                          1-во: Сам или не, това зависи от работата!
                          2-ро: на далеч от цивилизацията не, но 8км не са много!
                          3-то: Ако генераторчето произвежда достатъчно ток - Да, за водата - Да, сам да бъркам и лея бетон? Неразбирам от покриви колега! А да се къпя в язовира няма проблем.

НООО, така като гледам сигурно трябва да ми предложиш 3-4 хиляди лева на месец при тези условия

Коментар

НООО, така като гледам сигурно трябва да ми предложиш 3-4 хиляди лева на месец при тези условия [/QUOTE]
                            Беше ми много симпатичен, ама сега изби рибата.

Коментар

Първоначално публикуван от Di4kata Преглед на мнение
                              ... НООО, така като гледам сигурно трябва да ми предложиш 3-4 хиляди лева на месец при тези условия
                              Шегаджия
                              2010 CRF 250 R

Коментар

Първоначално публикуван от upi Преглед на мнение
                                Диче, кажи какви пари очакваш за строителна работа. Можеш ли да работиш сам (или с помощник избран от теб) и надалеч от цивилизацията (разбирай с ток от генераторче и вода от туби и на 8 километра от най-близкото населено място)? При тия условия да бъркаш и лееш бетон, да сменяш покрив и да се къпеш в язовира? Ако отговориш правилно на посочените по-горе въпроси съм ти измислил нещо
                                Дичка не се надувай, приеми предизвикателството Вземаш си едно аверче - стягате се, свършвате за 2 седмици, прибирате си надницата и тва е.
                                Хората си плащат за къмпинг с тези условия, а на теб ще ти дават пари. На всичкото отгоре и язовир си имаш - е*си якото. За 8те км. до цивилизацията - че ти в София на колко км. си мислиш че ще ти е работното място???
                                колега upi казвай оферта и вземаш ли жени

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X