Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Не карайте на 23 и 24 май.

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Не карайте на 23 и 24 май.

Колеги, на 23 май е денят на парковете. Това ще рече,че в този ден ще е пълно с туристи навсякъде. Не са изключени и мероприятия организирани от парковите служители. Желателно е в този ден да не се кара, за да се избегне сблъсакът с туристите. Нека не сме трън в очите още от самото начало на сезона.

До: Некарайте на 23 и 24 май.

Нека да се включим в почистването на парковете,така няма да имаме време за каране.А може и с моторите да отидем до парка,така ще видят че и ендуристите мислим за природата.

Коментар

Първоначално публикуван от penioprimorsko Преглед на мнение
      Нека да се включим в почистването на парковете,така няма да имаме време за каране.А може и с моторите да отидем до парка,така ще видят че и ендуристите мислим за природата.
      Много добра идея!
      [COLOR=RoyalBlue][I][IMG]http://www.pro-manuals.com/images/yamaha_logo-small.gif[/IMG] [COLOR=RoyalBlue]YZ250F 2005[/COLOR][/I][/COLOR]

Коментар

Първоначално публикуван от flashMX Преглед на мнение
        Много добра идея!
        Напротив. Това е най лошата идея, да се отиде с мотор в парка. За почистването, става.
        Има разни планинарски сайтове, подобни на нашият форум. Там туристите обсъждат терени маршрути и подобни, както ние в нашият форум. Разберете, че когато стане дума за мотор , ATV или подобни става война. Изобщо не сме на почит.
        Още един път приканвам. Некарайте на тези дати, ако неискате да ви гледат на кръв. Даже може и някой акт да отнесете.

Коментар

До: Не карайте на 23 и 24 май.

Разбрано.Отиваме с колите(ако има асфалт),торбите за боклука и с някой и друг приятел да помага(може и приятелка).

Коментар

Първоначално публикуван от Жоро Витлиемоф Преглед на мнение
            Напротив. Това е най лошата идея, да се отиде с мотор в парка. За почистването, става.
            Има разни планинарски сайтове, подобни на нашият форум. Там туристите обсъждат терени маршрути и подобни, както ние в нашият форум. Разберете, че когато стане дума за мотор , ATV или подобни става война. Изобщо не сме на почит.
            Още един път приканвам. Некарайте на тези дати, ако неискате да ви гледат на кръв. Даже може и някой акт да отнесете.
            Имах предвид само частта: "Нека да се включим в почистването на парковете,така няма да имаме време за каране."
            [COLOR=RoyalBlue][I][IMG]http://www.pro-manuals.com/images/yamaha_logo-small.gif[/IMG] [COLOR=RoyalBlue]YZ250F 2005[/COLOR][/I][/COLOR]

Коментар

Много добра идея,пълно е със счупени калници и гардове.Това съшто е причина да не ни обичат.Можем спокоино да си събираме частите след инцидент.

Коментар

Добре да попитам и аз до кога ще трябва да се съобразявам с туристи ,ловждий и темподобни гората е толкова на туристите колкото е и моя всички живеем в една държава и гората ни е обща и аз по никакъв начин няма да ходя да чистя на туристите боклуците само за да им доказвам ,че съм гаден и по ниско стоящ в правото на ползване на парковете едндурист и те да си хвърлят а пък ние за да им се натегнем ще им почистим а що не се съберат всички туристи така дружно да ме хванат за к..... Според мен еднинственото замърсяване което оставя моя мотор е каучука от гумите нито ям вафли нито кроасани оган не паля и пържоли в гората не пека така,че ако някой знае каде ще има така повечко туристи на едно място в неделя нека каже от отдавна ми се иска да си организираме един масов бой.Вече в всеки двор мотор,атв,или джип ама пречим на туристите не може да се кара там да не споменавам ,че полувината туристи имат и джипове и са се катерили с тях каде лим не но ние пак им пречим а туристите в общи линйи са две или повече бабички които полувината са забравили да умрат а другата полувина са последен сезон какво правят в гората не ми е ясно.Така ,че аз на гадни туристи боклуците няма да събирам единственото което ще направя е да мина по бавно покрай тях първо за да не згазя някой второ за да се опитаме да се разминем като хора и трето за да не ми се налага да се връщам прекалено много ако все пак реши да се дърви някой.

НЕ ВСИЧКИ ТУРИСТИ СА ТАКИВА повечето са супер разбрани поздравяват ни и ни се радват в много от случай те даже спираме да си говорим или да ги питаме за някоя нова посока даже имаше случай в който две баби ни помолиха да ги закараме до заслон синята стрела над Железница ,че им дошал много баира има и такова случай в които някой превъзбуден от групата който е по в началото си боксува безпричинно и пръска с кал и вдига прах и после го отнасят останалата част въпреки,че доста сме водили разговори как и с каква скорост се минава покрай туристи има и издънки всички останали туристи смятат гората за тяхна собственост и им пречи всичко което на се движи пеша.
                Honda crf450x Nissan patrоl y260 RB25DET
                Honda doninator 650 4RUNNER 5gen limited

Sofrace Offroad Team

Коментар

Първоначално публикуван от evgeniml Преглед на мнение
                  Добре да попитам и аз до кога ще трябва да се съобразявам с туристи ....
                  Не..за всичко си прав, само не е и за парковете. Не само, че вредата е много по-голяма от колкото си мислиш, ами е и абсолютно незаконно да караш в парк. Всъщност има толкова много други места за каране, че просто е безмислено.

Браво на Жоро Витлиемоф за темата.

Коментар

Първоначално публикуван от jimmy Преглед на мнение
                    Не..за всичко си прав, само не е и за парковете. Не само, че вредата е много по-голяма от колкото си мислиш, ами е и абсолютно незаконно да караш в парк. Всъщност има толкова много други места за каране, че просто е безмислено.

Браво на Жоро Витлиемоф за темата.
                    За парковете добре но за всички останали гори Плана и Лозанска планина какви паркове са ,че врът от туристи ,че и на бой налитат чак?

Sofrace Offroad Team

Коментар

Браво Жоре! Супер е, че ни подсещаш за такива мероприятия! Да оставим туристите да си празнуват празника!
                      КЕФА ЦЕНА НЯМА! Борис Кърчев

Коментар

Първоначално публикуван от evgeniml Преглед на мнение
                        За парковете добре но за всички останали гори Плана и Лозанска планина какви паркове са ,че врът от туристи ,че и на бой налитат чак?
                        Ми като им се яде бой - бой...

Коментар

То е разбираемо, че не ни обичат. Според мене има защо...ако си отишъл с децата на Витоша на излет и си вървиш по панорамната пътека, по счупните мостчета , между следите от грайфери и изведнъж ти минат 15 мотора и 10 АТВ-та с 80, едва ли някой би бил много щастлив и то след като цяла седмица ти бучат на главата в София и дишаш вредни емисии. Аз не карам по парковете, защото просто смятам, че това са места за отдих от шума на цивилизацията, не е място за машини и се чувствам неудобно сред хората там. Един се вози- сто тормози Като бях малък , съм карал щото съм нямал акъл в главата...По планините също вече почти не карам, защото не ми харесва какво оставям след мен и на какви магистрали приличат билата на планините ни. Всичко ли трябва разореме? Има си места за каране и места за туризъм. Виждал съм и колеги да си хвърлят боклуците и им ги прибирам, защото е безочливо. Хем искаме да ни е хубаво като отидем някъде на природа, ама хем сме му е**** мамата на всичко и кой ще ни каже на нас. КАто днеска бях в Люлин на една детска лощадка..децата им си играят там всеки ден, а те плущат семки по земята, хвърлят си фасовете, (защото в БГ фаса не е боклук), кърпички и незнам какво и после -"Не пипай, това е боклук" Тва Българите сме си сами виновни за всичко, щото си мислиме само за г**а си и сме толкова големи тарикати, че да го духат всички останали...пак те останалите пак сме си ние.

Коментар

Момчета, не изпадайте в безмислени спорове. То е ясно, че всеки си е прав за него си. Ставаше въпрос само за два дена. Недейте така с рогата напред, защото ние сме в нарушение. Не са се захванали по сериозно , не са ни врътнали кранчето за каране и после всички ще сме туристи. За никой не е тайна, че в последно време както каза Евгени във всяка къща има мотор. Бих добавил даже в някой къщи по два. Това го няма никъде по света ( за каране в парковете става на въпрос ) . Нека бъдем доволни , че караме все още, защото наближава времето на спирането. Да се възползваме, ама да го правим малко по скрито.
                            Последно редактирано от Жоро Витлиемоф; 15-05-09, 06:36.

Коментар

Момчета, не изпадайте в безмислени спорове. То е ясно, че всеки си е прав за него си. Ставаше въпрос само за два дена. Недейте така с рогата напред, защото ние сме в нарушение. Не са се захванали по сериозно , не са ни врътнали кранчето за каране и после всички ще сме туристи. За никой не е тайна, че в последно време както каза Евгени във всяка къща има мотор. Бих добавил даже в някой къщи по два. Това го няма никъде по света ( за каране в парковете става на въпрос ) . Нека бъдем доволни , че караме все още, защото наближава времето на спирането. Да се възползваме, ама да го правим малко по скрито.
                              За парковете съм съгласен напълно с теб но аз имах предвид цялостното отношение на туристите към различните в гората парковете са си паркове ние там работа нямаме но свърши ли асвалта нашите проблеми започват което май си е проблем на цялостния манталитет на Българина а не конкретно на туристи и мотористи

Sofrace Offroad Team

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X