Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Не карайте на 23 и 24 май.

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Не карайте на 23 и 24 май.

Първоначално публикуван от ЕМО Преглед на мнение
    Колега,явно четеш през ред! Евгени съвсем ясно е казал , че неговото мнение не се отнася за парковете(и аз съм абсолютно съгласен с него),а от територията на България парковете са една съвсем малка част,но това не пречи на туристите да гледат на всяко място на което е покарало дърво като на тяхна изконна и лична собственост!!! Само , че и ние сме хора като тях,а също така сме и българи и имаме същите права върху Родината си като тях.
    А за боклуците имаш много здраве! Освен постоянната група с коята карам съм карал и с доста хора от форума и винаги ми е правило впечатление ,че си събират дори и фасовете...
    Що се отнася до вредата за природата,съм го казвал и пак ще го кажа-една виетнамка на дърварите нанася поражения сто пъти по-големи от един мотор(изобщо не съм съгласен с това че моторите ровят почвата невъзстановимо).Същото се отнася и за машините които зареждат хижите...А и много рядко караме по трасета по които не е минавал никой преди нас.
    Иначе съм съгласен с инициативата.Браво на Витилиемов за подсещането.

Евала колега.Много добре му отговори на господин XNS.
    MITSUBISHI MONTERO 3.0 V6
    (А1+)
    О877ООО98О

Коментар

Да се съобразяваме с какво?
      Да почти всички сме карали в национални паркове но и повечето отдавна не го правим, аз лично гледам да съм по далече из чукарите, но да се правя зорлем на Майка Тереза като пича от по-горните постове или пък с туристите на 23 и 24 май, нема да стане ако ще и да ме разпнат тука. Това означава да си изкривя душицата, който иска да се съобразява да го прави, от мен червените точки. Много толерентни ще се извъдим било то към политици, чиновници а бе към по-голямата част от държавния апарат що не и към туристите, само че вече съм сколонен да го правя когато видя и другата страна да го прави.
      Съвеста ми е чиста, просто защото не я използвам.

Коментар

Хей колеги стига сте се ядосвали.....На 23 и 24ти има балове я да возим там някои баладжия така по малко щети ще нанесем от вредните емисии на автомобилите и може пък някои да го оцени .
        Не е важно какво караш, а как го караш !

Коментар

Първоначално публикуван от Жоро Витлиемоф Преглед на мнение
          Така. Молбата ми е да спрете да се дракате. Познавам много моторджии, които не ги бърка къде ще си изхвърлят боклука. Пак ви казвам има свестни и от двете страни, както и гнили ябълки също от двете страни.
          Айде да уважим свестните, поне не празника им.
          Жоро е прав , аз лично не съм карал от 2 седмици и ще имам възможност на 24 , но няма да карам, за да уважа и другите любители на природата

Колеги искам да питам , дали някаде и някога на ендуро събор е имало туристи и разни природозащитници , да се пречкат докато си правим кефа на точно означената дата и място ? Бъдете колегиялни ! Пък като видите някаде арматурно желязо вземетего, ако е възможно и го изхвърлете в кофа за боклук . Аз лично съм правил така мнозина пъти Или пък като има препятствие на пътя (кашон , голям камък и тн ) и всички го заобикалят с риск за живота на себеси и на другите , аз спирам избутвамго в страни или го слагам в багажника . Природата в България си е наша и трябва да си я пазим
          http://ftp.domainbg.com/CECO_KANGOTO...%20EGOISTE.bmp

Коментар

До колкото разбрах,вчера колега е отнесъл доста солен акт,карал е в района на Златните Мостове на Витоша.

Коментар

Първоначално публикуван от zloster Преглед на мнение
              До колкото разбрах,вчера колега е отнесъл доста солен акт,карал е в района на Златните Мостове на Витоша.
              Е, после аз съм виновен, защо съм казал да не карате.

Коментар

До: Некарайте на 23 и 24 май.

Първоначално публикуван от jimmy Преглед на мнение
                Не..за всичко си прав, само не е и за парковете. Не само, че вредата е много по-голяма от колкото си мислиш, ами е и абсолютно незаконно да караш в парк. Всъщност има толкова много други места за каране, че просто е безмислено.

Браво на Жоро Витлиемоф за темата.
                ..всъщност ..има толкова много други незаконни неща...
                Kawasaki KDX 220 R (Jabcho tuning)>Gas Gas EC300>Beta 300RR

Коментар

Активност за темата

Свий

Тук са 2 потребители онлайн. 0 потребители и 2 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                X